Digital agency

Digital agency Rotterdam

Als digital agency Rotterdam zijn wij constant bezig om jouw online identity te verbeteren en zorgen ervoor dat jij het maximale uit je website haalt. De zoektocht van jouw klanten begint online, dus je wilt zo goed mogelijk zichtbaar zijn. De vormgeving van je website, of het opzetten van een online campagne, wij kunnen je erbij helpen.

 

Hoe gaan wij als digital agency uit Rotterdam te werk?

Er komen ontzettend veel dingen kijken bij het opzetten van online campagnes. Daarom is het erg belangrijk om gestructureerd te werk te gaan. De laatste jaren hebben wij een effectieve werkwijze gecreëerd die ervoor zorgt dat wij ontzettend goede resultaten kunnen realiseren voor onze klanten. Wij doorlopen altijd de volgende stappen:

 

Onderzoek en analyse

Voordat wij starten met het opzetten van een online campagne is het natuurlijk belangrijk om te weten waar de kansen liggen. Daarom starten we altijd met een analyse van jouw website en die van de concurrenten. Ook zullen we kijken naar de verschillende kanalen waar je doelgroep zich bevindt. Het is erg belangrijk om hierin de goede keuze te maken. Daarnaast zullen we jouw huidige website natuurlijk optimaliseren zodat er zoveel mogelijk nieuwe klanten binnen komen.

 

Uitvoeren van de strategie

Als we een duidelijk plan voor je hebben opgesteld gaan we over op de uitvoering hiervan. Als digital agency hebben we ervaring in uiteenlopende branches, hierdoor kunnen we allerlei verschillende soorten bedrijven helpen. Wij communiceren alles aan jou door zodat je precies weet wat je kunt verwachten en nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Rapporteren van de resultaten

Tijdens de uitvoering zullen we de campagnes continue analyseren en rapporteren zodat ook jij altijd op de hoogte bent van de resultaten en voortgang. Een groot voordeel van online marketing is dat het meetbaar is. Hierdoor kunnen we precies zien wat de resultaten zijn van de activiteiten. We vertalen dit naar een duidelijk rapport zodat het ook voor jou goed te begrijpen is.

 

Conversie optimalisatie

Het opzetten van een campagne is 1, maar ervoor zorgen dat hier zoveel mogelijk nieuwe leads en klanten uit komen is nog veel belangrijker. Na de lancering van de campagne zijn we dan ook constant bezig om deze te optimaliseren zodat het aantal conversies maximaal wordt. Wij werken met de beste SEO, SEA en social media specialisten die precies weten hoe we de resultaten kunnen verbeteren. Ons doel is dan ook om altijd een zo hoog mogelijke ROI (return on investment) te behalen.

 

Als Full service digital agency Rotterdam ontzorgen wij jou van A tot Z

Het is wel zo fijn als je één vast contact persoon hebt voor al je online marketing activiteiten. Dit is bij Seofy altijd het geval! Omdat wij een full service agency zijn, kunnen wij alle taken op ons nemen. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en bij wie je terecht kunt voor je vragen. Van het creëren van content en deze toevoegen aan je website tot het monitoren en optimaliseren van al je campagnes, wij doen het dagelijks!

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook een Digital agency inschakelen?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!