Google Ads Specialist

Bovenaan in Google met winstgevende Ads.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Wil jij direct bovenaan in Google komen te staan met winstgevende ads? Als Google Ads specialist helpen wij je met het opzetten en optimaliseren van effectieven Google Ads campagnes gestuurd op de maximale ROI (return on investment). Naast dat wij ons continue ontwikkelen, hebben wij regelmatig contact om de campagnes van onze klanten te bespreken. Dit zorgt ervoor dat wij precies weten wat er nodig is om jouw ad campagnes te maximaliseren.

 

Het resultaat van Google Ads

Wanneer er een SEA specialist van ons voor je aan de slag gaat, sta je direct bovenaan in Google. Direct resultaat, meer omzet en meer klanten, dat is wat je kunt verwachten van een search engine advertising campagne. Je kunt met SEA heel gericht adverteren op bepaalde zoekwoorden. Hierdoor ben je alleen vindbaar op de zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor voorkom je onnodige kosten, en kunnen we snel resultaat behalen.

sea specialist

Wat zijn de kosten van Google ads?

Uiteraard is het ook belangrijk om rekening te houden met de kosten van je campagne. Bij een Google ads campagne (voorheen Adwords) betaal je per klik op jouw advertentie een bepaald bedrag. Hoe hoog dit bedrag is hangt af van de concurrentie en de zoekwoorden. Samen met jou zullen we een budget bepalen. Hierbij zullen we samen kijken hoe we een maximaal rendement kunnen behalen.

 

Wat is onze werkwijze tijdens een campagne op Google

Eerst zullen de kansen en mogelijkheden samen met jou bespreken. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. We kunnen de doelstellingen bespreken, en de wijze waarop wij dit voor je kunnen verwezenlijken. Misschien kunnen we SEA combineren met SEO of social media. Wanneer de werkwijze duidelijk is, gaan we voor je aan de slag. Eerst zullen we de campagne voor je opzetten en deze vervolgens continue optimaliseren. Hierdoor betaal je uiteindelijk minder per klik. Zo houden we de kosten dus zo laag mogelijk.

Terugbelverzoek
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vragen over Google Ads?

Wil je Google Ads uitbesteden en heb je nog wat vragen? We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contant op, er staat altijd een Google Ads expert voor je klaar.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn van een ads campagne? Wij kunnen vrijblijvend een adviesplan voor je opstellen. Hierbij kijken we naar jou en naar je concurrenten om te zien wat er mogelijk is en waar de kansen liggen. 

Wat valt er allemaal onder Google Ads?
Wil je je adwords uitbesteden? Wij helpen je op verschillende gebieden. Van Google shopping tot remarketing, wij weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Snel jouw potentiële klanten bereiken, dat is wat we doen. En dat allemaal middels Google adverteren!
Kun je het ook zelf doen?

Uiteraard is het mogelijk om zelf je Adwords campagne te beheren. Echter heeft een Google Adwords specialist de kennis en ervaring om deze te optimaliseren. Een Google partner heeft regelmatig contact met Google.  Hierdoor wordt het resultaat gemaximaliseerd en de kosten zo laag mogelijk te houden. Een goede Google Adwords expert verdient zich zelf terug. De kans is immers groot dat jouw concurrenten ook een specialist hebben ingeschakeld voor hun Adwords campagne.

Helpen jullie mij ook met SEO of social media?
Naast jouw Google ads account optimaliseren, kunnen wij je ook helpen met andere zaken. Wij zij namelijk Google expert in brede zin. Ook zoekmachine optimalisatie is iets waar wij je in kunnen ondersteunen. We kunnen bestaande campagnes optimaliseren, of nieuwe opzetten. Daarnaast is ook online adverteren op bijvoorbeeld social media mogelijk.
Krijg ik een vaste Google Ads specialist?
Zeker! Er wordt een vaste Google Ads specialist op jouw campagne gezet. Wanneer er één goede Google Ads specialist met jouw online advertenties aan de slag gaat, kan deze zo goed mogelijk geoptimaliseerd worden. Voor ieder onderdeel hebben wij een vaste online marketeer voor je ter beschikking. Deze weet alles van zijn of haar vak gebied, én alles over jouw website en jouw bedrijf.
Onze klanten aan het woord…
Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.
Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Offerte aanvragen voor Google Ads?

Ook een Google Ads specialist nodig? Wij weten snel jouw potentiële klant te bereiken en zorgen voor meer omzet. Onze experts weten alles over online advertenties. Je kunt een goede samenwerking en heldere rapportages van ons verwachten.

Het is ons doel dat jij geld blijft verdienen door jouw online aanwezigheid te blijven optimaliseren. Onze SEA specialisten denken met je mee, en volgen continue de laatste ontwikkelingen. Dit zorgt voor extra omzet en mooie resultaten.

Vul het contact formulier in en vertel ons meer over je bedrijf. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Contact opnemen?
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.