Linkbuilding

Linkbuilding campagne laten opzetten

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met linkbuilding? Bij SEOFY weten wij precies hoe we jouw posities binnen Google kunnen verbeteren d.mv. effectieve linkbuilding campagnes. Backlinks zijn links van andere websites, die linken naar jouw website. Dit is een ontzettend belangrijk onderdeel van SEO. Door deze links bouw je namelijk autoriteit op binnen het netwerk van Google. Doordat Google op allerlei websites links tegenkomt die naar jouw website verwijzen, word je als belangrijk gezien. Linkbuilding uitbesteden, in combinatie met de juiste content en techniek, zorgt voor veel topposities op Google!

 

Hoe gaan wij te werk tijdens een linkbuilding traject

Oké, backlinks zorgen dus voor dat jij beter vindbaar wordt. Maar hoe verkrijg je deze links, je hebt immers maar 1 website. Er zijn allerlei verschillende manieren om aan je backlink profiel te werken. Bij SEOFY werken verschillende linkbuilding specialisten die precies weten wat de beste strategie is voor jouw website. Aan aantal verschillende manieren waarop wij backlinks verkrijgen zijn:

  • Persberichten en nieuwswebsites
  • Links via onze partners
  • Het plaatsen van links via ons netwerk
  • Backlinks van startpagina’s
  • Gast bloggen op autoritaire websites
  • Het ruilen van links

Voordat we beginnen met linkbuilding zullen we eerst een backlink analyse maken. Hierbij kijken we naar je huidige backlink profiel. Daarnaast kijken we ook naar je concurrenten. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen hoeveel en wat voor soort links we nodig hebben. Als we dit duidelijk hebben, kunnen we een plan gaan opstellen en vervolgens de linkbuilding strategie gaan uitvoeren.

linkbuilding

Kwalitatieve backlinks

Er wordt regelmatig gesproken over kwalitatieve en kwantitatieve linkbuilding. Niet iedere link vertegenwoordigt dezelfde waarde. Een backlink van bijvoorbeeld een bekende nieuwswebsite, vakblad of blog met veel autoriteit is een stuk meer waard dan een eenvoudige startpagina link. De waarde wordt gemeten met verschillende linkbuilding tools. Het is belangrijk om de juiste verhouding te krijgen in je backlink profiel. Vanuit onze analyse kunnen we precies zien wat er nodig is.

 

Hoe zit het met de tarieven van linkbuilding

Het is dus duidelijk dat niet iedere link hetzelfde is, dit zie je ook aan de tarieven van bepaalde links. De tarieven voor links die eenvoudig te verkrijgen zijn zoals startpagina’s zijn dan ook een stuk lager dan links van autoritaire blog. Per situatie zullen we dus goed moeten kijken wat het maximaal haalbare is binnen een bepaald budget. We willen immers zo veel mogelijk topposities behalen binnen Google. Vanuit onze analyse kunnen we een inschatting maken voor je website.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook starten met linkbuilding?
Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!
Werken met Seofy staat voor…
laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!