Linkbuilding pakketten

 

Linkbuilding pakketten voor een betere ranking in Google.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Wil je beter vindbaar worden in Google, dan is het belangrijk om actief aan de slag te gaan met linkbuilding. Kwalitatieve backlinks zorgen ervoor dat je meer autoriteit opbouwt. Voor Google is dit een ontzettend belangrijke SEO factor. Wanneer je dit op de juiste manier inzet, zal je organische verkeer toenemen. Je linkbuilding uitbesteden? Met SEOFY scoor je zelfs op de meest competitieve zoekwoorden!

 

Ervaren linkbuilding specialisten

Er zijn verschillende manieren om je domain authority of page authority te laten stijgen. Waardevolle backlinks spelen hierin een ontzettend belangrijke rol. Bij ons vind je verschillende linkbuilind pakketten. Op basis van de concurrentie kunnen we een geschikt pakket voor je samenstellen. Wij focussen ons altijd op kwaliteitn, en houden rekening met de juiste trust flow en citation flow zodat we het maximale resultaat kunnen behalen met jouw linkbuilding campagne.

 

Wat kost linkbuiling?

De kosten van linkbuilding kunnen ontzettend uiteen lopen. Er zijn bepaalde links die ja gratis kunt krijgen, bijvoorbeeld door je aan te melden bij een bedrijvengids. Echter is het ook mogelijk om een artikel te plaatsen op bekende nieuws websites of op sterke blog websites. De prijs voor zo’n link loopt al snel in de honderden euro’s. Uiteraard is dit wel een stuk waardevoller. Toch is het vooral belangrijk om te kijken naar je eigen situatie. Wanneer je een lokale ondernemer bent en er weinig concurrentie is, zal je met een lager budget al een heel eind komen. Maar voor grote webshops of platformen is een grotere investering nodig.

Linkbuilding pakketten
Link

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Klein

€300

4 uur linkbuilding per maand

10 sterke backlinks p/m

Zoekwoordenonderzoek

Maandelijkse rapportage

Gastblogs

Blogs schrijven

Middel

€600

8 uur linkbuilding per maand

20 sterke backlinks p/m

Zoekwoordenonderzoek

Maandelijkse rapportage

Gastblogs

Blogs schrijven

Groot

€1000

15 uur linkbuilding per maand

40 sterke backlinks p/m

Zoekwoordenonderzoek

Maandelijkse rapportage

Gastblogs

Blogs schrijven

Maatwerk

Op maat

? uur linkbuilding per maand

? sterke backlinks p/m

Zoekwoordenonderzoek

Maandelijkse rapportage

Gastblogs

Blogs schrijven

Vragen over onze linkbuilding pakketten?

Wanneer je start met een linkbuilding pakket gaan wij direct voor je aan de slag met een linkbuilding strategie op maat. Op maandelijkse basis bouwen wij relevante backlinks zodat de posities in de organische resultaten zullen toenemen.

Daarnaast voeren wij altijd een SEO scan uit zodat we precies weten wat er nodig is om hogere posites te bemachtigen. Verder ben je verzekerd van een prettige samenwerking, relevante content, betere vindbaarheid en kennis van de nieuwste ontwikkelingen. 

Waarom is linkbuilding zo belangrijk?
Er zijn verschillende factoren waarop Google jouw website beoordeeld. De belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie zijn je content, linkbuilding en techniek. Zonder goede backlinks is het bijna onmogelijk om een website te laten scoren in de organische resultaten. Vooral wanneer je links krijgt van een website met hoge autoriteit kan dit veel effect hebben!
Wat is interne linkbuilding?

Wanneer we kijken naar een website zijn er eigenlijk twee soorten links. De backlinks van andere websites. Hierop focussen wij ons met een linkbuilding pakket. Daarnaast zijn er ook interne links. Deze links kan je zelf toevoegen op je eigen website. Bijvoorbeeld vanaf de homepagina naar je belangrijkste diensten. Beide soorten links zijn belangrijk voor een goede ranking. Echter is externe linkbuilding een behoorlijk tijdrovend proces.

Wat zijn linkbuilding teksten?
In onze verschillende linkbuilding pakketten, richten wij ons vooral op links in relevante blogs. Wij schrijven een blog/artikel, en plaatsen deze bij een van onze partners. Dit is een linkbuilding tekst die geschreven zal worden door een van onze SEO specialisten.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Je linkbuilding uitbesteden aan een specialist?

Wij komen graag met je in contact. We geven je vrijblijvend advies over onze linkbuilding campagnes. Als linkbuilding bureau weten wij precies wat er nodig is om ervoor dat zorgen dat jij zal scoren in Google. 

Vul het formulier hiernaast is en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.