Linkbuilding prijzen

Wat is linkbuilding precies?

Voordat we beginnen met de prijzen voor linkbuilding, leggen we eerst kort uit wat het precies is. Google kijkt naar honderden verschillende factoren en bepaald aan de hand daarvan, welk website hoog in de zoekresultaten komt te staan. Een heel belangrijk onderdeel hiervan is linkbuilding. Dit zijn de links van andere websites, die terug linken naar jouw website. Voor Google is dit belangrijk, omdat als veel websites naar jou linken, de kans groot is dat de informatie op jouw website relevant is. Google kijkt dus naar jouw backlink profiel en beoordeelt hieraan of je website autoritair is of niet.

 

Hoe zit het met de linkbuilding prijzen?

Niet iedere link vertegenwoordigt dezelfde waarde. Links van autoritaire websites zijn een stuk meer waard dan simpele startpagina links. Dit is ook iets wat je terugziet in de kosten. Zo zijn startpagina links al toegankelijk vanaf een paar euro tot enkele tientjes. Terwijl een blog inclusief link op een bekende website al snel honderden euro’s kost. Dit lijkt misschien duur, maar als dit soort links ervoor zorgen dat je stijgt in de zoekresultaten en maandelijks een stuk meer klanten binnenhaalt vanuit je website, is dit het meer dan waard!

linkbuilding prijzen

De juiste links voor ieder budget

Voordat we zullen starten wil je natuurlijk weten wat de linkbuilding prijzen voor jou zullen zijn. Daarom maken we eerst een analyse. We kunnen namelijk precies zien hoeveel en welke backlinks jouw website heeft. Ook van je concurrenten kunnen we dit zien. Op basis hiervan kunnen we zien wat voor links we nodig hebben. Als er weinig concurrentie is, hoeven we ons dan ook niet te richten op dure links. Misschien kunnen we al met wat eenvoudige blogs een mooi resultaat behalen. Een aantal voorbeelden van verschillende soorten backlinks zijn:

  • Advertorials
  • Nieuwsartikelen
  • Bedrijvengidsen
  • Gastblogs
  • Startpagina’s

Ben je benieuwd naar de kansen en mogelijkheden voor jouw website? Neem contact met ons op, zodat we gratis een backlink analyse kunnen maken. Vervolgens kunnen we je meer informatie geven over de linkbuilding prijzen. Je kunt bij ons de gehele linkbuilding uitbesteden.

 

Relevante backlinks in iedere branche en voor eerlijke prijzen

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd met verschillende soorten websites in iedere branche. Daarnaast werken wij veel samen met linkbuilding partners. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om op duizenden websites links te plaatsen. Dit zorgt er niet alleen voor dat we de linkbuilding prijzen laag kunnen houden, maar ook dat het effect maximaal kunnen zijn. In iedere branche kunnen wij relevante backlinks verkrijgen!

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook een SEO bureau inschakelen voor je SEO in Amsterdam?
Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!
Werken met Seofy staat voor…
laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!