Linkbuilding Uitbesteden

 

Je linkbuilding uitbesteden voor meer autoriteit en betere posities?

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Je linkbuilding uitbesteden? Dat gaat verder dan zoveel mogelijk externe links verzamelen. Wij stellen concrete doelen en focussen ons alleen op relevante zoektermen. Onze linkbuilding service gaat hand in hand met ijzersterke content en een flinke toename in organische posities.

Wil je een krachtig backlinkprofiel voor je website zodat je posities binnen Google zullen stijgen? Als SEO specialisten weten wij precies hoe we je kunnen helpen om backlinks te verkrijgen van websites met veel autoriteit. Door de jaren heen hebben wij voor allerlei verschillende websites en bedrijven linkbuilding campagnes uitgevoerd. Wij hebben dan ook een groot netwerk opgebouwd met verschillende websites. Dit zorgt ervoor dat wij voor iedere soort website aan sterke backlinks kunnen komen.

 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van backlinks van andere websites. Door deze links bouwt je website autoriteit op. Google ziet namelijk dat er allerlei verschillende websites linken naar jouw website. Jouw website wordt hierdoor als belangrijk gezien. Dit zorgt ervoor dat je posities binnen Google zullen stijgen. Op het moment dat ik voor je aan de slag ga met het bouwen van links naar je website zal je een stuk meer relevante bezoekers op je website krijgen!

 

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen op het moment dat je goed wilt scoren binnen Google. Het bepaalt voor ongeveer 30-40% van je SEO. Je kunt je dus wel voorstellen dat wanneer je concurrenten al veel goede backlinks hebben, het erg lastig wordt om boven hen uit te komen binnen Google. Daarom is het belangrijk dat je backlinkprofiel beter wordt dan die van de concurrent. In combinatie met een goede website zal dit zorgen voor goede posities binnen de resultaten van Google.

linkbuilding uitbesteden

Kwalitatieve links uit ons linkbuilding netwerk

Ga je je linkbuilding uitbesteden, dan kun je een linkbuilding specialist verwachten, met ruime kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Als linkbuilding bureau weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan om relevante backlinks te verkrijgen. Voor de beste linkbuilding strategie zijn er verschillende linkbuilding pakketten. Uiteraard focussen wij ons op de kwaliteit van de inkomende links. Kies je voor het uitbesteden van linkbuilding zorgen wij voor betere zoekmachine resultaten, een natuurlijk linkprofiel, kwalitatieve links, en een goede vindbaarheid. 

Linkbuilding uitbesteden, hoe werkt dat?

Aan de slag met linkbuilding? Dan is het belangrijk om gestructureerd te werk te gaan. De afgelopen jaren hebben wij een innovatieve werkwijze ontwikkeld. Hiermee kunnen wij in een korte tijd, veel kwalitatieve backlinks genereren. Dit helpt jou aan meer autoriteit voor je website, en uiteraard betere posities. Onze linkbuilding specialist gebruikt verschillende linkbuilding technieken. Wij gaan als volgt te werk:

 

1. Backlink analyse

Allereest is het belangrijk om in kaart te brengen hoe je huidige backlinkprofiel eruit ziet. Daarnaast kijk ik naar de concurrentie voor verschillende zoekwoorden. Zo weet ik hoeveel en welke soort links we moeten verkrijgen.

 

2. Linkbuilding plan

Na het analyseren van je backlinkprofiel en die van de concurrenten kan ik een plan opstellen. Dit zal ik vervolgens met je bespreken zodat je precies weet wat ik ga doen en wat het plan van aanpak is.

 

3. Linkbuilding campagne

Als het plan is opgesteld kan ik de campagne starten. Op allerlei verschillende manieren zal ik nieuwe en krachtige backlinks verkrijgen van websites met veel autoriteit. Maandelijks komen er nieuwe links bij waardoor je posities steeds beter worden.

 

4. Analyse en rapportage

Natuurlijk wil je weten wat de resultaten zijn van de linkbuilding campagnes. Daarom rapporteer ik iedere maand wat de voortgang is. Zo weten we wat er goed gaat en waar we kunnen bijsturen.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Een vraag over het uitbesteden van je linkbuilding?

Wil je graag meer informatie ontvangen over het linkbuilding traject? Een analyse laten maken van je huidige linkprofiel of simpelweg je online vindbaarheid verbeteren? We komen graag met je in contact. Als linkbuilding bureau hebben wij al ontzettend veel bedrijven geholpen aan top posities op Google. 

Hoe werkt linkbuilding?
Er zijn allerlei verschillende soorten links die je kunt verkrijgen voor je website. Ook zijn er allerlei verschillende soorten manieren van linkbuilding. Om het maximale resultaat te behalen zorg ik voor een goede combinatie van bewezen strategieën.
Heb ik direct resultaat met linkbuilding?
SEO kost even tijd en linkbuilding dus ook. Je zult dus ook niet binnen 3 maanden al bovenaan in Google staan als we net zijn begonnen met linkbuilding. Na ongeveer een half jaar zijn de eerste resultaten goed zichtbaar.
Hoe kom je aan backlinks?
Er zijn verschillende manieren om aan backlinks te komen. Wanneer je hoogwaardige content maakt voor op je website, kunnen andere websites naar jou linken. Dit is een natuurlijke vorm van het verkrijgen van links. Daarnaast kun je dit ook handmatig doen. Van advertorials tot startpagina’s, er zijn ontzettend veel opties. Hierbij is een gevarieerd linkprofiel erg belangrijk. Wij komen graag met je in contact voor een gratis linkprofiel analyse om te zien hoe jouw website ervoor staat!
Wat is een goede linkbuilding strategie?
Bij het bepalen van een linkbuilding strategie is het vooral belangrijk om naar de persoonlijke situatie te kijken. Een op maat gemaakte linkbuilding strategie, dat is wat het tot een succes maakt. Zo is lokale linkbuilding weer anders dan wanneer er grote landelijke concurrentie is. Voor sommige websites zijn blogs met veel autoriteit van groot belang. Hierbij wordt onder andere gekeken naar domein autoriteit, trustflow en citationflow. In andere gevallen is het misschien weer slimmer om met lokale directory’s te werken.
Wat kost linkbuilding?
De kosten van linkbuilding verschillen altijd. Dit hangt namelijk af van de soort links die er nodig zijn en de concurrentie. Wil je een voorstel op maat? Neem dan vrijblijvend contact op.
Welke soorten links zijn er?
Er zijn veel verschillende soorten links. Zelf probeer ik zoveel mogelijk te werken met links die voor Google zo natuurlijk mogelijk over komen. Dit werkt in de meeste gevallen het best en het is dan ook een duurzame strategie.
Waarom zou ik linkbuilding door SEOFY laten doen?
Bij linkbuilding is het erg belangrijk dat je weet wat je doet. Wanneer je dit verkeerd aanpakt kunnen de resultaten behoorlijk tegenvallen. Je kunt zelfs zakken in de resultaten van Google. Daarnaast heb ik door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd met allerlei verschillende websites waar ik links op kan plaatsen.
Wat het resultaat?
Linkbuilding zal er voor zorgen dat je posities in Google beter worden. Als je website helemaal in orde en geoptimaliseerd is, kan ik met linkbuilding zorgen dat je website beter vindbaar wordt.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Onze linkbuilding specialisten inschakelen?

We horen graag waar je hulp bij nodig hebt en stellen vrijblijvend een linkbuilding analyse voor je op. Hiermee kijken we naar onder andere naar je domain authority, trust flow, citation flow, en uiteraard naar je concurrentie. Hiervoor gebruiken wij de beste tools, zoals Ahrefs, Majestic en Moz. 

Wanneer je je linkbuilding uitbesteedt, gebruiken wij een linkbuilding techniek die ervoor zorgt dat je organische vindbaarheid zal toenemen. Wij focussen ons op waardevolle content en niet op een onnatuurlijk linkprofiel. De meest effectieve linkbuilding strategie vind je bij SEOFY!

De linkbuilding specialisten bij ons linkbuilding bureau staan voor je klaar om jou te helpen het aantal backlinks te verhogen. Wij helpen je met links verkrijgen voor een indrukwekkend linkprofiel. Uiteraard kun je een maandelijkse rapportage en hogere posities verwachten!

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.