Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden

Wil je een krachtig backlink profiel voor je website zodat je posities binnen Google zullen stijgen? Als SEO specialist weet ik precies hoe ik je kan helpen om backlinks te verkrijgen van websites met veel autoriteit. Door de jaren heen heb ik voor allerlei verschillende websites en bedrijven linkbuilding campagnes uitgevoerd. Ik heb dan ook een groot netwerk opgebouwd met verschillende websites. Dit zorgt ervoor dat ik voor iedere soort website aan sterke backlinks kan komen.

 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van backlinks van andere websites. Door deze links bouwt je website autoriteit op. Google ziet namelijk dat er allerlei verschillende websites linken naar jouw website. Jouw website wordt hierdoor als belangrijk gezien. Dit zorgt ervoor dat je posities binnen Google zullen stijgen. Op het moment dat ik voor je aan de slag ga met het bouwen van links naar je website zal je een stuk meer relevante bezoekers op je website krijgen!

 

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen op het moment dat je goed wilt scoren binnen Google. Het bepaalt voor ongeveer 30-40% van je SEO. Je kunt je dus wel voorstellen dat wanneer je concurrenten al veel goede backlinks hebben, het erg lastig wordt om boven hen uit te komen binnen Google. Daarom is het belangrijk dat je backlinkprofiel beter wordt dan die van de concurrent. In combinatie met een goede website zal dit zorgen voor goede posities binnen de resultaten van Google.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Linkbuilding uitbesteden, hoe werkt dat?

1. Backlink analyse

Allereest is het belangrijk om in kaart te brengen hoe je huidige backlinkprofiel eruit ziet. Daarnaast kijk ik naar de concurrentie voor verschillende zoekwoorden. Zo weet ik hoeveel en welke soort links we moeten verkrijgen.

2. Linkbuilding plan

Na het analyseren van je backlinkprofiel en die van de concurrenten kan ik een plan opstellen. Dit zal ik vervolgens met je bespreken zodat je precies weet wat ik ga doen en wat het plan van aanpak is. 

3. Linkbuilding campagne

Als het plan is opgesteld kan ik de campagne starten. Op allerlei verschillende manieren zal ik nieuwe en krachtige backlinks verkrijgen van websites met veel autoriteit. Maandelijks komen er nieuwe links bij waardoor je posities steeds beter worden.

4. Analyse en rapportage

Natuurlijk wil je weten wat de resultaten zijn van de linkbuilding campagnes. Daarom rapporteer ik iedere maand wat de voortgang is. Zo weten we wat er goed gaat en waar we kunnen bijsturen.

Veelgestelde vragen over linkbuilding

Hoe werkt linkbuilding?

Er zijn allerlei verschillende soorten links die je kunt verkrijgen voor je website. Ook zijn er allerlei verschillende soorten manieren van linkbuilding. Om het maximale resultaat te behalen zorg ik voor een goede combinatie van bewezen strategieën.

Heb ik direct resultaat met linkbuilding?

SEO kost even tijd en linkbuilding dus ook. Je zult dus ook niet binnen 3 maanden al bovenaan in Google staan als we net zijn begonnen met linkbuilding. Na 0ngeveer een half jaar zijn de eerste resultaten goed zichtbaar.

Wat kost linkbuilding?

De kosten van linkbuilding verschillen altijd. Dit hangt namelijk af van de soort links die er nodig zijn en de concurrentie. Wil je een voorstel op maat? Neem dan vrijblijvend contact op.

Welke soorten links zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten links. Zelf probeer ik zoveel mogelijk te werken met links die voor Google zo natuurlijk mogelijk over komen. Dit werkt in de meeste gevallen het best en het is dan ook een duurzame strategie.

Waarom zou ik linkbuilding door SEOFY laten doen?

Bij linkbuilding is het erg belangrijk dat je weet wat je doet. Wanneer je dit verkeerd aanpakt kunnen de resultaten behoorlijk tegenvallen. Je kunt zelfs zakken in de resultaten van Google. Daarnaast heb ik door de jarenheen een groot netwerp opgebouwd met allerlei verschillende websites waar ik links op kan plaatsen. 

Wat het resultaat?

Linkbuilding zal er voor zorgen dat je posities in Google beter worden. Als je website helemaal in orde en geoptimaliseerd is, kan ik met linkbuilding zorgen dat je website beter vindbaar wordt.

Ook je linkbuilding uitbesteden?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!