Online adverteren

Direct resultaat met gerichte advertenties op Google en social media.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Wil jij ook online adverteren om direct in contact te komen met jouw potentieële klanten? Zelfs als je in een sterk concurrerende markt zit, is het met gerichte online advertenties bij je doelgroep in beeld te komen. Van Google shopping tot facebook advertising, onze specialisten weten precies wat er nodig is om meer traffic en conversies te genereren.

 

Laat je bedrijf groeien met online advertising

Met online advertising kun je als bedrijf erg snel groeien. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van Google ads en social ads en maken hier maximaal gebruik van. Wanneer je hier de juiste strategie toepast, is het mogelijk om snel meer klanten en omzet te genereren. Of je nu een startende ondernemer bent, of wilt uitbreiden als multinational, met de juiste targeting kun je het doel snel behalen.

 

Adverteren op social media

Met social media is het mogelijk om heel veel mensen te bereiken. Voor veel bedrijven is dit een interessante kans. Of het nu gaat om brand awareness te creëren of een nieuw product in de markt te zetten, met social ads heb je snel een groot bereik. Het mooie van deze advertenties is dat je per doel hele gerichte advertenties kunt maken. Of het nu gaat om nieuw personeel aantrekken, of meer sales genereren met je webshop, met social media advertenties is het mogelijk!

online adverteren

Verschillende advertising specialisten

Om het maximale uit jouw online campagnes te halen, is het belangrijk dat je een specialist inschakelt die precies weet wat hij of zij doet. Daarom hebben al onze experts hun eigen vakgebied. Dit ondersteund en versterkt elkaar, en zorgt voor geweldige resultaten. Zo is Google ads weer heel anders dan bijvoorbeeld Youtube advertising. Daarnaast gaan de ontwikkelingen erg hard. Door volledige te focussen op één kanaal, weten onze marketing experts alles over hun vakgebied. Uiteraard kun jij gebruik maken van al deze specialisten zodat alle kanalen maximaal benut worden.

 

Online adverteren is meetbaar en effectief

De grootste voordelen is dat de campagnes die wij inrichten en optimaliseren, zeer effectief zijn. Daarnaast is met de juiste metrics het effect ook nog eens heel goed meetbaar. De kosten per click, per conversie, of andere belangrijke data, wordt maandelijks aan jou gerapporteerd. Je bent dus altijd up to date als het gaat om je campagnes en de resultaten hiervan!

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

De mogelijkheden van online advertising

De mogelijkheden van online advertising zijn eindeloos. Daarnaast is het geschikt voor vrijwel ieder bedrijf. Wat je doel ook is en hoe groot of klein je bedrijf ook is, er is altijd een geschikte manier van adverteren.

Daarnaast is het erg fijn dat het ook nog eens erg flexibel is. Verhogen of verlagen van budgetten, aanpassen van de demografische gegevens van je doelgroep of interesses, het is allemaal aan te passen. Snel schakelen, aanpassen en optimaliseren, dat zijn de voordelen van de advertenties.

Verder is het fijn dat je advertentiebudget met je bedrijf kan meegroeien. Heb je meer klanten of sales door je ads, dan is het mogelijk om je budgetten te verhogen. Zo kun je onbeperkt blijven groeien met je bedrijf en je advertising strategie.

Welke vormen van online adverteren zijn er?
Over het algemeen kunnen we advertenties verdelen in twee groepen. Social media ads en Google Ads. Binnen Google kun je adverteren op bepaalde zoekwoorden. Hierbij betaal je als iemand op je advertentie klikt. Daarnaast zijn er bij social media verschillende platformen die je kunt kiezen om te adverteren. Daarnaast is het mogelijk om mensen te targeten die bijvoorbeeld op je website zijn geweest, dit heet retargeting.
Welk resultaat kan ik verwachten?
Voordat we beginnen met de campagne, zullen we samen met jou de doelstelling van de ads bespreken. Naamsbekendheid, meer sales, of nieuw personeel, wat je ook wil, met de ads kunnen we heel gericht te werk gaan om dit te bereiken! De resultaten zullen we aan je rapporteren zodat je precies weet wat de kosten en de baten zijn.
Welk kanaal kan ik het beste kiezen?
Wil je online adverteren dan is het belangrijk dat jet het juiste kanaal kiest. Google ads is verstandig als je op specifieke keywords gevonden wilt worden. Facebook en Instagram kun je juist weer kiezen als je mensen met bepaalde intresses wilt bereiken. LinkedIn is vooral geschikt voor de zakelijke markt of om nieuw personeel.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Een voorstel voor online adverteren?

Ga je online adverteren? Dan is het belangrijk om het juiste kanaal te kiezen om potentiële klanten te trekken. Wanneer je doelgroep je advertenties zien is het belangrijk dat zij overgaan tot actie.

Benieuwd wat voor jou de kansen en mogelijheden zijn op het gebied van online adverteren? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesplan. 

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.