Adverteren op Google

SEA Rotterdam

Van het opzetten tot het optimaliseren, van een display campagne tot een search campagne, alles wat te maken heeft met SEA kunnen wij voor je uithanden nemen. Wij vertellen je graag iets meer!

 

Wat is SEA?

SEA, oftewel search engine advertising is het adverteren op zoekmachines. Hierbij richten wij ons voornamelijk op Google. Het voordeel hiervan is dat je direct bovenaan staat in de zoekresultaten wanneer mensen zoeken op relevante zoekwoorden. Het verschil met SEO is dat je bij SEA per klik op je website betaald. Daarentegen kun je wel direct resultaat verwachten. Voor het managen van je account gebruiken wij het Google Ads platform, voorheen heette dit Adwords.

 

Een succesvolle Google Ads campagne

Het is ontzettend belangrijk om een campagne constant te optimaliseren, dit doen je concurrenten namelijk ook. Onze experts beheren iedere maand verschillende campagnes met duizenden euro’s advertentie budget. Wij weten dus precies hoe wij jouw campagne het beste kunnen optimaliseren. Uiteraard hebben onze experts allemaal een certificering van Google behaald!

 

Onze werkwijze

Binnen Google Ads kun je verschillende campagnes en advertentiegroepen aanmaken. Wij zullen dus eerst met jou gaan kijken naar welke diensten je wilt promoten door middel van SEA. Vervolgens kunnen we gaan kijken naar de zoekwoorden waarop we willen adverteren. Als dit duidelijk is kunnen de advertenties gemaakt worden en kan de campagne live. Vervolgens begint het echte werk, namelijk het optimaliseren van de campagne zodat de kosten per klik en de kosten per conversie zo laag mogelijk worden. Hier zullen wij iedere maand actief mee bezig zijn.

 

Het resultaat van SEA

Het voordeel van SEA is dus dat je direct resultaat ziet, omdat je boven de normale zoekresultaten van Google staat. Het nadeel is natuurlijk dat je voor iedere klik betaald, maar desondanks verdien je je investering makkelijk terug. Meestal wordt een Google Ads campagne gecombineerd met een duidelijke SEO strategie om het maximale resultaat te behalen.

 

SEA expert Rotterdam

Onze SEA specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste kennis en tools binnen Google Ads. Hierdoor kunnen wij het maximael uit de campagne halen en de kosten per conversie laag houden.

Wil je meer weten over jouw kansen op het gebied van SEA? Neem dan contact met ons op en we kunnen vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook een SEA campagne opzetten?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!