SEO Rotterdam

Een betere positie behalen op Google door zoekmachine optimalisatie.

Neem contact op!

SEO bureau uit Rotterdam

SEO staat voor search engine optimization. Dit is het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Hierdoor krijg je een betere positie op Google, waardoor je meer website bezoekers krijgt.

Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden om ervoor te zorgen dat je website hoger komt in de resultaten van Google. Alle technieken die hiervoor gebruikt worden vallen onder SEO. Hierbij kun je denken aan de content op je website maar ook hoe je website technisch in elkaar zit.

De werkwijze van SEO?

We beginnen door samen met jou de doelstellingen te bespreken. Door onderzoek te doen naar de markt en jouw concurrenten kunnen we een plan opstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw website en het plaatsen van links op externe websites. Maandelijks zullen we analyseren wat de resultaten zijn, zo weet je precies wat de voortgang is.

Wij werken met de beste content specialisten en hebben toegang tot duizenden websites waarop links geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat we jouw website in enkele maanden op een top positie kunnen krijgen.

De onderdelen van SEO

Er zijn honderden factoren die invloed hebben op jouw positie binnen Google. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk te optimaliseren. Hiervoor zullen we van te voren een uitgebreid plan opstellen. Tijdens de uitvoering zullen we alle data constant analyseren en waar nodig bij sturen. Over het algemeen kunnen we de onderdelen van SEO opdelen in drie hoofd categorieën.

Linkbuilding

Door links naar jouw website te plaatsen zul je stijgen in Google. Wij zorgen er altijd voor dat er alleen links geplaatst worden op relevante websites met een hoge domain authority.

Content

Door de content op je website te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je hoger in Google komt. De content moet zo relevant mogelijk zijn voor je bezoekers. Dit onderdeel valt onder on page SEO optimalisatie.

Technische optimalisatie

Niks is zo vervelend als een langzame website, daarom optimaliseren we de laadtijd. Een langzame website is namelijk ook nog eens erg slecht voor je ranking.

Wat zijn de kosten voor SEO?

De kosten voor SEO kunnen natuurlijk behoorlijk verschillen. Dit hangt heel erg af van de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden, en hoe sterk de concurrentie is. Als je hier meer informatie over wilt, kun je het beste contact opnemen. Ons doel is altijd om uw SEO investering minimaal 4 keer terug te verdienen.

SEO uitbesteden Rotterdam

Of je nu meer lokale klanten of klanten door het hele land wilt, wij kunnen je helpen. Dus, ben jij klaar voor meer bezoekers en meer klanten via je website? Maak dan een afspraak en kom langs! We zullen samen met jou kijken naar de kansen op gebied van online marketing voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen...

Hoelang duurt het voor je resultaat hebt met SEO?

Dit hangt af van verschillende factoren. Hoe meer concurrentie er is, hoe moelijker het is om een zoekwoord te ranken. Voor sommige simpele zoekwoorden kun je al na enkele weken resultaat verwachten. Gemiddeld duurt het enkele maanden voordat je een goed resultaat hebt. In een kennismakingsgesprek zullen we de verwachtingen altijd naar je uitspreken.

Wat doen jullie allemaal om mijn positie te verbeteren?

Soms kan het voor klanten van een online marketing bureau best vaag zijn wat er nu allemaal gebeurd. Je betaald misschien wel iedere maand aan een bureau, maar wat de werkzaamheden zijn is niet duidelijk. Wij vertellen je daarom precies wat we van maand tot maand voor je doen om je positie te verbeteren en zullen dit uitgebreid rapporteren.

Wat levert SEO op?

Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk relevante bezoekers naar jouw website te trekken. Maar alleen bezoekers heb je niks, deze moeten omgezet worden naar klanten. Daarom zal je website ook geoptimaliseerd worden voor conversies. Op het moment dat dit goed geregeld is, zul je een constante stroom aan nieuwe leads ontvangen.

Waarom zou ik beginnen met SEO

Zoekmachine optimalisatie is een ontzettend krachtige manier van online marketing. Je krijgt de meest relevante bezoekers op je website, aangezien zij al op zoek zijn naar je product of dienst. Er is natuurlijk een investering voor nodig, maar uiteindelijk zal je hier nog lang de vruchten van plukken.

Website optimalisatie Rotterdam, dit zijn de voordelen:

Zoekmachine optimalisatie heeft een hoop voordelen voor jouw bedrijf.

  • Het is meetbaar
  • De investering is duurzaam
  • Relevante bezoekers
  • Meer klanten

Neem contact op!