SEO Rotterdam

Home-3-Banner-Image

Wij helpen je om te groeien

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization. Dit is het optimaliseren van je website voor zoekmachines zoals Google. Door je website te optimaliseren zal je hoger komen in de resultaten van Google wat zorgt voor meer bezoekers op je website.

 

Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden om ervoor te zorgen dat je website hoger komt in de resultaten van Google. Alle technieken die hiervoor gebruikt worden vallen onder SEO. Hierbij kun je denken aan de content op je website maar ook hoe je website technisch in elkaar zit.

Hoger in Google komen...

Door zoekmachine optimalisatie

We beginnen door samen met jou de doelstellingen te bespreken. Door onderzoek te doen naar de markt en jouw concurrenten kunnen we een plan opstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw website en het plaatsen van links op externe websites. Maandelijks zullen we analyseren wat de resultaten zijn, zo weet je precies wat de voortgang is.

 

Wij werken met de beste content specialisten en hebben toegang tot duizenden websites waarop links geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat we jouw in enkele maanden op een top positie kunnen krijgen.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Linkbuilding

Door links naar jouw website te plaatsen zul je stijgen in Google. Wij zorgen er altijd voor dat er alleen links geplaatst worden op relavante websites met een hoge domain authority.

Content

Door de content op je website te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je hoger in Google komt. De content moet zo relevant mogelijk zijn voor je bezoekers.

Technische optimalisatie

Niks is zo vervelend als een langzame website, daarom optimaliseren we de laadtijd. Een langzame website is namelijk ook nog eens erg slecht voor je ranking.

Gratis SEO analyse

Neem contact op!

foto website.v2