Content marketing

Waardevolle content voor de bezoekers van je website.

Neem contact op!

Wat is content marketing?

Onder content valt eigenlijk alles wat op je website staat, meestal zijn dit de teksten, afbeeldingen en video’s. Dit is dan ook een ontzettend belangrijk onderdeel van de website. Door de juiste content informeer en overtuig je de bezoekers van jouw website. Het is dan ook noodzakelijk om hier genoeg aandacht aan te besteden. Seofy werkt met verschillende content specialisten, hierdoor kunnen we jou helpen aan de perfecte content voor je website. Of het nu gaat om video, teksten of afbeeldingen, wij kunnen je helpen.

 

SEO content

Bij het schrijven van de teksten houden we er altijd rekening mee dat deze voldoen aan de SEO richtlijnen. Hierdoor wordt de website ook nog eens een stuk beter gevonden. Daarom beginnen we altijd met een zoekwoorden onderzoek, we weten dan precies op welke zoekwoorden wij ons moeten gaan focussen.

 

Waardevolle content

Simpele teksten met alleen wat zoekwoorden erin is tegenwoordig niet meer genoeg. In deze tijd is het belangrijk om waardevollen content te creëren die interessant is voor je bezoeker. Of het nu gaat om de teksten, afbeeldingen of video’s, je moet de aandacht trekken van je bezoeker en ervoor zorgen dat zij op je website blijven.

 

Een passende strategie

Een website die overtuigend is en ook nog eens goed gevonden wordt, krijg je niet zomaar. Hiervoor stellen we een complete strategie op zodat we gestructureerd te werk kunnen gaan. In overleg met jou, kunnen we bepalen welke stukken content we gaan maken. In enkele maanden plaatsen we deze content op je website, zodat je beter gevonden wordt via Google.

 

Welke content?

Er zijn dus een hoop verschillende soorten content waarmee we je kunnen helpen. Over het algemeen zal de focus vaak liggen op het schrijven van de teksten, maar dat is niet het enige wat we kunnen. Je kunt bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

 

– Video laten maken

– Professionele bedrijfsfoto’s

– Blogs laten schrijven

– Landinspagina’s

– Animatie video’s

Neem contact op!