SEO teksten

Geoptimaliseerde SEO teksten voor hogere Google resultaten.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met SEO teksten? Je hebt ons gevonden! Dat is in ieder geval al een goed teken. SEO teksten zorgen ervoor dat jij hoger in de zoekresultaten van Google komt. Mits deze goed geoptimaliseerd zijn natuurlijk. Van meta beschrijvingen tot het gebruik van gerelateerde zoekwoorden, wij weten precies hoe je deze content schrijft. Onze SEO tekstschrijver staat voor je klaar!

 

Zoekmachine optimalisatie is meer dan teksten alleen

Wanneer wij starten met een SEO traject beginnen we altijd met een zoekwoorden onderzoek. Op basis hiervan kunnen we de teksten voor je gaan schrijven. Hierdoor zul je al een flink verschil gaan merken als je kijkt naar de posities binnen Google. SEO staat echter niet alleen voor teksten, ook andere zaken moeten geoptimaliseerd worden. Je moet een pakkende meta omschrijving hebben, je pagina’s moeten een zoekmachinevriendelijke URL hebben, ook moeten zoekwoorden strategisch bepaald worden. Kortom, er komen een hoop dingen bij kijken. Gelukkig zijn wij als all-round SEO bureau op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We kunnen je dan ook helpen met alle onderdelen van SEO. Daarnaast geven we handige tips zodat wanneer mensen zoeken naar je belangrijkste keyword, jij bovenaan staat!

sea specialist

Waaraan voldoen goede SEO teksten?

De teksten die wij schrijven zijn altijd volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij gebruiken de juiste zoekwoorden, uiteraard in de juiste hoeveelheid, maar dat is niet waar het ophoudt. Search engine optimization gaat verder. Van zoekmachinevriendelijke URL’s tot externe links en een passende meta description, wij doen het allemaal! Door een ijzersterke tekst te combineren met de andere onderdelen van SEO, zorgen wij voor een betere organische vindbaarheid. 

Terugbelverzoek
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

SEO teksten schrijven is een vak apart

Wil je hoger in de organische resultaten verschijnen, moet je op een aantal zaken letten wanneer je een tekst optimaliseert. Deze moet uiteraard je belangrijkste zoekwoorden bevatten, zodat Google begrijpt waar je tekst over gaat. Echter moeten de teksten ook fijn te lezen zijn voor je bezoekers, je wilt immer niet dat je lezers afhaken.

Wat is een SEO tekst?
Een SEO tekst is een tekst op een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Hierbij wordt gelet op het gebruik van zoekwoorden, titels, de lengte van een tekst en nog veel meer. Wanneer je tekst volledig is geoptimaliseerd, zal je website of pagina een stuk hoger in Google scoren.
Hoe schrijven jullie SEO teksten?

Tijdens het schrijven van een SEO tekst, letten wij op verschillende factoren. Van te voren zullen we eerst de relevante zoektermen onderzoeken middels een zoekwoorden onderzoek. Op basis hiervan kunnen we bepalen welke teksten er geschreven moeten worden. Om de tekst te schrijven werken wij met verschillende tools. Deze tools kijken onder andere naar het gebruik van zoektermen.

Hoelang moet een goede SEO tekst zijn?

Hoelang een goede SEO tekst moet zijn verschilt per situatie, in het ene geval is 400 genoeg terwijl in het andere geval misschien 2500 een betere optie is. Door te kijken hoeveel woorden je concurrenten gebruiken die al op de eerste pagina staan, kun je hier een goed beeld van krijgen.

Onze klanten aan het woord…
Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.
Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

SEO teksten schrijven, wij doen het graag!

Heb je hulp nodig met het schrijven van SEO teksten die goed scoren in zoekmachines? Dagelijks schrijven wij voor ons klanten geoptimaliseerde teksten die ervoor zorgen dat jij hoog in Google komt te staan.

Contact opnemen?
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.