SEO Uitbesteden

SEO uitbesteden aan een ervaren partij.

Neem contact op!

SEO uitbesteden, laat Seofy je helpen

Ben je op zoek naar een partij om je SEO aan uit te besteden? Seofy is het SEO-bureau waar je terecht kunt als hoger wilt scoren in Google. Het succes van onze klanten staat op nummer 1, we kunnen dan ook wel zeggen dat we een echte passie hebben voor SEO. Onze experts zetten zich dagelijks in om het maximale resultaat te behalen. Met effectieve en bewezen strategieën behalen we dagelijks nieuwe topposities voor onze klanten. Hierdoor zorgen wij voor een toename in het aantal bezoekers, maar nog belangrijker, de omzet!

 

Naast dat we je helpen om sterke posities te bemachtigen, ondersteunen we je ook bij andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld door middel van conversie optimalisatie. Door een combinatie van verschillende strategieën kunnen we het maximale uit je campagne halen. Ons doel is dan ook om een zo hoog mogelijke ROI (return on investment) te behalen.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je aan de slag wilt gaan met SEO, is een goede strategie onmisbaar. Wij hebben daarom een effectieve werkwijze waarmee wij keer op keer geweldige resultaten kunnen behalen.

Website scan

Voordat we beginnen is het belangrijk om de huidige website goed in kaart te brengen. Zijn er problemen die naar voren komen? Wat zijn de huidige posities? Waar liggen de kansen? Dit zijn dingen die we goed in kaart moeten brengen om een helder beeld te krijgen.

Zoekwoorden onderzoek

Een belangrijk onderdeel van SEO is de content. We willen dan ook inzichtelijk krijgen op welke zoekwoorden we ons gaan richten. Dit doen we door middel van een zoekwoorden onderzoek. Hierbij kijken we onder andere naar nieuwe kansen, concurrenten, en zoekvolumes.

Strategie bepalen

Wanneer we een scan hebben gemaakt van de website en een zoekwoorden onderzoek hebben uitgevoerd, kunnen we de strategie bepalen. We zullen de resultaten van het onderzoek met je bespreken zodat we samen de juiste koers kunnen bepalen.

Optimaliseren van de website

We beginnen eerst met het optimaliseren van de techniek van de website, zodat alles in orde is. Vervolgens gaan we verder met de content. Misschien moeten er pagina’s herschreven worden, of nieuwe landingspagina’s en blogs geschreven worden.

Autoriteit opbouwen

Wanneer de website op orde is en vol staat met goede content, rest nog een belangrijk onderdeel, het opbouwen van autoriteit. Door middel van linkbuilding, plaatsen we links op andere website om meer autoriteit te verkrijgen. Dit doen we onder andere door het plaatsen van gastblogs.

Rapportage en analyse

Iedere maand houden we bij wat de voortgang is. Zo weten we altijd of we moeten bijsturen en of er dingen aangepast moeten worden. Hierdoor is het heel inzichtelijk om de progressie te zien van de campagne.

Volledige SEO Uitbesteden

Bij ons is het mogelijk om je complete SEO uit te besteden. Door ons ervaren team van SEO-experts weten wij namelijk precies wat er nodig is om jouw website beter vindbaar te maken. We kunnen je onder andere helpen met:

SEO-teksten

Het schrijven van pakkende SEO-teksten die goed scoren, waardoor je beter vindbaar wordt.

Optimaliseren meta data

Sterke en duidelijke meta data waardoor je meer bezoekers op je website krijgt.

Afbeeldingen optimaliseren

Naast de teksten zijn ook de afbeeldingen een belangrijk onderdeel van je website.

Linkbuilding

Effectieve linkbuilding campagnes om meer autoriteit te verkrijgen in de markt.

Lokale SEO

Veel mensen zoeken lokaal, dus je wilt goed vindbaar zijn in je dorp, stad of regio.

Conversie optimalisatie

Je bezoekers moeten omgezet worden naar klanten en sales, hier helpen we je bij.

Rapporteren

Door een maandelijkse rapportage weten we precies hoe de campagnes ervoor staan.

Technische optimalisatie

Ook kunnen we je helpen om de techniek van je website te optimaliseren.

SEO-strategie

Door onze ervaring weten we precies wat er nodig is om je aan een betere positie te helpen.

SEO uitbesteden

Je SEO uitbesteden aan Seofy?

Wanneer je de SEO van je bedrijf uitbesteedt, wil je natuurlijk dat dit goed gedaan wordt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Seofy werkt voor allerlei verschillende soorten bedrijven. Of je nu een lokale ondernemer bent of een groot bedrijf dat landelijk vindbaar wilt worden, maakt voor ons niet uit. Wij vinden het belangrijk om het maximale uit iedere campagne te halen, of je nu een groot of klein budget hebt.

Waarom kiezen voor ons SEO-bureau?

Er zijn een aantal redenen waarom onze opdrachtgevers kiezen voor de SEO-specialisten van Seofy, we vertellen je graag wat deze redenen zijn. Ten eerste werken we altijd exclusief voor jou, we gaan dus zeker niet aan de slag voor je concurrenten, er is immers maar één nummer 1 positie te behalen op Google en die is voor jou! Daarnaast weet je zeker dat we keihard voor je aan de slag gaan. Het is niet voor niets dat meer dan 90% van onze opdrachtgevers al meer dan een jaar lang klant bij ons is. Verder vinden we het erg belangrijk dat je altijd bij ons terecht kunt met vragen. Wij reageren direct en doen alles in samenspraak. Hierdoor kunnen we er dan ook samen een succes van maken!

SEO Pakket

Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende SEO Pakketten. Aan de hand van het aantal pagina’s/zoekwoorden dat geoptimaliseerd moet worden, kan een pakket gekozen worden. Stel dat uw bedrijf 6 diensten aanbiedt waarmee u vindbaar wilt worden, kunt u kiezen voor het small pakket. Per dienst zullen we er dan voor gaan zorgen dat er een top positie behaald gaat worden.

Small

Optimalisatie tot 6 zoekwoorden / pagina’s

€300 p/m

Opstartkosten €125

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Waardevolle backlinks
 • Technische optimalisatie
 • Content creatie
 • Koppelen GA en GSC
 • Maandelijkse rapportage

Medium

Optimalisatie tot 12 zoekwoorden / pagina’s

€550 p/m

Opstartkosten €175

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Waardevolle backlinks
 • Technische optimalisatie
 • Content creatie
 • Koppelen GA en GSC
 • Maandelijkse rapportage

Maatwerk

Optimalisatie 12+ zoekwoorden / pagina’s

v.a. €700 p/m

Opstartkosten €225

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Waardevolle backlinks
 • Technische optimalisatie
 • Content creatie
 • Koppelen GA en GSC
 • Maandelijkse rapportage

Neem contact op!