Zoekmachine optimalisatie

SEO uitbesteden?

Ben je op zoek naar een specialist om je SEO aan uit te besteden? Ik help dagelijks verschillende bedrijven om de posities binnen Google te verbeteren. Door de jaren heen heb ik een passie ontwikkeld voor SEO, dit zorgt voor geweldige resultaten voor mijn klanten. Met effectieve en bewezen strategieën behaal ik dagelijks nieuwe topposities voor mijn klanten. Dit zorgt natuurlijk voor een toename in het aantal bezoekers, maar nog belangrijker, de omzet!

Naast dat ik je kan helpen om sterke posities te bemachtigen, ondersteunen ik je ook bij andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld met conversie optimalisatie of het schrijven van pakkende en overtuigende teksten. Door een combinatie van verschillende strategieën weet ik het maximale uit iedere campagne halen. Mijn doel is dan ook om een zo hoog mogelijke ROI (return on investment) te behalen met alle projecten.

Voor wie?

Wanneer je de SEO van je bedrijf uitbesteedt, wil je natuurlijk dat dit goed gedaan wordt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een iemand die hierin gespecialiseerd is. Ik werkt voor allerlei verschillende soorten bedrijven. Of je nu een lokale ondernemer bent of een groot bedrijf dat landelijk vindbaar wilt worden, maakt voor mij niet uit.

Waarom je SEO uitbesteden?

Er zijn een aantal redenen waarom onze opdrachtgevers kiezen voor de SEO-specialisten van Seofy, we vertellen je graag wat deze redenen zijn. Ten eerste werken we altijd exclusief voor jou, we gaan dus zeker niet aan de slag voor je concurrenten, er is immers maar één nummer 1 positie te behalen op Google en die is voor jou! Daarnaast weet je zeker dat we keihard voor je aan de slag gaan. Het is niet voor niets dat meer dan 90% van onze opdrachtgevers al meer dan een jaar lang klant bij ons is. Verder vinden we het erg belangrijk dat je altijd bij ons terecht kunt met vragen. Wij reageren direct en doen alles in samenspraak. Hierdoor kunnen we er dan ook samen een succes van maken!

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Mijn werkwijze tijdens een SEO traject

1. Website scan

Voordat we beginnen is het belangrijk om de huidige website goed in kaart te brengen. Zijn er problemen die naar voren komen? Wat zijn de huidige posities? Waar liggen de kansen? Dit zijn dingen die we goed in kaart moeten brengen om een helder beeld te krijgen.

2. Zoekwoorden onderzoek

Een belangrijk onderdeel van SEO is de content. We willen dan ook inzichtelijk krijgen op welke zoekwoorden we ons gaan richten. Dit doen we door middel van een zoekwoorden onderzoek. Hierbij kijken we onder andere naar nieuwe kansen, concurrenten, en zoekvolumes.

3. Strategie bepalen

Wanneer we een scan hebben gemaakt van de website en een zoekwoorden onderzoek hebben uitgevoerd, kunnen we de strategie bepalen. We zullen de resultaten van het onderzoek met je bespreken zodat we samen de juiste koers kunnen bepalen.

4. Optimaliseren van de website

We beginnen eerst met het optimaliseren van de techniek van de website, zodat alles in orde is. Vervolgens gaan we verder met de content. Misschien moeten er pagina’s herschreven worden, of nieuwe landingspagina’s en blogs geschreven worden.

5. Autoriteit opbouwen

Wanneer de website op orde is en vol staat met goede content, rest nog een belangrijk onderdeel, het opbouwen van autoriteit. Door middel van linkbuilding, plaatsen we links op andere website om meer autoriteit te verkrijgen. Dit doen we onder andere door het plaatsen van gastblogs.

6. Rapportage en analyse

Iedere maand houden we bij wat de voortgang is. Zo weten we altijd of we moeten bijsturen en of er dingen aangepast moeten worden. Hierdoor is het heel inzichtelijk om de progressie te zien van de campagne.

Ook beter vindbaar worden?

Je volledige SEO uitbesteden

SEO-teksten

Het schrijven van pakkende SEO-teksten die goed scoren, waardoor je beter vindbaar wordt.

Optimaliseren meta data

Sterke en duidelijke meta data waardoor je meer bezoekers op je website krijgt.

Afbeeldingen optimaliseren

Naast de teksten zijn ook de afbeeldingen een belangrijk onderdeel van je website.

Linkbuilding

Effectieve linkbuilding campagnes om meer autoriteit te verkrijgen in de markt.

Lokale SEO

Veel mensen zoeken lokaal, dus je wilt goed vindbaar zijn in je dorp, stad of regio.

Conversie optimalisatie

Je bezoekers moeten omgezet worden naar klanten en sales, hier helpen we je bij.

Rapporteren

Door een maandelijkse rapportage weten we precies hoe de campagnes ervoor staan.

Technische optimalisatie

Ook kunnen we je helpen om de techniek van je website te optimaliseren.

SEO-strategie

Door onze ervaring weten we precies wat er nodig is om je aan een betere positie te helpen.

Zoekmachine optimalisatie voor:

De Mik Bedrijfshuisvesting

De Mik bedrijfshuisvesting had al een goede website, maar de bezoekers bleven achter. Door maandelijks krachtige backlinks te plaatsen zorgt Seofy voor betere posities en meer bezoekers.

Linkbuilding  ✔ Zoekwoorden onderzoek  

 

Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden

Wat kost het om mijn SEO uit te besteden?

De kosten voor het uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie kunnen erg uiteenlopen. Het hangt er bijvoorbeeld vanaf hoeveel concurrentie er is. Ook wordt er gekeken naar het aantal zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden en of je regionaal of landelijk vindbaar wilt worden. Ben je benieuwd wat exact de kosten zullen zijn. Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis SEO scan. 

Hoelang duurt het voordat ik resultaat zie?

Bij SEO is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je niet binnen een aantal maanden bovenaan zult staan. Het duurt een aantal maanden voor de eerste stijgingen te zien zijn. Vooraf probeer ik altijd in te schatten wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Zit ik vast aan een contact?

Nee, zeker niet! Veel SEO specialisten en online marketing bureau’s werken met jaarcontracten of iets dergelijks. Ik doe dit niet en bij mij is alles dan ook maandelijks opzegbaar. Iedere maand zal ik mij inspannen om ervoor te zorgen dat je beter vindbaar wordt maar op het moment dat je niet tevreden bent, kun je altijd stoppen. 

Hoe zie ik wat de voortang is?

Iedere maand rapporteer ik alle resultaten. Ik werk met verschillende tools waarmee we exact kunnen zien welke zoekwoorden zijn gestegen. Zo kunnen we van maand tot maand bekijken wat de voortgang is zodat je altijd op de hoogte bent van de resultaten.

Waarom zou ik mijn SEO uitbesteden bij SEOFY?

Tegenwoordig is er ontzettend veel concurrentie en wil iedereen bovenaanstaan in Google. Het is dan ook geen simpel trucje dat je even simpel kan toepassen. Door de jaren heen heb ik voor allerlei verschillende bedrijven SEO gedaan. Hierdoor weet ik precies wat er nodig is en welke strategie ik het beste kan toepassen voor iedere website en in iedere branche. 

Wat doe je allemaal op de posities te verbeteren?

Er zijn ontzettend veel dingen waar je op moet letten als je aan de slag gaat met SEO. Als eerst begin ik met het optimaliseren van je website en de content. Op het moment dat we een goede basis hebben start ik met linkbuilding. In veel gevallen doe ik dit op maandelijkse basis.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het plaatsen van links op andere websites. Deze websites linken terug naar jouw eigen website. Hierdoor bouw je autoriteit op waardoor je beter gevonden wordt via Google. Ben je benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem dan vrijblijvend contact op.

Met welke SEO diensten kan je mij helpen?

Er zijn een hele hoop verschillende onderdelen van SEO. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei verschillende onderdelen. Je kunt bij mij dan ook terecht voor je complete SEO strategie.

Met mij samenwerken?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!