Wat is SEO?

SEO oftewel search engine optimization is het optimaliseren van je website, zodat deze beter vindbaar wordt binnen zoekmachine. Google probeert altijd het beste en zo relevant mogelijke resultaat te laten zien. Wanneer mensen zoeken via Google, wil je dus dat jouw website goed geoptimaliseerd is. Op het moment dat je dit op orde hebt, kun je ontzettend veel nieuwe aanvragen en klanten krijgen uit je website. Het is dus ook zeker de moeite waard om aan de slag te gaan met een goede SEO strategie!

 

Waarom is SEO zo belangrijk?

Of het nu gaat om B2B of B2C klanten, mensen zijn dag en nacht op zoek naar nieuwe producten of diensten. Een heel groot deel van deze mensen, start de zoektocht via Google. Sterker nog, de meeste aankopen beginnen via Google. Het is dus ontzettend waardevol als jij bovenaan staat. Of het nu gaat om mensen die een nieuwe koelkast willen kopen of op zoek zijn naar een accountant, wanneer jij bovenaan staat krijg je een continue stroom van nieuwe klanten.

 

De voordelen van SEO op een rij?

Je kunt je dus wel voorstellen dat het erg voordelig is voor je bedrijf als je op veel relevante zoekwoorden bovenaan staat. Een goede SEO strategie is een van de meest waardevolle en krachtigste marketing middelen. Wat precies de voordelen zijn, lees je hieronder:

  1. Continue stroom van nieuwe klanten
  2. SEO is duurzaam en een goede investering
  3. In vergelijking met andere kanalen is SEO goedkoop
  4. Je website bezoekers zijn ontzettend relevant
SEO

De verschillende onderdelen van SEO

Bij SEO komen een hoop verschillende kijken. Op het moment dat je goed vindbaar wil je dat al deze onderdelen in orde zijn. Om dit te optimaliseren is het verstandig om een SEO specialist in te schakelen. Bij SEOFY zijn wij gespecialiseerd in het behalen van top posities voor onze klanten. Dit doen wij door het optimaliseren van de drie belangrijkste onderdelen van SEO, namelijk de content, linkbuilding en de techniek van je website.

 

De juiste content voor je website

De basis van een website die goed vindbaar is, is de juiste content op je website. De teksten en afbeeldingen bepalen voor een groot onderdeel hoe goed je website vindbaar is. Door de juiste content op je website, geef je een signaal af aan Google waar je website over gaat. Het op de juiste manier gebruiken van titels, zoekwoorden en afbeeldingen zorgt ervoor dat je beter vindbaar wordt.

 

Het bouwen van autoritaire links

Een ander belangrijk dat erg belangrijk is, is linkbuilding. Dit is het bouwen van links naar je website. Wanneer Google ziet dat er veel websites zijn die een link naar jou hebben geplaatst, ziet Google dat jij belangrijk bent. Het is een soort mond tot mond reclame van het internet. Een goede linkbuilding strategie is onmisbaar als je goed vindbaar wilt worden. Wij hebben een groot netwerk en van websites waar wij autoritaire en relevante links kunnen plaatsen.

 

Zorg dat je de techniek op orde hebt

Het laatste onderdeel van SEO is de techniek van je website. Op het eerste oog is misschien niet altijd te zien of dit op orde is, maar het is zeker belangrijk! Wij hebben verschillende SEO tools waarmee we een technische analyse kunnen maken van je website. Hierbij kijken we onder andere naar de laadtijd van jouw website, maar ook naar de invulling van meta tags, links en nog veel meer!

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook meer omzet behalen met SEO?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!
Werken met Seofy staat voor…
laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!