SEO Consultant

Een SEO Consultant inschakelen voor jouw bedrijf?

SEO is complex, het is dan ook niet iets wat je even snel doet. Wanneer je beter vindbaar wilt worden en meer omzet wilt behalen, kan het dan ook verstandig zijn om een SEO consultant in te schakelen. Bij SEOFY helpen we onze klanten dagelijks om top posities te behalen. Wij weten dan ook precies wat er voor nodig is om succes te behalen met Google.

 

De werkzaamheden van een SEO consultant

Advies over de contentstrategie, het backlinkprofiel of juist de autoriteit. Het zijn allemaal onderdelen die en belangrijke rol spelen in het advies. Iedere website en situatie is anders en daarom is het ontzettend belangrijk dat het advies dat gegeven wordt maatwerk is. Samen met ons gaan we kijken naar de doelstellingen van jouw bedrijf op het gebied van SEO. Vervolgens kunnen we samen een plan opstellen en de SEO strategie uitvoeren.

 

Zelf implementeren of laten doen?

Nadat we de doelstellingen hebben vastgesteld is het tijd om over te gaan tot actie. In deze fase kun je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met SEO of het te laten doen. Uiteraard laten wij je hier helemaal vrij in. Wij helpen je graag met het implementeren. Misschien zijn er al wat mensen in je bedrijf bezig met SEO en kunnen we elkaar ondersteunen.

Vaak zien we dat het onderdeel linkbuilding lastig is om als bedrijf zelf op te pakken. In de meeste gevallen doen wij dit. Wij hebben alle kennis en middelen om dit op de juiste manier te doen. De content, daarentegen is iets wat vaak door jullie zelf opgepakt kan worden. Jullie weten immers het beste wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Natuurlijk kunnen wij de content vervolgens optimaliseren voor Google.

SEO consultant

Waar let je op bij het kiezen van een SEO consultant

Als je op zoek bent naar een ervaren SEO specialist, kom je al snel een hoop opties tegen. Natuurlijk wil je het maximale resultaat behalen. Daarom hebben wij een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Let hier altijd op tijdens het kiezen van een SEO consultant:

  1. Een bewezen track record en veel ervaring
  2. Duidelijk uitleg en overzichtelijke rapportages
  3. De SEO consultant moet natuurlijk wel goed vindbaar zijn via Google
  4. Kennis over de drie pijlers van SEO (content, autoriteit & techniek)
  5. Een goede prijs/kwaliteit verhouding

Over welke onderdelen geven jullie advies?

Of je nu hulp nodig hebt met de content, backlinks of techniek, wij doen het allemaal! De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in alle onderdelen van SEO en kunnen je dan ook helpen met de verschillende onderdelen. Of je nu je de snelheid van je website wilt laten optimaliseren of je linkbuilding uitbesteden, wij doen het dagelijks!

 

Wat zijn eigenlijk de tarieven?

Met welke kosten je rekening moet houden is altijd erg lastig te zeggen als we nog niet precies weten waar je hulp bij nodig hebt. Een klein SEO rapport of een gehele strategie inclusief implementatie verschilt natuurlijk nog al. We vragen je daarom om contact met ons op te nemen, we horen graag waar je hulp bij nodig hebt. Met deze informatie kunnen we vervolgens een voorstel opstellen.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Direct hulp nodig van een SEO consultant?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!
Werken met Seofy staat voor…
laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!