SEO consultant

Van advies tot implementatie.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

SEO is complex, het is dan ook niet iets wat je even snel doet. Wanneer je beter vindbaar wilt worden en meer omzet wilt behalen, kan het dan ook verstandig zijn om een SEO consultant in te schakelen. Bij SEOFY helpen we onze klanten dagelijks om top posities te behalen. Wij weten dan ook precies wat er voor nodig is om succes te behalen met Google.

 

De werkzaamheden van een SEO consultant

Advies over de contentstrategie, het backlinkprofiel of juist de autoriteit. Het zijn allemaal onderdelen die en belangrijke rol spelen in het advies. Iedere website en situatie is anders en daarom is het ontzettend belangrijk dat het advies dat gegeven wordt maatwerk is. Samen met ons gaan we kijken naar de doelstellingen van jouw bedrijf op het gebied van SEO. Vervolgens kunnen we samen een plan opstellen en de SEO strategie uitvoeren.

 

Zelf implementeren of laten doen?

Nadat we de doelstellingen hebben vastgesteld is het tijd om over te gaan tot actie. In deze fase kun je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met SEO of het te laten doen. Uiteraard laten wij je hier helemaal vrij in. Wij helpen je graag met het implementeren. Misschien zijn er al wat mensen in je bedrijf bezig met SEO en kunnen we elkaar ondersteunen.

Vaak zien we dat het onderdeel linkbuilding lastig is om als bedrijf zelf op te pakken. In de meeste gevallen doen wij dit. Wij hebben alle kennis en middelen om dit op de juiste manier te doen. De content, daarentegen is iets wat vaak door jullie zelf opgepakt kan worden. Jullie weten immers het beste wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Natuurlijk kunnen wij de content vervolgens optimaliseren voor Google.

SEO consultant

Waar let je op bij het kiezen van een SEO consultant

Als je op zoek bent naar een ervaren SEO specialist, kom je al snel een hoop opties tegen. Natuurlijk wil je het maximale resultaat behalen. Daarom hebben wij een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Let hier altijd op tijdens het kiezen van een SEO consultant:

  • Een bewezen track record en veel ervaring
  • Duidelijk uitleg en overzichtelijke rapportages
  • Een goede vindbaarheid in Google
  • Kennis over de drie pijlers van SEO (content, autoriteit & techniek)
  • Een goede prijs/kwaliteit verhouding

 

Over welke onderdelen geven jullie advies?

Of je nu hulp nodig hebt met de content, backlinks of techniek, wij doen het allemaal! De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in alle onderdelen van SEO en kunnen je dan ook helpen met de verschillende onderdelen. Of je nu je de snelheid van je website wilt laten optimaliseren of je linkbuilding uitbesteden, wij doen het dagelijks!

 

Wat zijn de tarieven?

Met welke kosten je rekening moet houden is altijd erg lastig te zeggen als we nog niet precies weten waar je hulp bij nodig hebt. Een klein SEO rapport of een gehele strategie inclusief implementatie verschilt natuurlijk nog al. We vragen je daarom om contact met ons op te nemen, we horen graag waar je hulp bij nodig hebt. Met deze informatie kunnen we vervolgens een voorstel opstellen.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Je organische vindbaarheid verbeteren met de hulp van een SEO consultant

Er zijn een hoop dingen die komen kijken bij zoekmachine optimalisatie. Technische SEO, off page, lokale vindbaarheid en interne links, het zijn allemaal zaken die erg belangrijk zijn. Vooral wanneer je wilt scoren op competitieve zoekwoorden.

Een ervaren SEO consultant kan je helpen met zoekmachine optimalisatie, om zo meer potentiële klanten te trekken. Je online vindbaarheid wordt steeds belangrijker, het is dan ook zeker de moeite waard om hierin te investeren als bedrijf.

Kan ik SEO ook uitbesteden?
Zeker! Bij ons is alles mogelijk. Je kunt kiezen voor enkel SEO consultancy, of om alles volledig uit te besteden. Als SEO expert weten wij precies welke tools jij nodig hebt om beter vindbaar te worden. Echter vinden veel bedrijven de tijd niet om hier zelf mee aan de slag te gaan. In dat geval gaan wij na de SEO analyse direct over op de uitvoering.
Welke diensten bieden jullie nog meer aan?
Eigenlijk alles wat met online marketing en vindbaarheid te maken heeft. Of het nu gaat om conversie optimalisatie of zoekmachine adverteren, wij kunnen het voor je uit handen nemen! Uiteraard met een transparante werkwijze, heldere rapportages. Een goede samenwerking staat bij ons op 1!
Hoe gaat een SEO consultant te werk?
Wil je een professionele SEO consultant inschakelen, dan zullen we eerst overleggen wat er nodig is. Wil je enkel advies, of dat wij ook daadwerkelijk zorgen voor meer relevante bezoekers? Beide is mogelijk! In een kennismakingsgesprek zullen we alle kansen en mogelijkheden bespreken.
Hoe wordt ik beter gevonden in Google?

Google kijkt naar ontzettend veel verschillende factoren. Van meta tags en meta descriptions tot de juiste zoekwoorden en waardevolle links. Zoekmachines houden je website nauwlettend in de gaten. Wij helpen je daarom eerst met de quick wins, en gaan vervolgens over op de SEO strategie.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Vrijblijvende offerte!

Aangevraagd in minder dan 1 minuut!

Stap 1 van 4

Waarmee kunnen we je helpen?