SEO diensten

Bij ons kun je terecht voor alle SEO diensten!

Op zoek naar hulp voor verschillende soorten SEO diensten? Wij kunnen je hierbij helpen! De afgelopen jaren hebben wij allerlei verschillende SEO campagnes voor onze klanten uit mogen voeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij exact weten hoe we jou kunnen helpen aan top posities. Van het adviseren en onderzoeken tot het opzetten en uitvoeren van je SEO, wij doen het dagelijks. Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen? Neem eens contact op met een van onze SEO specialisten om te sparren over de mogelijkheden.

 

Wat zijn de kosten voor onze SEO diensten?

Er zijn verschillende soorten SEO diensten. Daarnaast verschillen de bedrijven waar wij voor werken behoorlijk. Het is dus lastig om een bedrag te noemen als het gaat over de kosten van SEO. Wat we wel kunnen zeggen, is dat er voor ieder budget iets mogelijk is! Of je nu een groot of klein bedrijf bent, het is altijd ons doel om jouw investering zo vaak mogelijk voor je terug verdienen. Wij zien het dan ook niet als kosten, maar als een investering met een hoge return on investment.

SEO

Het verbeteren van je content

Een heel belangrijk onderdeel van je SEO strategie, is het optimaliseren van je content. Oftewel, de teksten en afbeeldingen op je website. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel hoe goed je vindbaar wordt. De opbouw van je tekst, het gebruik van titels en zoekwoorden, wij weten precies hoe we dit aan moeten pakken.

 

Werken aan de autoriteit door middel van linkbuilding

Als je content geoptimaliseerd is, hebben we een goede basis om op verder te bouwen. Het volgende onderdeel waar Google heel veel waarde aan hecht, is autoriteit. Dit wordt gemeten aan de hand van backlinks. Oftewel, andere websites die linken naar jouw website. Hieraan ziet Google dat jouw website belangrijk is, dit zorgt voor betere posities. Er zijn verschillende manieren waarop we deze backlinks kunnen verkrijgen:

  • Het plaatsen van gastblogs op andere websites
  • Links plaatsen via onze partners
  • Linkruil campagnes opzetten
  • Benaderen van websites voor linkplaatsing

 

De techniek van je website optimaliseren

Een ander, niet te vergeten onderdeel, is de techniek van je website. Wat is de laadtijd van je website, hoe zit het met de structuur en de opbouw van je website. Hier zullen we een analyse van maken en waar nodig optimaliseren zodat alle onderdelen helemaal op orde zijn. Dit zal ervoor zorgen dat jij beter gevonden gaat worden!

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

SEO diensten laten uitvoeren?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!
Werken met Seofy staat voor…
laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!