SEO Specialist nodig?

SEO Specialist

Ben je op zoek naar een SEO specialist om meer bezoekers naar je website te trekken? Iedere dag help ik verschillende ondernemers uit het MKB om beter vindbaar te worden.

 

Waarmee kan een SEO Specialist je helpen?

Er zijn ontzettend veel verschillende punten waardoor bepaald wordt of je website wel of niet hoog in de zoekresultaten van Google komt. Daarom is het verstandig om iemand in te schakelen die precies weet wat er nodig is om goede posities te behalen.

Als SEO specialist kan ik je helpen met verschillende dingen. Van het optimaliseren van je content tot het verkrijgen van krachtige backlinks om aan de autoriteit van je website te werken.

 

Het resultaat van een SEO specialist

Als SEO specialist is het doel natuurlijk om zoveel mogelijk nieuwe bezoekers en klanten naar de website te trekken. Dit doe ik door maandelijks een de vindbaarheid van je website te werken. Zo komen er iedere maand meer en meer klanten uit je website.

 

Rapporteren en analyseren

Veel bedrijven die een SEO specialist inschakelen hebben zelf weinig verstand van SEO. Het is daarom wel zo fijn als je weet wat er gedaan wordt, en wordt meegenomen in dit proces. Daarom rapporteer ik iedere maand wat de voortgang is zodat je precies weet hoe de campagnes ervoor staan.

 

Voor wie is SEO interessant?

Er zijn allerlei verschillende bedrijven die investeren in SEO. Wanneer er klanten en potentiële bezoekers op zoek zijn naar producten of diensten in jouw branche is het natuurlijk interessant als jouw website bovenaan staat. Zij zijn namelijk al op zoek naar jou producten of diensten waardoor zij een stuk sneller een bestelling zullen plaatsen of contact op zullen nemen.

Ben je benieuwd wat je kansen zijn op het gebied van SEO? Neem dan eens contact met mij op. Ik kan altijd vrijblijvend een scan van je website maken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Direct een SEO specialist inhuren?

Anno 2021 is iedereen online. Dit zorgt er dan ook voor dat meer dan 80% van de aankopen beginnen met een zoekopdracht via Google. Consumenten en bedrijven zijn dus al op zoek naar jouw producten en diensten. Sterker nog, ze willen je product of dienst het liefst gelijk kopen, ze zijn immers niet voor niets op zoek.

Dit is een ontzettend grote kans waar je van moet profiteren. Op het moment dat jij bovenaanstaat op het moment dat mensen zoeken naar jouw producten of diensten is de kans erg groot dat zij voor jouw kiezen. Er zijn tegenwoordig een hoop bedrijven die puur en alleen door een goede SEO-strategie harder groeien dan ooit!

Ben je benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een SEO Specialist? Neem vrijblijvend contact met mij op!

seo specialist inschakelen

Hoe ik zorg voor meer website bezoekers…

Er zijn allerlei verschillende manieren om de vindbaarheid te verbeteren en in de top van de zoekresultaten te komen. Google kijkt naar meer dan 200 punten van je website. Deze zullen zoveel mogelijk geoptimaliseerd moeten worden zodat je hoger in Google komt. Al deze punten kunnen onderverdeeld worden in drie pijlers, content, autoriteit en techniek.

Ook meer bezoekers op je website?

Content

Een van de belangrijkste dingen op je website is de content. De juiste content zal zorgen voor goede posities binnen Google. Daarnaast kun je met sterke tektsten je bezoekers overtuigen om met jou in zee te gaan.

Linkbuilding / autoriteit

Door het verkrijgen van links van andere website kan ik de autoriteit van jouw website verhogen. Hierdoor zullen je posities stijgen en haal je meer klanten en omzet binnen via je website!

Techniek

Naast de content en de autoriteit van je website is ook de techniek belangrijk. Wat is de laadtijd van je website en hoe zit de structuur in elkaar? Dit zijn onderdelen die geoptimaliseerd moeten worden.

Waarom mensen mij inschakelen als SEO specialist?

 

De reden dat mensen mij inschakelen om hun vindbaarheid te verbeteren is omdat ik erg competitief ben. Ik vind het geweldig als je posities stijgen en er zoveel mogelijk #1 posities bemachtigd worden.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk klanten voor jou binnen te halen door SEO, en de complete omzet laten stijgen! Is er veel concurrentie en hebben je concurrenten al een hoop in SEO geïnvesteerd? Geen probleem, ook dan is het mogelijk! Zelf ben ik ook te vinden op allerlei moeilijke termen terwijl ik moet concurreren met grote online marketing bureau’s.

 

Gratis SEO Scan

Neem contact op en ik kijk vrijblijvend naar de kansen op het gebied van SEO

5 Redenen om een SEO specialist in te schakelen anno 2021. 

Wanneer je als bedrijf aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie kun je hard groeien. Google is een krachtig waar mensen dag en nacht zoeken naar nieuwe producten, diensten en informatie. Er zijn dan ook meer dan genoeg redenen waarom je een specialist in zou schakelen en serieus aan de slag te gaan met het verbeteren van je vindbaarheid! Ik heb 10 redenen op een rijtje gezet.

 

 1. Er zijn ontzettend veel rankingfactors

Als SEO specialist moet je continue op de hoogte zijn van de ontwikkelingen die spelen bij Google. Er worden regelmatig nieuwe updates gedaan waardoor het nodig kan zijn om je strategie aan te passen. Er zijn honderden kleine dingen waar je naar moet kijken en rekening mee moet houden. Zoekmachine optimalisatie is dan ook niet zomaar en simpel tructje wat je snel toe kan passen.

Wanneer de concurrentie wilt verslaan zul je echt de juiste kennis in huis moeten halen. Iedereen wil bovenaan staan dus je SEO strategie moet beter zijn dan die van de rest.

 

2. SEO is een tijdrovende klus

Naast dat er een hele hoop dingen zijn waar je op moet letten, kost het ook nog eens een hoop tijd om alles te optimaliseren en bij te houden. Het toevoegen van nieuwe content, het zoeken naar nieuwe links en alles up to date houden… wanneer je dit goed aan wilt pakken gaat er een hoop tijd inzitten.

Als ondernemer weet je als geen ander dat je tijd veel waard is. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven een specialist inschakelen. De resultaten zijn een stuk beter en je kunt je zelf richten op andere belangrijke zaken binnen het bedrijf.

 

3. Het verdient zich terug

Regelmatig hoor ik voorbij komen dat de investering in SEO wordt gezien als kostenpost. Dat is niet hoe ik er naar kijk, het is namelijk een duurzame investering die zich makkelijk terugverdient.

Ten eerste is het een strategie voor de lange termijn waarbij na verloop van tijd een exponentiele groei te zien is. Maandelijks worden de posities beter en kom je hoger in Google. Wanneer ik een jaar lang bezig ben geweest met het verbeteren van je vindbaarheid zul je continue nieuwe klanten en bezoekers binnen krijgen via je website.

Daarnaast is de resturn on investment erg hoog bij SEO. Tuurlijk, het kost even tijd voordat je bovenstaat, maar op het moment dat het gewenste resultaat is behaald ben je continue onder de aandacht bij je doelgroep.

 

4. Het is meetbaar

Wanneer je investeerd in marketing wil je graag weten wat hier uit komt en wat de voortgang is. Hoewel het bij sommige on- en offline campagnes lastig kan zijn om te zien wat de uitkomst is, is dit bij zoekmachine optimalisatie een stuk beter te zien.

Iedere maand rapporteer ik de resultaten en de voortgang. Zo weet je altijd precies hoe het er voor staat met de posities van je zoekwoorden en het aantal bezoekers op je website. 

 

5. Zoekmachine optimalisatie is maatwerk

Juist omdat er zo ontzettend veel dingen zijn waar je op moet letten tijdens een SEO traject is het belangrijk dat je per website kijkt wat er nodig is om te scoren. 

In de afgelopen jaren heb ik allerlei websites in verschillende branches weten te ranken op uiteenlopende zoekwoorden. 

Iedere keer dat ik start met een nieuwe website, maak ik dan ook een plan op maat. Zo weet ik precies wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat we jouw website zo snel mogelijk naar de top 3 krijgen van de zoekresultaten. 

Veelgestelde vragen over SEO

Zie ik direct resultaat met SEO?

Nee, in de meeste gevallen zie je niet direct het resultaat van SEO. Meestal duurt het een aantal maanden voordat er een goede stijging te zien is. Houd er dan ook rekening mee dat het een lange termijn strategie is. 

Wat kost SEO?

De kosten kunnen enorm verschillen. Het hangt onder andere af van het aantal zoekwoorden waar je vindbaar op wilt worden. Daarnaast speelt de concurrentie ook een belangrijke rol. Ben je benieuwd wat de kosten zijn en wil je een voorstel op maat? Neem dan contact met mij op.

Waarom zou ik beginnen met SEO?

Er zijn een hoop verschillende redenen omt te beginnen met SEO. De voornaamste reden is omdat mensen de via Google zoeken dit heel gericht doen. Zij zijn op zoek naar een specifiek product of een bepaalde dienst. Om hier bovenaan te staan is dan ook ontzettend waardevol. Dit maakt Google een van de krachtigste kanalen om nieuwe bezoekers naar je website te trekken en meer te verkopen!

Hoe zie ik de voortang?

Het is logisch dat je wilt zien hoe het gaat met de voortgang. Daarom stuur ik iedere maand een rapportage met de voortgang en resultaten. Per zoekwoord wordt bijgehouden wat de stijging of daling is en daarnaast kijken we altijd naar het aantal bezoekers op je website. Na een aantal maanden bezig te zijn met SEO kunnen we zien dat dit blijft groeien. In veel gevallen is deze groei zelfs exponentieel.

Waarom zou ik SEOFY mijn SEO laten doen?

De reden dat mensen kiezen om hun SEO uit te besteden bij SEOFY is omdat ik het mogelijk maak om bovenaan te komen op allerlei verschillende termen, ondanks de concurrentie. Door creatief te denken, een goede strategie toe te passen en hard te werken, zorg ik altijd voor een stijging!

Wat doe je allemaal op mijn posities te verbeteren?

Er zijn een hoop verschillende dingen waar je op moet letten tijdens het optimaliseren van je website en het plaatsen van links op andere websites. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen en wat er nodig is om ook bovenaan te staan in Google? Laat mij dan vrijblijvend een plan opstellen voor je website!

Ook een SEO specialist inschakelen?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!