SEO Specialist

Resultaatgerichte SEO specialisten voor meer traffic en conversies.

Ben je op zoek naar een SEO specialist om meer bezoekers naar je website te trekken? Iedere dag helpen wij verschillende ondernemers uit het MKB om beter vindbaar te worden. Wij zijn continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van verschillende zoekmachines. Hierdoor kunnen wij ondernemers helpen aan meer traffic en conversies via hun website. 

 

Waarmee kan een SEO Specialist je helpen?

Er zijn ontzettend veel verschillende punten waardoor bepaald wordt of je website wel of niet hoog in de zoekresultaten van Google komt. Daarom is het verstandig om iemand in te schakelen die precies weet wat er nodig is om goede posities te behalen. Onze SEO specialisten zorgen d.m.v. linkbuilding, kwalitatieve content en technische optimalisatie dat je posities in Google stijgen en het aantal conversies toeneemt. Ook een branche waarin de concurrentie zwaar is, zorgen wij ervoor dat je verschillende aanbieders het nakijken geeft. Bij SEOFY vind je echte SEO expersts, die je website beter vindbaarmaken door hogere posities te bemachtigen.

 

Het resultaat van een SEO specialist

Als SEO specialist is het doel natuurlijk om zoveel mogelijk nieuwe bezoekers en klanten naar de website te trekken. Dit doen wij door maandelijks een de vindbaarheid van je website te werken. Zo komen er iedere maand meer en meer klanten uit je website. Door rekening te houden met verschillende factoren binen Google, focussen wij ons op langdurig resultaat. Ondanks dat je conrurrenten misschien langer bezig zijn, zullen wij door onze jarenlange ervaring, snel meer leads genereren. 

 

Rapporteren en analyseren

Veel bedrijven die een SEO specialist inschakelen hebben zelf weinig verstand van SEO. Het is daarom wel zo fijn als je weet wat er gedaan wordt, en wordt meegenomen in dit proces. Daarom rapporateren wij iedere maand wat de voortgang is zodat je precies weet hoe de campagnes ervoor staan. Samen met jou zullen we de doelstellingen bepalen aan de hand van het zoekvolume, je huidige posities en een concurrentenanalyse. Op basis deze analyse kunnen de optimalisatie uitvoeren.  

 

Voor wie is SEO interessant?

Er zijn allerlei verschillende bedrijven die investeren in SEO. Wanneer er klanten en potentiële bezoekers op zoek zijn naar producten of diensten in jouw branche is het natuurlijk interessant als jouw website bovenaan staat. Zij zijn namelijk al op zoek naar jou producten of diensten waardoor zij een stuk sneller een bestelling zullen plaatsen of contact op zullen nemen.

Ben je benieuwd wat je kansen zijn op het gebied van SEO? Neem dan eens contact met mij op. Ik kan altijd vrijblijvend een scan van je website maken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

SEO specialist

Direct een SEO specialist inhuren?

Anno 2021 is iedereen online. Dit zorgt er dan ook voor dat meer dan 80% van de aankopen beginnen met een zoekopdracht via Google. Consumenten en bedrijven zijn dus al op zoek naar jouw producten en diensten. Sterker nog, ze willen je product of dienst het liefst gelijk kopen, ze zijn immers niet voor niets op zoek.

Dit is een ontzettend grote kans waar je van moet profiteren. Op het moment dat jij bovenaanstaat op het moment dat mensen zoeken naar jouw producten of diensten is de kans erg groot dat zij voor jouw kiezen. Er zijn tegenwoordig een hoop bedrijven die puur en alleen door een goede SEO-strategie harder groeien dan ooit!

Ben je benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een SEO Specialist? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Hoe zorgen wij voor meer bezoekers?

Er zijn allerlei verschillende manieren om de vindbaarheid te verbeteren en in de top van de zoekresultaten te komen. Google kijkt naar meer dan 200 punten van je website. Deze zullen zoveel mogelijk geoptimaliseerd moeten worden zodat je hoger in Google komt. Al deze punten kunnen onderverdeeld worden in drie pijlers, content, autoriteit en techniek.

Content

Een van de belangrijkste dingen op je website is de content. De juiste content zal zorgen voor goede posities binnen Google. Daarnaast kun je met sterke tektsten je bezoekers overtuigen om met jou in zee te gaan.

Linkbuilding / autoriteit

Door het verkrijgen van links van andere website kan ik de autoriteit van jouw website verhogen. Hierdoor zullen je posities stijgen en haal je meer klanten en omzet binnen via je website!

Techniek

Naast de content en de autoriteit van je website is ook de techniek belangrijk. Wat is de laadtijd van je website en hoe zit de structuur in elkaar? Dit zijn onderdelen die geoptimaliseerd moeten worden.

Freelance SEO specialist inhuren

5 Redenen om een SEO specialist in te schakelen anno 2021.

Wanneer je als bedrijf aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie kun je hard groeien. Google is een krachtig waar mensen dag en nacht zoeken naar nieuwe producten, diensten en informatie. Er zijn dan ook meer dan genoeg redenen waarom je een specialist in zou schakelen en serieus aan de slag te gaan met het verbeteren van je vindbaarheid! Ik heb 10 redenen op een rijtje gezet.

 

1. Er zijn ontzettend veel rankingfactors

Als SEO specialist moet je continue op de hoogte zijn van de ontwikkelingen die spelen bij Google. Er worden regelmatig nieuwe updates gedaan waardoor het nodig kan zijn om je strategie aan te passen. Er zijn honderden kleine dingen waar je naar moet kijken en rekening mee moet houden. Zoekmachine optimalisatie is dan ook niet zomaar en simpel tructje wat je snel toe kan passen.

Wanneer de concurrentie wilt verslaan zul je echt de juiste kennis in huis moeten halen. Iedereen wil bovenaan staan dus je SEO strategie moet beter zijn dan die van de rest.

 

2. SEO is een tijdrovende klus

Naast dat er een hele hoop dingen zijn waar je op moet letten, kost het ook nog eens een hoop tijd om alles te optimaliseren en bij te houden. Het toevoegen van nieuwe content, het zoeken naar nieuwe links en alles up to date houden… wanneer je dit goed aan wilt pakken gaat er een hoop tijd inzitten.

Als ondernemer weet je als geen ander dat je tijd veel waard is. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven een specialist inschakelen. De resultaten zijn een stuk beter en je kunt je zelf richten op andere belangrijke zaken binnen het bedrijf.

 

3. Het verdient zich terug

Regelmatig hoor ik voorbij komen dat de investering in SEO wordt gezien als kostenpost. Dat is niet hoe ik er naar kijk, het is namelijk een duurzame investering die zich makkelijk terugverdient.

Ten eerste is het een strategie voor de lange termijn waarbij na verloop van tijd een exponentiele groei te zien is. Maandelijks worden de posities beter en kom je hoger in Google. Wanneer ik een jaar lang bezig ben geweest met het verbeteren van je vindbaarheid zul je continue nieuwe klanten en bezoekers binnen krijgen via je website.

Daarnaast is de resturn on investment erg hoog bij SEO. Tuurlijk, het kost even tijd voordat je bovenstaat, maar op het moment dat het gewenste resultaat is behaald ben je continue onder de aandacht bij je doelgroep.

 

4. Het is meetbaar

Wanneer je investeerd in marketing wil je graag weten wat hier uit komt en wat de voortgang is. Hoewel het bij sommige on- en offline campagnes lastig kan zijn om te zien wat de uitkomst is, is dit bij zoekmachine optimalisatie een stuk beter te zien.

Iedere maand rapporteer ik de resultaten en de voortgang. Zo weet je altijd precies hoe het er voor staat met de posities van je zoekwoorden en het aantal bezoekers op je website.

 

5. Zoekmachine optimalisatie is maatwerk

Juist omdat er zo ontzettend veel dingen zijn waar je op moet letten tijdens een SEO traject is het belangrijk dat je per website kijkt wat er nodig is om te scoren.

In de afgelopen jaren heb ik allerlei websites in verschillende branches weten te ranken op uiteenlopende zoekwoorden.

Iedere keer dat ik start met een nieuwe website, maak ik dan ook een plan op maat. Zo weet ik precies wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat we jouw website zo snel mogelijk naar de top 3 krijgen van de zoekresultaten.

Terugbelverzoek
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Veelgestelde vragen over zoekmachine optimalisatie

Wij krijgen regelmatig vragen over search engine optimization en hoe wij de organische vindbaarheid verbeteren. Wij hebben een aantal van deze vragen op een rijtje gezet. Uiteraard is SEO maatwerk, mocht een vraag er niet tussen staan en ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen aan betere Google rankings? Vraag vrijblijvend een offerte aan en een van onze SEO experts neemt contact met je op!

Wil je een SEO specialist inhuren? Dan is het belangrijk dat deze goed bij uw bedrijf past en je een klik hebt met deze persoon. Je zult namelijk regelmatig contact hebben en nauw samenwerken. Dit zorgt voor de beste resultaten! Een goede SEO specialist weet veel over je bedrijf en branche. Hierdoor sluit de SEO campagne goed aan op jou en je bedrijf.

Je hele SEO uitbesteden, alleen linkbuilding uitbesteden, of hulp nodig met een ander onderdeel van SEO, het maakt voor ons niet uit! Vertel ons waar je hulp bij nodig hebt, en we gaan voor je aan de slag. 

Zie ik direct resultaat met SEO?

Het kan even duren voordat je resultaat ziet met SEO. Van te voren zullen we kijken of we quick fixes kunnen vinden, om z.s.m. te stijgen. Vervolgens gaan we bouwen aan een duurzame en langdurige SEO strategie. Meestal duurt het een aantal maanden voordat er een goede stijging te zien is. Wil je direct resultaat? Dan is het verstandig om SEO optimalisatie te combineren met zoekmachine adverteren, hierdoor sta je direct bovenaan in de zoekmachines. 

Wat kost SEO?

De kosten kunnen enorm verschillen. Het hangt onder andere af van het aantal zoekwoorden waar je vindbaar op wilt worden. Daarnaast speelt de concurrentie ook een belangrijke rol. Misschien moeten we er eerst voor zorgen dat je goede content krijgt op je website en is het nodig om inhoudelijke teksten te maken. Of misschien is het juist nodig om te focussen op externe links. Door een technische analyse en te kijken naar de On Page SEO en het backlinkprofiel kunnen we goed zien wat er voor jou nodig is. Vervolgens kunnen we hier een passende SEO strategie voor opstellen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn en wil je een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op. 

Waarom zou ik beginnen met SEO?

Er zijn een hoop verschillende redenen omt te beginnen met SEO. De voornaamste reden is omdat mensen de via Google zoeken dit heel gericht doen. Zij zijn op zoek naar een specifiek product of een bepaalde dienst. Om hier bovenaan te staan is dan ook ontzettend waardevol. Dit maakt Google een van de krachtigste kanalen om nieuwe bezoekers naar je website te trekken en meer te verkopen!

Hoe zie ik de voortang?

Het is logisch dat je wilt zien hoe het gaat met de voortgang. Daarom stuur ik iedere maand een rapportage met de voortgang en resultaten. Per zoekwoord wordt bijgehouden wat de stijging of daling is en daarnaast kijken we altijd naar het aantal bezoekers op je website. Na een aantal maanden bezig te zijn met SEO kunnen we zien dat dit blijft groeien. In veel gevallen is deze groei zelfs exponentieel. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om je website te laten ranken. Jouw website op een consistente manier beter vindbaar maken is dan ook waar wij in gespecialiseerd zijn! 

Waarom zou ik SEOFY mijn SEO laten doen?

De reden dat mensen kiezen om hun SEO uit te besteden bij SEOFY is omdat ik het mogelijk maak om bovenaan te komen op allerlei verschillende termen, ondanks de concurrentie. Door creatief te denken, een goede strategie toe te passen en hard te werken, zorg ik altijd voor een stijging!

Wat doe je allemaal op mijn posities te verbeteren?
Er zijn een hoop verschillende dingen waar je op moet letten tijdens het optimaliseren van je website en het plaatsen van links op andere websites. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen en wat er nodig is om ook bovenaan te staan in Google? Laat mij dan vrijblijvend een plan opstellen voor je website!

Zoekmachine optimalisatie voor:

De Mik Bedrijfshuisvesting

De Mik bedrijfshuisvesting had al een goede website, maar de bezoekers bleven achter. Door maandelijks krachtige backlinks te plaatsen zorgt Seofy voor betere posities en meer bezoekers.

Linkbuilding  ✔ Zoekwoorden onderzoek  

 

Onze klanten aan het woord…
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
{
Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing
internetmarketing

Offerte aanvragen voor een persoonlijke SEO expert?

Wil je ook graag actief aan de slag zodat je meer organisch verkeer krijgt op je website? Wij kunnen je helpen met content, linkbuilding maar ook de technische aspecten van je website. Bij SEOFY ben je verzekerd van een flexibele samenwerking en een goede vindbaarheid.

Geoptimaliseerde content, de juiste linkbuilding strategie, structured data, een goede SEO specialist weet er alles van! Uiteraard houden wij altijd rekening met iedere nieuwe Google update. Door continue te innoveren en ontwikkelen, blijven wij op de hoogte van de laatste trends. Dit combineren wij met een gestructureerde werkwijze, dit zorgt keer op keer weer voor een goede samenwerking. Een senior SEO specialist krijgt iedere website hoger in Google met een op maat gemaakte SEO strategie.

Heb je hulp nodig met iets anders of ben je opzoek naar een algemene online marketeer? Wij kunnen je ook helpen met search engine advertising of webdevelopment. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende strategieën te combineren. Hierdoor kom je niet alleen in de organische zoekresultaten, maar ook in de advertenties. Wanneer we dit combineren met conversie optimalisatie is je online marketing strategie compleet!

Contact opnemen?
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.