SEO Uitbesteden

Een innovatieve werkwijze voor meer traffic en conversies.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Ben je op zoek naar een specialist om je SEO aan uit te besteden? Ik help dagelijks verschillende bedrijven om de posities binnen Google te verbeteren. Door de jaren heen heb ik een passie ontwikkeld voor SEO, dit zorgt voor geweldige resultaten voor mijn klanten. Met effectieve en bewezen strategieën behaal ik dagelijks nieuwe topposities. Dit zorgt natuurlijk voor een toename in het aantal bezoekers, maar nog belangrijker, de omzet!

Naast dat ik je kan helpen om sterke posities te bemachtigen, ondersteunen ik je ook bij andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld met conversie optimalisatie of het schrijven van pakkende en overtuigende teksten. Door een combinatie van verschillende strategieën weet ik het maximale uit iedere campagne halen. Mijn doel is dan ook om een zo hoog mogelijke ROI (return on investment) te behalen met alle projecten.

 

Voor wie?

Wanneer je de SEO van je bedrijf uitbesteedt, wil je natuurlijk dat dit goed gedaan wordt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een iemand die hierin gespecialiseerd is. Ik werkt voor allerlei verschillende soorten bedrijven. Of je nu een lokale ondernemer bent of een groot bedrijf dat landelijk vindbaar wilt worden, maakt voor mij niet uit.

 

Waarom je SEO uitbesteden?

Er zijn een aantal redenen waarom mijn opdrachtgevers kiezen voor SEOFY, ik vertel je graag wat deze redenen zijn. Ten eerste werk ik altijd exclusief voor jou, ik ga dus zeker niet aan de slag voor je concurrenten, er is immers maar één nummer 1 positie te behalen op Google en die is voor jou! Daarnaast weet je zeker dat ik keihard voor je aan de slag gaan. Het is niet voor niets dat meer dan 90% van mijn opdrachtgevers al meer dan een jaar lang klant is. Verder vind ik het erg belangrijk dat je altijd bij mij terecht kunt met vragen. Ik reageer direct en doe alles in samenspraak. Hierdoor kunnen we er dan ook samen een succes van maken!

SEO uitbesteden

De werkwijze van een SEO traject

Wanneer we aan de slag gaan met SEO is het belangrijk om gestructureerd te werk te gaan. Door de jaren heen hebben onze creatieve SEO specialisten een innovatieve werkwijze gecreëerd. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is om jou website aan de top te krijgen van de zoekresultaten. 

 

1. Website scan

Voordat we beginnen is het belangrijk om de huidige website goed in kaart te brengen. Zijn er problemen die naar voren komen? Wat zijn de huidige posities? Waar liggen de kansen? Dit zijn dingen die we goed in kaart moeten brengen om een helder beeld te krijgen.

 

2. Zoekwoorden onderzoek

Een belangrijk onderdeel van SEO is de content. We willen dan ook inzichtelijk krijgen op welke zoekwoorden we ons gaan richten. Dit doen we door middel van een zoekwoorden onderzoek. Hierbij kijken we onder andere naar nieuwe kansen, concurrenten, en zoekvolumes.

 

3. Strategie bepalen

Wanneer ik een scan hebben gemaakt van de website en een zoekwoorden onderzoek hebben uitgevoerd, kunnen we de strategie bepalen. We zullen de resultaten van het onderzoek met je bespreken zodat we samen de juiste koers kunnen bepalen.

 

4. Optimaliseren van de website

We beginnen eerst met het optimaliseren van de techniek van de website, zodat alles in orde is. Vervolgens gaan we verder met de content. Misschien moeten er pagina’s herschreven worden, of nieuwe landingspagina’s en blogs geschreven worden.

 

5. Autoriteit opbouwen

Wanneer de website op orde is en vol staat met goede content, rest nog een belangrijk onderdeel, het opbouwen van autoriteit. Door middel van linkbuilding, plaats ik links op andere website om meer autoriteit te verkrijgen. Dit doen we onder andere door het plaatsen van gastblogs.

 

6. Rapportage en analyse

Iedere maand houden we bij wat de voortgang is. Zo weten we altijd of we moeten bijsturen en of er dingen aangepast moeten worden. Hierdoor is het heel inzichtelijk om de progressie te zien van de campagne.

SEO laten doen

8 Redenen om je SEO uit te besteden

Er zijn steeds meer bedrijven die er voor kiezen om aan de slag te gaan met het optimaliseren van hun website om meer bezoekers naar hun website te trekken. Dit is natuurlijk ook logisch, Google is namelijk een ontzettend krachtig kanaal om relevante website bezoekers aan te trekken.

 

De ideale bezoeker op je website

Er zijn allerlei verschillende manieren om bezoekers naar je website te trekken. Veel mensen denken ‘Hoe meer bezoekers, hoe beter’, maar dit is niet altijd het geval. Wanneer je veel bezoekers op je website krijgt, heb je hier eigenlijk alsnog niets aan. Natuurlijk zijn bezoekers goed, maar de deze moeten dan wel relevant zijn. Je wilt immers dat zij een aankoop doen op je website of contact opnemen.

Mensen die zoeken via Google en op je website terecht komen, zijn in veel gevallen de ideale bezoekers. Zij zijn immers al op zoek naar jouw producten of diensten. Wanneer jij bovenaan staat is de kans dan ook groot dat zij contact met je opnemen of een aankoop doen.

Wanneer ik voor je aan de slag ga, start ik altijd eerst met een zoekwoorden onderzoek. Zo kunnen we inzichtelijk krijgen, op welke zoekwoorden je vindbaar moet gaan worden. Hierbij wordt onder andere gekeken naar relevantie, maar ook naar zoekvolume. Vervolgens kan de website geoptimaliseerd worden zodat er zoveel mogelijk relevante bezoekers op je website komen. Dit zal ervoor gaan zorgen dat je meer klanten haalt uit je website.

 

Zoekmachine optimalisatie is een duurzame, lange termijn strategie

Als bedrijf wil je dat de investering die je doet in marketing zich zo vaak mogelijk terug verdient. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig je kanalen te kiezen. De reden dat veel bedrijven zoekmachine optimalisatie meenemen in hun marketing strategie, is omdat de investering duurzaam is en je er op de lange termijn nog veel van kan profiteren. Het komt regelmatig voor dat bedrijven hun omzet meerdere malen kunnen verdubbelen doordat zij op belangrijke zoekwoorden goed vindbaar zijn.

Wanneer je eenmaal goede posities hebt bemachtigd kun je ervoor kiezen om uit te breiden of alleen de posities te onderhouden. Één ding is zeker, deze goede posities kunnen je nog jarenlang helpen om nieuwe klanten aan te trekken en meer omzet te behalen.

 

SEO is meetbaar en je ontvangt duidelijke rapportages

Wanneer ik voor je aan de slag ga met het optimaliseren van je website en het verbeteren van je posities, wil je natuurlijk wel weten wat er nu precies gedaan wordt, en wat de voortgang is. Een groot voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat het meetbaar is. Je kunt dus precies zien wat de resultaten zijn en hoe de campagne loopt. Dit is een groot voordeel van sommige andere on- en offline kanalen.

Iedere maand worden alle resultaten gerapporteerd. Hierbij wordt gekeken naar het aantal bezoekers, en vooral ook naar je posities. Door het gebruiken van handige tools kan ik iedere dag zien op welke positie je staat met bepaalde zoekwoorden. Door dit continue bij te houden zien we precies wat de voortgang is en kunnen we waar nodig bij sturen.

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden

SEO is niet een simpel trucje dat je even snel kunt toepassen of leren. Er zijn immers honderden factoren waar Google naar kijkt. Aan de hand hiervan bepaalt Google vervolgens welke websites het best geoptimaliseerd zijn en laat deze vervolgens zien in de zoekresultaten. Om al deze factoren te kennen en te beheersen heb je veel kennis en ervaring nodig.

Het is dan ook verstandig om dit uit te besteden aan iemand die hier veel van weet. De kans is namelijk groot dat je concurrenten hier ook iemand voor hebben ingeschakeld. Om succes te hebben met SEO is het dan ook noodzakelijk om een specialist in te schakelen die precies weet wat hij doet.

 

Meer resultaat en omzet behalen met je website

Het is dus wel duidelijk dat er een hoop komt kijken bij het optimaliseren van je website. Wanneer dit met de juiste aanpak en strategie doet, is de kans groot dat je binnen een jaar tijd een aanzienlijke groei hebt ik zoekverkeer en omzet.

Wanneer je dit wilt, en van plan bent om SEO in te schakelen als kanaal om nieuwe klanten te werven is het des te belangrijker dat je dit laat doen door iemand die hier verstand van heeft. Je zult merken dat je de investering makkelijk terug verdient!

 

SEO kost een hoop tijd

Doordat er steeds meer bedrijven de kracht van zoekmachine optimalisatie ontdekken, komen er ook steeds meer concurrenten. Dit betekent ook dat er steeds meer tijd en moeite gaat zitten in het verkrijgen van goede posities op Google.

Wanneer je echt serieus met SEO aan de slag wilt gaan, en ervoor zorgen dat er maandelijks steeds meer nieuwe leads of klanten uit je website komen zal er aardig wat werk verzet moeten worden. Je kunt ervoor kiezen om de kennis in huis te halen, maar je kunt ook je SEO uitbesteden. Hierdoor zijn de resultaten in de meeste gevallen een stuk beter. Daarnaast hoef je zelf niet continue alles in de gaten te houden. Zo houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken binnen je bedrijf.

 

SEO tools zijn duur

Tijdens het optimaliseren van je website, het vinden van goede backlinks, het analyseren van je concurrenten en het bijhouden van je posities, werk ik altijd met verschillende SEO tools. Voor een professionele SEO specialist zijn deze tools eigenlijk onmisbaar. Het is namelijk belangrijk om alle aanpassingen en optimalisaties te baseren op data en zoveel mogelijk te meten. Hierdoor kun je beter zien wat de voortgang is en ook een duidelijke strategie bepalen.

Wanneer je de professionele tools zoals Ahrefs, Majestic, SemRush moet aanschaffen ben je iedere maand al een paar honderd euro verder. Het is dan verstandiger om dit budget te gebruiken om je SEO uit te besteden.

 

Het algoritme van Google is continu in verandering

De ontwikkelingen binnen het algoritme van Google blijven maar doorgaan. Er zijn honderden verschillende factoren waar je rekening mee moet houden tijdens het optimaliseren van je website en het versterken van je backlink profiel. Als SEO specialist blijf ik deze ontwikkelingen altijd volgen en ben ik dagelijks bezig met het verkrijgen van betere posities binnen Google.

Er gaat een hoop tijd zitten om al deze kennis op te doen. Daarnaast is het bijna niet te doen om van alles op de hoogte te zijn als je niet de volle 100% focust op SEO. Door je SEO uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat je website op de juiste manier geoptimaliseerd wordt. Dit zul je goed merken op het moment dat je website bovenaan staan op verschillende zoekwoorden!

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden

Wat kost het om mijn SEO uit te besteden?
De kosten voor het uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie kunnen erg uiteenlopen. Het hangt er bijvoorbeeld vanaf hoeveel concurrentie er is. Ook wordt er gekeken naar het aantal zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden en of je regionaal of landelijk vindbaar wilt worden. Ben je benieuwd wat exact de kosten zullen zijn. Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis SEO scan.
Hoelang duurt het voordat ik resultaat zie met SEO?
Bij SEO is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je niet binnen een aantal maanden bovenaan zult staan. Het duurt een aantal maanden voor de eerste stijgingen te zien zijn. Vooraf probeer ik altijd in te schatten wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen.
Zit ik vast aan een contract?
Nee, zeker niet! Veel SEO specialisten en online marketing bureau’s werken met jaarcontracten of iets dergelijks. Ik doe dit niet en bij mij is alles dan ook maandelijks opzegbaar. Iedere maand zal ik mij inspannen om ervoor te zorgen dat je beter vindbaar wordt maar op het moment dat je niet tevreden bent, kun je altijd stoppen.
Hoe zie ik wat de voortang is?
Iedere maand rapporteer ik alle resultaten. Ik werk met verschillende tools waarmee we exact kunnen zien welke zoekwoorden zijn gestegen. Zo kunnen we van maand tot maand bekijken wat de voortgang is zodat je altijd op de hoogte bent van de resultaten.
Waarom zou ik mijn SEO uitbesteden bij SEOFY?
Tegenwoordig is er ontzettend veel concurrentie en wil iedereen bovenaan staan in Google. Het is dan ook geen simpel trucje dat je even simpel kan toepassen. Door de jaren heen heb ik voor allerlei verschillende bedrijven SEO gedaan. Hierdoor weet ik precies wat er nodig is en welke strategie ik het beste kan toepassen voor iedere website en in iedere branche.
Wat doe je allemaal op de posities te verbeteren?

Er zijn ontzettend veel dingen waar je op moet letten als je aan de slag gaat met SEO. Als eerst begin ik met het optimaliseren van je website en de content. Op het moment dat we een goede basis hebben start ik met linkbuilding. In veel gevallen doe ik dit op maandelijkse basis.

Wat is linkbuilding?
Linkbuilding is het plaatsen van links op andere websites. Deze websites linken terug naar jouw eigen website. Hierdoor bouw je autoriteit op waardoor je beter gevonden wordt via Google. Ben je benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem dan vrijblijvend contact op.
Met welke SEO diensten kan je mij helpen?
Er zijn een hele hoop verschillende onderdelen van SEO. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei verschillende onderdelen. Je kunt bij mij dan ook terecht voor je complete SEO strategie.

Je vollledige SEO uitbesteden

Als je je SEO gaat uitbesteden wil je natuurlijk dat dit goed wordt ogpepakt. SEOFY is een full service SEO bureau. Ieder onderdeel, van webdevelopment tot SEO optimalisatie kunnen wij dus voor je oppakken. Hierdoor hoef je hier zelf niet meer naar om te kijken en weet je zeker dat het goed komt!

 

Wat zijn de kosten van SEO uitbsteden?

Voordat we aan de slag gaan, wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Daarom maken wij altijd een voorstel op maat. Hierin lichten we uitgbreid toe welke werkzaamheden we gaan verrichten, wat de verwachtingen zijn, en natuurlijk wat de kosten zullen zijn.

Wat je ook kunt doen is bij ons aangeven wat je SEO budget is. Vervolgens zullen wij kijken wat er mogelijk is met dit budget. We kijken bijvoorbeeld naar de zoekwoorden die we kunnen optimaliseren of werkzaamheden die we aan de website kunnen doen.

 

Website optimalisatie, wat komt er allemaal bij kijken?

Er zijn ontzettend veel dingen die komen kijken bij het optimaliseren van je website.

In de meeste gevallen beginnen we met een zoekwoorden onderzoek. Dit is belangrijk om te bepalen op welke relevante termen we jouw website vindbaar willen maken. Vervolgens kunnen we landingspagina’s gaan maken voor deze zoekwoorden. Het schrijven van de content en designen van deze pagina’s is een belangrijk onderdeel.

Wanneer dit gedaan is, hebben we een goede basis om op verder te bouwen. Om ervoor te zorgen dat je zo hoog mogelijk komt in de zoekresultaten van Googl, is het belangrijk om autoriteit te verkrijgen, oftewel linkbuilding. Door links te plaatsen op andere websites geven we een signaal af aan Google dat jouw website belangrijk is.

Door maandelijks op zoek te gaan naar relavante en krachtige links, worden jouw postites steeds beter!

SEO-teksten

Het schrijven van pakkende SEO-teksten die goed scoren, waardoor je beter vindbaar wordt.
Meta Title tags optimalisatie

Optimaliseren meta data

Sterke en duidelijke meta data waardoor je meer bezoekers op je website krijgt.

Afbeeldingen SEO optimaliseren

Afbeeldingen optimaliseren

Naast de teksten zijn ook de afbeeldingen een belangrijk onderdeel van je website.
Kwalitatieve linkbuilding

Linkbuilding

Effectieve linkbuilding campagnes om meer autoriteit te verkrijgen in de markt.

Lokale SEO optimalisatie

Lokale SEO

Veel mensen zoeken lokaal, dus je wilt goed vindbaar zijn in je dorp, stad of regio.
SEO conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Je bezoekers moeten omgezet worden naar klanten en sales, hier helpen we je bij.
Zoekmachine optimalisatie rapport

Rapporteren

Door een maandelijkse rapportage weten we precies hoe de campagnes ervoor staan.
Technische zoekmachine optimalisatie

Technische optimalisatie

Ook kunnen we je helpen om de techniek van je website te optimaliseren.
SEO strategie en uitvoering

SEO-strategie

Door onze ervaring weten we precies wat er nodig is om je aan een betere positie te helpen.

Onze klanten aan het woord…

{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Ook je SEO Uitbesteden?

Wil je direct weten wat de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat mij dan eens vrijblijvend een SEO analyse maken van je website. Hierbij zal ik onder andere kijken naar de techniek van je website, de content en natuurlijk het backlink profiel.

Vervolgens kan ik vrijblijvend een plan voor je opstellen zodat je duidelijk weet wat de mogelijkheden zijn.

Een SEO scan is altijd helemaal gratis en vrijblijvend. Wanneer je meer informatie wilt of eens wilt kennis maken, kunnen we natuurlijk altijd een gesprek inplannen.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.