Social media marketing

Social media marketing bureau uit Rotterdam

Wil je adverteren op social media of je kanalen laten beheren door een bureau met jarenlange ervaring op gebied van social media? Wij kunnen je hierbij helpen! Via verschillende social media kanalen kunnen we ervoor zorgen dat je meer naamsbekendheid, leads, klanten en omzet krijgt. Door het opzetten van krachtige campagnes kunnen wij je helpen om je bedrijf hard te laten groeien.

 

Adverteren op social media

Veel bedrijven kiezen ervoor om te adverteren op social media. Dit is namelijk een goede strategie om direct nieuwe klanten of aanvragen binnen te krijgen. Of het nu gaat om facebook ads, LinkedIn, Snapchat of Instagram, wij kunnen je hierbij helpen. Door onze ruime ervaring op gebied van social advertising weten we precies hoe we de maximale return on ad spend kunnen behalen om zo de kosten laag te houden en toch een fantastisch resultaat neer kunnen zetten.

 

Social media beheer

Als bedrijf wil je doen waar je goed in bent. Vaak worden zaken zoals het bijhouden van social media dan ook vergeten. Want wat moet je nu precies posten en hoevaak? Gelukkig kunnen wij dit voor je uit handen nemen. Samen stellen we een content kalander op en maken we een plan voor de komende maanden. In deze periode kunnen we ervoor zorgen dat je meer bereik haalt uit je social media posts. Dit zorgt voor meer aandacht bij je klanten en dus ook voor meer omzet.

 

Social media specialisten uit Rotterdam

De ontwikkelingen op gebied van online marketing en dus ook op social media gaan erg hard. Daarom zijn wij constant bezig met het verkrijgen van nieuwe kennis op gebied van Facebook, LinkedIn en Instagram. Hierdoor weten wij dan ook precies wat wel en wat niet werkt. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

Hoe werkt het?

Bij het opzetten van social media campagnes werken wij via een aantal eenvoudige stappen. Als eerste bekijken we wat het doel is van de campagne. Meer leads? klanten? Of gaat het juist om awareness. Het is belangrijk om dit duidelijk te hebben voordat we het geschikte kanaal kiezen. Vervolgens doen we een onderzoek naar je doelgroep zodat we weten hoe we deze mensen het beste kunnen bereiken. Als dit gedaan is, kunnen we de campagne op gaat zetten. We zijn constant bezig om deze te optimaliseren om het maximale rendement te behalen.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook een social media campagne?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!