Social media uitbesteden

Effectieve en winstgevende online marketing campagnes.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Social media marketing inzetten voor je bedrijf kan ontzettend krachtig zijn. Het geeft je de mogelijkheid om snel onder de aandacht te komen bij een potentiële klant. Met een goede social media strategie kun je meer producten verkopen of meer bereik krijgen onder je doelgroep. Hierbij kun je kiezen voor verschillende kanalen of juist één specifiek kanaal. Het is voor iedereen aan te raden om dit onderdeel te maken van de online marketing strategie.

 

Social media marketing is cruciaal

Of je nu meer sales wilt genereren via je webshop, of meer aanvragen wilt voor je diensten, met Instagram, Facebook en LinkedIn wordt het werkelijkheid! Wanneer je een passende contentstrategie los laat op je doelroep zal je zichtbaarheid razend snel vergroten. Ga je je social media uitbesteden, dan is het belangrijk dat je dit laat doen bij een bedrijf dat betrokken is. Een expert die alles weet over content en advertising, maar ook over jouw bedrijf.

 

Social media beheer of advertenties uitbesteden

Je kunt ervoor kiezen om je social media beheer bij ons uit te besteden, of ons de advertenties te laten beheren. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden. Advertising is verstandig als je meer naamsbekendheid wilt opbouwen en nieuwe klanten wilt aantrekken. Het bijhouden van social media kanalen is goed om te doen als je al veel volgers hebt. Hierdoor zul je meer interactie krijgen met je doelgroep.

Jouw social media uitbesteden, dat nemen wij op ons! Met een maximaal resultaat en een heldere communicatie. Een content plan met een post, bericht of afbeelding die zorgt voor het delen van jouw content. Waneer je kiest voor social media uitbesteden kun je van ons verwachten dat wij betrokken zijn bij de creatie van de content en er alles aan doen om je doelgroep te bereiken. Of je doel nu is om meer personeel te werven, nieuwe leads of groei met je webshop, wij helpen je om je doelen te behalen, en meer interactie te krijgen met je volgens.

 

Potentiële klanten targetten

Voor veel bedrijven is social media een ondergeschoven kindje en dat is zonde. Met goede content en gerichte ads, kun je jouw social media naar een hoger niveau tillen en meer websiteverkeer genereren. Directe communicatie, meer betrokkenheid of zelfs persoonlijk contact. Het zijn enkele voordelen van een goede contentmarketing strategie in combinatie met het adverteren op de juiste kanalen. De behaalde resultaten gaan door het dak wanneer je een expert inschakelt om je social media posts of ads te beheren.

social media uitbesteden

Verschillende social mediakanalen

Een social media expert weet precies welke kanalen jij moet inzetten om je doelen te behalen. Samen met jouw zullen we de gewenste resultaten bespreken, dit kun je verwachten in een overzichtelijke rapportage. Samen met jou bedenken we nieuwe ideeën over campagnes, afbeeldingen, hashtags en meer.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van creatieve posts en deze via verschillende social media platformen te verspreiden. Door continue te innoveren en op de hoogte te zijn van de nieuwste trends op gebied van advertising weten wij de ROI te maximaliseren. Je social media uitbesteden kun je dus met een gerust hart doen!

 

Wat zijn de kosten voor social media marketing

De exacte kosten zijn lastig benoemen. Heb je bijvoorbeeld al een content plan, wil je alleen je social media uitbesteden of ook adverteren? Het zijn allemaal zaken waar je over na moet denken voor we de juiste doelgroep gaan bereiken. Ook of je één of verschillende social media kanalen wil gebruiken heeft invloed op de kosten.

Wanneer je wilt gaan adverteren zijn de kosten ook anders dan bij social media beheer. Hierbij zul je namelijk kosten hebben voor het social platform, en daarnaast nog de kosten voor het social media team. Alleen content plaatsen is dan ook goedkoper dan adverteren. Echte zijn ads wel een goed idee wanneer je veel engagement wilt met je content, hierdoor zullen meer mensen het delen wanneer je iets gaat posten.

 

Zoekmachine optimalisatie voor meer resultaat

Naast je social media uitbesteden, is het ook verstandig om naar andere opties te kijken. Door middel van de juiste content, in combinatie met de techniek en autoriteit van je website, kun je hoger in Google komen. De SEO experts van SEOFY kunnen je hierbij helpen. Het is dan ook een vast onderdeel van onze online marketing strategie.

Net zoals bij social media kost ook SEO even tijd. Ons doel is om zoveel mogelijk traffic te genereren en om deze om te zetten in conversies. Groei staat hierin centraal! Content creatie, linkbuilding, technische optimalisatie, het zijn allemaal zaken die uiteindelijk zorgen voor meer leads of sales. Uiteraard zijn wij altijd up to date wat betreft de nieuwste informatie en technieken.

 

Wat valt er onder social media beheer?

Ga je je social media uitbesteden, dan komt hier een hoop bij kijken. Denk hierbij aan het bewerken van afbeeldingen, reageren op comments voor meer engagement, het de bedenken van social media content over verschillende onderwerpen, en ga zo nog maar even door. Wij doen er alles aan om alle kanalen maximaal te benutten. Misschien moeten we kijken naar e-mail marketing voor meer bereik met je berichten of post, of kan je content marketing nog geoptimaliseerd worden. Wat we ook doen, onze experts bedenken creatieve campagnes, voor meer naamsbekendheid en zichtbaarheid.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Ook social media uitbesteden?

Vul het contact formulier in en vertel ons meer over je bedrijf. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.