Portfolio

VisumPartner

Bij VisumPartner kun je terecht als je een visum moet aanvragen. Zij nemen het hele proces voor je uit handen, je hoeft niet eens de deur uit!

Wat hebben wij gedaan?

Wanneer je een visum wilt aanvragen heb je de mogelijkheid om dit te doen via een visum bureau, dit scheelt een hoop gedoe en maakt het proces een stukje makkelijker. Helaas zijn er een hoop visum bureaus waarbij de service erg slecht is. Ondanks de slechte service heeft een bedrijf als CIBT een groot marktaandeel.

 

De oprichters van VisumPartner vonden dat dit anders kon, alles draait hier om service en tevreden klanten. Het probleem was alleen dat je er moeilijk tussen komt als nieuw visum bureau.

 

De laatste maanden hebben we meerdere Google Ads campagnes opgezet. Hierdoor kregen zij vanaf dag 1, direct nieuwe klanten. We zijn gestart met een camagne voor China om te testen en vervolgens uit te bouwen naar meerdere landen. We gaan nu starten met een SEO campagne om ervoor te zorgen dat zij ook organisch goed vindbaar zijn.

Wat vond VisumPartner van de samenwerking?

”De samenwerking met Seofy is erg goed verlopen. Van te voren hebben we duidelijke doelstellingen afgesproken, deze zijn ruimschoots gehaald. We hebben meerdere SEA campagnes lopen. We zijn erg tevreden en gaan daarom ook beginnen met SEO.”

 

Vito Glasbergen

Ook beter vindbaar worden?

Neem contact op!