Website laten maken

Professionele website laten maken

Tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder website. Een professionele website laten maken is dan ook een must. Je website is in veel gevallen namelijk het eerste wat klanten van jou zien.  Tijdens het eerste contact is het belangrijk om de aandacht te trekken van je bezoeker. Door de jarenheen heb ik voor allerlei verschillende bedrijven een nieuwe website mogen ontwikkelen. Ik weet hierdoor precies waar een website aan moet voldoen om bezoekers te trekken zodat deze vervolgens omgezet kunnen worden tot klanten.

 

Een website die goed vindbaar is

Een goede website is leuk, maar deze moet natuurlijk ook goed vindbaar zijn. We zitten in het jaar 2021 en meer dan 90% van de online aankopen begint namelijk met een zoekopdracht via Google. Op het moment dat iemand zoekt naar jouw producten of diensten wil je dan ook dat jij bovenaan staat en niet je concurrent. Alle websites die ik maak zijn dan ook direct geoptimaliseerd voor Google zodat er een goede basis staat. Daarnaast is het ook mogelijk dat we een SEO traject starten zodat we ervoor zorgen dat je website op alle relevanten termen en zoekwoorden goed vindbaar wordt.

 

Een op maat gemaakte website

Ieder bedrijf is anders, daarom is het erg belangrijk dat je website goed aansluit op je bedrijf. Ik werk dan ook niet met een vast template of design. Het doel van de website om zoveel mogelijk niewe klanten te werven en een goede indruk te maken op je bezoekers. Iedere website die ik maak is daarom altijd op maat gemaakt. Zo weten we zeker dat de nieuwe website doet waar hij voor is gemaakt: Meer klanten en omzet genereren!

 

De kosten van een website op maat

Iedere website is dus anders, het verschilt dan ook hoeveel tijd en werk het kost om een nieuw website te maken. Een vast prijs hanteren kan daarom niet. Wanneer je wilt weten wat de kosten zullen zijn, hoor ik graag waar de website allemaal aan moet voldoen zodat ik een berekening kan maken over de kosten.

Neem vrijblijvend contact op en ontvang binnen 24 uur een offerte!

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Website laten maken Rotterdam

 

Wil je ook een website laten maken ? De laatste jaren heb ik voor ondernemers uit het hele land een nieuwe website gemaakt!

Website laten maken Rotterdam (5)

Veelgestelde vragen over een nieuwe website

Wat kan ik verwachten met mijn nieuwe website?

Iedere website die ik maak is helemaal uniek en op maat gemaakt. Je krijgt dan ook een website die goed aansluit op je wensen en behoefte. 

Is mijn website geoptimaliseerd voor Google?

Jazeker! Naast het maken van websites ben ik ook SEO specalist. Iedere website die ik maak is daarom ook direct geoptimaliseerd voor Google zodat je een goede basis hebt.

Hoelang duurt het voordat mijn website af is?

Voordat ik begin met het maken van de website ontvang ik eerst alle content (afbeeldingen en teksten). Hierdoor kan ik in één keer een grote slag maken. Je website is dan meestal in ongeveer 1 maand tijd online.

Waarom kiezen voor een website van SEOFY?

De meeste klanten kiezen voor een website van SEOFY voor twee redenen. Ten eerste omdat de websites die ik maak altijd conversiegericht zijn en dus veel nieuwe klanten opleveren. Daarnaast zijn de websites ook direct geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Wat kost een nieuwe website?

De kosten voor een website verschillen altijd enorm. De websites die ik maak worden namelijk op maat gemaakt. Neem contact met mij op en binnen 24 uur stuur ik een voorstel!

Is mijn nieuwe website responsive?

Zeker, alle websites die ik maak zijn goed te bereiken op ieder apparaat!

Ook een nieuwe website laten maken?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!