Website optimalisatie

Van techniek tot marketing, wij optimaliseren jouw website!

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Website optimalisatie, het is een breed begrip. Wat komt hier nu allemaal bij kijken? Er zijn immers veel dingen die je kunt optimaliseren. Wanneer wij hiermee aan de slag gaan, proberen we dit ook zo breed mogelijk op te pakken. Van het optimaliseren van de laadtijd van je website tot zoekmachine optimalisatie. Door al deze punten te verbeteren, kun je het maximale uit je website halen en je online vindbaarheid verbeteren.

 

Een volledig geoptimaliseerde website

Op het moment dat je website technisch helemaal in orde is, hebben we een mooie basis. Vervolgens zullen onze conversie optimalisatie specialisten advies geven en wijzigingen doorvoeren om zoveel mogelijk leads, sales en aanvragen via je website binnen te halen. Door online advertising, SEO en social media zullen we uiteindelijk relevante bezoekers naar de website trekken. Deze potentiële klanten kunnen vervolgens tot actie overgaan op jouw website.

Website optimalisatie

Samen met jou bepalen we de doelstellingen van je website. Wil je meer leads binnenhalen? Het conversiepercentage van je webshop verhogen? Beter vindbaar worden in de Google zoekresultaten? Wat je doel ook is, wij zullen je helpen om online succes te behalen. Onze ervaren digital marketing experts hebben ieder een eigen specialisme. Door deze kennis en ervaring te combineren kunnen we het aantal conversies verhogen en alles uit jouw website halen.

 

Effectieve online marketing inzetten voor je website

Wij focussen ons volledig op de werkzaamheden die zorgen voor resultaat. Door een brede kennis van verschillende social kanalen en experts op het gebied van zoekmachines, weten wij precies wat er nodig is. Betaalde advertenties, een goede meta description, WordPress, de gebruikerservaring, als het online is, hebben wij er verstand van. Door te investeren in nieuwe kennis, zijn wij altijd up to date als het gaat om de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Uiteenlopende kennis over het optimaliseren van je website

De kracht van SEOFY is dat onze specialisten gespecialiseerd zijn heel nauw met elkaar samenwerken. Dit zorgt ervoor dat iedere expert precies weet wat er op zijn of haar gebied nodig is voor het maximale resultaat. Daarnaast zorgt het ervoor dat je de kennis en ervaring hebt vanuit verschillende invalshoeken. Deze combinatie zorgt voor creatieve ideeën, een flexibele samenwerking, en effectieve campagnes.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vragen over website optimalisatie?

Heb je ergens vragen over? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? We komen graag met je in contact. Of je nu je gehele website wilt vernieuwen, wilt weten wat de juiste gerelateerde zoekwoorden zijn, of meer informatie wilt over usability optimalisatie, wij helpen je!

Weet je nog niet precies waar je hulp bij nodig hebt? Laat ons een vrijblijvend advies plan opstellen, je weet dan precies wat er nodig is als we je website optimaliseren. Hierbij kijken we onder andere naar je huidige website, concurrenten, de markt, en verschillende online kanalen, ook Google zullen we uitgebreid meenemen in dit plan.

Werken werkzaamheden kunnen jullie verrichten?
Alles wat met het optimaliseren en verbeteren van een website te maken heft kunnen wij op onze nemen. De gebruiksvriendelijkheid verbeteren, linkbuilding, blogs maken of je ranking verbeteren, onze specialisten weten precies wat er nodig is.
Kunnen jullie mijn landingspagina's optimaliseren?
Landingspagina’s zijn een van de belangrijkste onderdelen van je website. Of je nu klant via Google krijgt, social media of via mond-tot-mond reclame, je landingspagina’s zijn cruciaal. Wij zullen deze dan ook uitgebreid controleren. Gebruiksvriendelijkheid, trefwoorden, afbeeldingen, de belangrijkste onderdelen staan allemaal op onze checklist.
Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn bezoekers converteren?
Wanneer je een bezoekers op je website hebt, is het natuurlijk wel de bedoeling dat de kans groot is dat deze converteert. Een duidelijke call to action, relevante interne links, de juiste zoekwoorden, het zijn allemaal dingen waar we rekening mee houden. Er zijn dan ook een hoop onderdelen die komen kijken bij website optimalisatie. Het is een continu proces om verschillende pagina’s en marketing kanalen zo goed mogelijk te optimaliseren.
Wat is jullie aanpak tijdens website optimalisatie?
Wij hebben een duidelijke en vaste werkwijze die wij keer op keer gebruiken. We beginnen met het analyseren van jouw website, de concurrenten en de markt. Wanneer we een goed beeld hebben, gaan wij over tot actie. Eerst het verbeteren van de laadtijd en techniek van je website, vervolgens het verbeteren van je website op gebied van conversie. Daarna starten we effectieve marketing campagnes om zoveel mogelijk traffic te genereren zodat jij meer bezoekers, klanten en omzet haalt uit je website.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

De kosten voor website optimalisatie?

Wil je meer informatie over de kosten voor website optimalisatie? Dan komen we graag iets meer over je bedrijf te weten! De kosten zijn namelijk erg afhankelijk van de werkzaamheden. Heb je alleen hulp nodig met het verhogen van je websitebezoekers of wil je de gehele marketing uitbesteden? Vul onderstaand formulier in, en vertel ons over je project of bedrijf!

Voordat wij voor je aan de slag gaan, zullen we gratis en vrijblijvend een advies m.b.t. jouw website optimalisatie voor je opstellen!

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.