WordPress website laten maken

Professionele WordPress websites, op maat gemaakt en conversiegericht.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Een WordPress website laten maken? Onze creatieve wordpress specialisten staan voor u klaar! Van het ontwerpen tot bouwen van je nieuwe WordPress website, we kunnen het gehele traject voor je uit handen nemen.

 

Waarom een wordpress website?

WordPress is een CMS (content management systeem) dat door veel bedrijven wordt gebruikt. Het is erg gebruiksvriendelijk en alles is mogelijk! Of je nu een maatwerk website, webshop of eenvoudige website wilt laten maken, WordPress is een goede keuze. Het voordeel is dat het CMS systeem professioneel is, maar ook erg makkelijk in gebruik. Zelf content toevoegen, pagina’s aanmaken of andere wijzigingen doorvoeren? Geen probleem! Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen, zodat je hier helemaal geen omkijken meer naar hebt.

 

Onze WordPress specialisten staan voor u klaar

Voordat je een website laat maken, willen we zoveel mogelijk over je bedrijf weten. Door tijdens het traject betrokken te zijn en helder te communiceren, kunnen we het maximale resultaat behalen. Wij kunnen geweldige designs maken en dit omzetten in een gebruiksvriendelijke website, maar het moet wel aansluiten op je bedrijf. Daarom zullen we regelmatig overleggen, zodat wij de input krijgen die we nodig hebben. Onze WordPress specialisten zijn erg flexibel, hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen.

wordpress website laten maken

WordPress webdesigners en creatieven marketing experts

Een nieuwe website is een goede eerste stap, maar hier houdt het natuurlijk niet op. Nadat je website is opgeleverd wil je natuurlijk zo snel mogelijk, dat de website ook doet waarvoor deze gemaakt is. Namelijk het genereren van meer conversies! Dit doen wij door het inzetten van effectieve online marketing campagnes zoals SEO en SEA. Hiermee zorgen we ervoor dat jij goed vindbaar bent en dus zoveel mogelijk relevante bezoekers op je website krijgt.

 

De kosten van een WordPress website

Wat precies de kosten zijn is lastig te zeggen. Om een goed beeld te krijgen, hebben we eerst wat meer informatie van jou nodig. Het aantal pagina’s, de functionaliteiten, het zijn allemaal zaken die invloed hebben op de prijs. Ben je benieuwd wat de kosten voor jou zullen zijn? Vraag vandaag nog een offerte aan! Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen op je wensen te bespreken en een vrijblijvend voorstel te doen!

 

WordPress bureau: van ontwerp tot realisatie

Bij SEOFY kun je het gehele traject uitbesteden. Of je nu een nieuw bedrijf hebt, of al jaren actief bent, maakt voor ons niet uit. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen we meer te weten komen over jou en je bedrijf. Daarnaast kun jij al je vragen aan ons stellen. Is het een match? Dan kunnen we voor je aan de slag gaan!

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Meer weten over een WordPress website?

Kies jij ook WordPress als CMS systeem voor je nieuwe website? Goede keuze! Wij bouwen al onze websites in WordPress. Het is gebruiksvriendelijk, professioneel, en bij ons altijd maatwerk!

Uiteraard is je nieuwe WordPress website voorzien van zoekmachine optimalisatie zodat je goed zult scoren in Google. Zowel lokale vindbaarheid als landelijk is mogelijk. Daarnaast ben je altijd verzekerd van responsive webdesign, wij werken niet met WordPress thema’s. Voor kleine bedrijven en grote bedrijven, wij zorgen dat jouw eigen onderneming zal scoren!

Waarom zou ik kiezen voor WordPress?

WordPress wordt door ontzettend veeel bedrijven gebruikt. Het is gebruiksvriendelijk en je kunt er zeer professionele websites mee maken.

Wat kost een WordPress website laten maken?

De kosten lopen behoorlijk uiteen. Hiervoor kun je het beste een offerte aanvragen.

Is de WordPress website SEO geoptimaliseerd?

Alle websites dij wij maken zijn in de basis SEO geoptimaliseerd. Eerst zullen we WordPress installeren en vervolgens alles optimalsieren. Bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je een resposive website krijgt. Ook de snelheid is iets waar we naar kijken. Daarnaast is het mogelijk om een SEO traject te starten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je verwachtingen overtroffen worden. 

Kan ik zelf dingen aanpassen?
Zeker, we kunnen je hierbij helpen, maar je kunt het ook zelf doen! We kunnen de hosting regelen en ervoor zorgen dat je website responsive is. Tijdens het bouwen van WordPress websites is dit een cruciaal onderdeel. Wij bouwen sites die ervoor zorgen dat potentiële klanten zaken met jou zullen doen. Onder andere door search engine optimalization word je beter vindbaar. En uiteraard geen standaard template maar een professioneel WordPress website op maat met eigen beheersysteem.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

WordPress website laten maken, vraag een offerte aan!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan inclusief online marketing plan voor jouw bedrijf! Voor je het weet staat je nieuwe WordPress website online! Je kunt bij ons altijd zelf je website beheren. 

Vertel ons meer over je bedrijf en waar je hulp bij nodig hebt, en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Wij helpen je met het bouwen van een succesvolle website. Je hebt het perfecte online visitiekaartje, met alle gewenste extra functionaliteiten. Daarnaast kun je worden voor zien van goede hosting en een goede vindbaarheid. Je professionele website zal goed vindbaar zijn in zoekmachines. Dit alles tegen vaste prijzen!

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.