Linkbuilding Rotterdam

Waardevolle links verkrijgen om je vindbaarheid te verbeteren.

Neem contact op!

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het bepaald namelijk voor een groot deel jouw positie op Google. Vrijwel alle bedrijven die een top positie hebben op Google, hebben een goed linkprofiel. Wil je ook aan de slag met linkbuilding? Seofy heeft een groot aanbod aan links in allerlei verschillende branches.

 

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van links van andere websites die linken naar jouw website. Dit is ontzettend belangrijk, omdat je hiermee aan Google laat zien dat jouw website belangrijk is. Het is een werkzaamheid waar behoorlijk wat tijd in kan gaan zitten, daarentegen heeft een wel een ontzettend goed resultaat op je positie. Gelukkig werken wij samen met verschillende partners, en hebben hierdoor de mogelijkheid om op duizenden verschillende website links te plaatsen. Natuurlijk zorgen we er altijd voor dat een link komt van een relevante website en dat de website autoriteit heeft opgebouwd.

 

Hoe plaatsen wij de Links?

Je kunt op verschillende manieren links plaatsen. Echter heeft niet iedere link dezelfde waarde. Een link uit een blog van een autoritaire website doet bijvoorbeeld veel meer dan een startpagina link waar al honderden andere links opstaan. Over het algemeen plaatsen wij de links op de volgende manieren:

– Bloggen op partner websites

– Links plaatsen via onze partners

– Zoeken naar relevante pagina’s

 

Het resultaat van linkbuilding

Voordat je een stijging merkt in de zoekresultaten ben je soms wel een aantal maanden verder. De links moeten namelijk geïndexeerd worden, en dat kost tijd. Een groot voordeel is wel dat nieuwe pagina’s op je website sneller gevonden worden als je deze aanmaakt. Je website heeft namelijk meer autoriteit waardoor de kans groter is dat je goed gevonden wordt.

 

Linkbuilding uitbesteden?

Natuurlijk is het ook mogelijk om linkbuilding zelf te doen, echter kiezen toch veel bedrijven ervoor om dit te laten doen. Het kost namelijk een hoop tijd, helemaal als je niet weet waar je moet beginnen. Doordat wij samenwerken met verschillende partners, hebben wij de mogelijkheid om op ontzettend veel verschillende sites een link te plaatsen. Natuurlijk doen we dit alleen op relevante websites die we samen met jou uitzoeken.

Neem contact op!