Maatwerk website

Van ontwerp tot realisatie in combinatie met effectieve online marketing.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA
Een maatwerk website laten maken? Goede keuze! Wij houden niet van standaard templates en beperkte mogelijkheden. Ieder bedrijf is anders, hier moet rekening mee gehouden worden tijdens het ontwikkelen van een maatwerk websites. Onze creatieve webdevelopers ontwikkelen websites die perfect aansluiten op je bedrijf. Dit zorgt voor meer conversies en een hogere betrokkenheid van potentiële klanten.

 

Maatwerk website laten maken

Een website voor een nieuw bedrijf, je website upgraden of een rebranding, één ding is zeker: Wij kunnen je helpen! We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw wensen en behoefte te bespreken. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden en doelstellingen. Op basis hiervan kunnen we gericht te werk gaan met een ontwerp. Tijdens dit traject zullen we regelmatig contact hebben. Een heldere communicatie zorgt ervoor dat we effectief kunnen werken. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website voldoet aan al jouw wensen!

 

WordPress website op maat

Wij maken de websites in WordPress, dit is het CMS systeem. De mogelijkheden in dit systeem zijn eindeloos en daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Nieuwe projecten toevoegen, content aanpassen of een vacature plaatsen, het is allemaal eenvoudig te doen. Na oplevering van de website heb je de keuze om dit zelf te doen, uiteraard kunnen wij dit ook op ons nemen.

Een WordPress website zijn maatwerk websites die wij voor jouw kunnen maken. Jouw specifieke wensen zijn voor ons belangrijk zodat wij de website volgens jouw visie kunnen na maken. Via WordPress kunnen we een standaard template website kiezen die werkt eigenlijk hetzelfde als een setje kleding kopen in de winkel. Een echte maatwerk oplossing kun je vergelijken met een Italiaans pak kopen bij een kleermaker. Dat is hoe we jouw maatwerk websites in elkaar zetten.

We verzamelen alle wensen en specifieke eisen bij elkaar en plakken die aan elkaar tot een mooi geheel. Op die manier heb je een website die helemaal past bij jouw. Wij zorgen ervoor dat het grafisch ontwerp omgebouwd wordt tot een echte website die ook nog eens responsive is. Als u specifieke functies heeft, is dat voor ons geen enkel probleem. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website of neem telefonisch contact met ons op!

 

maatwerk website

Website of webshop in combinatie met online marketing

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website, is online marketing een zeer belangrijk onderdeel. Vaak zien we dat bedrijven een maatwerk website laten ontwikkelen, maar te weinig aandacht besteden aan marketing. Dit is zonde, een website zonder traffic is namelijk waardeloos. Daarom kijken wij van te voren naar de kansen en mogelijkheden om meer traffic en conversies te behalen. Innovatieve online marketing campagnes zijn een cruciaal onderdeel naast het ontwikkelen van een website. Adverteren op social media, of je SEO uitbesteden om hoger in Google te komen? Samen met jou zullen we kijken naar de beste opties. Van het ontwikkelen van de website tot het beheren van daadkrachtige online campagnes, wij doen het voor je!

 

Creatief en flexibel: Meer resultaat met je website!

De laatste jaren hebben wij veel ondernemers geholpen met een nieuwe maatwerk website. Het juiste inzicht en een betrokken houding zorgt ervoor dat wij keer op keer kunnen verrassen met het eindresultaat. Doordat wij erg flexibel zijn, kunnen wij tussendoor bijsturen en snel aanpassingen doorvoeren. Hierdoor is het eindresultaat altijd helemaal naar wens!

Online marketing door SEOFY

Ben je er nog niet helemaal uit welke online marketing campagne het best bij jouw bedrijf of website past? Geen paniek! Wij zorgen ervoor dat je website volledig aan alle belangrijke marketing strategieën voldoet en gekoppeld is aan alle andere systemen. Op die manier is jouw website marketing proof, functionaliteiten bevat en responsive is voor je bezoekers.

Heb je een maatwerk website nodig en ben je op zoek naar een kwalitatieve webdeveloper? Dan zijn wij het bureau die je zoekt! Samen bepalen we wat ervoor nodig is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en op die manier kun je meer sales maken. Een website op maat is een professionele website en een unieke website. Of het nu gaat om een website of webshop, geen enkele wens is voor ons onhaalbaar. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van webdesign en online marketing. Je kunt erop vertrouwen dat wij de juiste aanpak weten en beschikken over de juiste techniek voor een succesvolle website. 

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Een maatwerk website laten ontwikkelen

Ook een maatwerk website laten maken? Goede keuze! Wij helpen je graag. Vertel ons meer over je bedrijf en we doen een vrijblijvend voorstel.

Bij ons is het mogelijk om vrijblijvend een strategiesessie in te plannen om te zien wat we voor jou kunnen doen.

Waarom zou ik kiezen voor maatwerk?

Wanneer je kiest voor maatwerk, kunnen wij een website ontwikkelen die perfect aansluit bij je bedrijf. Daarnaast houden we rekening met al je wensen en eisen. Hierdoor creëeren we een website die volledig bij je bedrijf past en aan al je eisen en wensen voldoet.

Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen met een kennismaking/strategiesessie. Hierin zullen we de werkwijze bespreken. Welke werkwijzen of aanpak voor jouw bedrijf geschikt is, is afhankelijk van je doelgroep en branche. Wanneer we alle nodige informatie van je ontvangen hebben, kunnen we aan de slag met het maken van een website op maat. 

Wat zijn de kosten van een maatwerk website?

Om de exacte kosten te noemen hebben wij iets meer informatie nodig. De prijzen zijn vanaf €2.500. Om de exacte prijs voor jouw bedrijf te kunnen achterhalen is het belangrijk dat je de online offerte aanvraagt zodat wij met de ingevulde informatie een schatting kunnen maken. Houd er rekening mee dat een maatwerk website uniek is en daarom duurder dan een standaard website. Bij een website op maat wordt meer tijd besteed en tijd kost geld.

Doen jullie ook mijn SEO, SEA & Socials?

Zeker! Wij Stellen in ieder geval een plan voor je op. Vervolgens kun je zelf beslissen of je dit door ons wilt laten uitvoeren. Onze grootste specialiteit is Search Engine Optimisation waardoor we hier vaak uitgebreider op in gaan dan op SEA en Social Media marketing, maar alle campanges zijn bij ons welkom. Het is ons doel om jouw website volledig te optimaliseren zodat je direct sales kunt maken nadat wij de website online zetten.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Maatwerk website kosten

Je bent wilt uiteraard weten wat de kosten zijn voor je nieuwe maatwerk website.

Hiervoor hebben we natuurlijk wel iets meer informatie nodig. Vertel ons over het project en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.