Website laten maken

Van ontwerp tot realisatie in combinatie met effectieve online marketing.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Een website is tegenwoordig onmisbaar in het bedrijfsleven. In veel gevallen is dit het eerste wat potentiële klanten van je bedrijf zien. Helaas zien wij dat veel bedrijven nog een hoop laten liggen op dit gebied en dat is zonde. Daarom kun je door ons een professionele website laten maken die zorgt voor meer bezoekers, conversies en omzet!

 

Gebruiksvriendelijke WordPress websites

Wij maken jouw website in WordPress, dit is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Hierdoor is je website erg gebruiksvriendelijk, daarnaast beschikt het over alle mogelijk functionaliteiten zodat jouw nieuwe website helemaal naar wens is! Verkoop je ook producten via je website? Uiteraard is een webshop laten maken ook mogelijk!

 

Een professionele website laten maken met een uniek design

Alle websites die wij maken hebben een uniek en op maat gemaakt design. Wij werken niet met standaard templates, maar ontwerpen en bouwen websites die naadloos aansluiten op je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat daadwerkelijk het maximale uit je website wordt gehaald en dat deze doet waarvoor het gemaakt is. Meer conversies, aanvragen, sales, en omzet genereren, dat is het doel wanneer wij aan de slag gaan met jouw website!

Website laten maken online marketing bureau

Het onderhouden van jouw website

Uiteraard wil je dat wanneer je nieuwe website live staat alles naar behoren werkt en ook blijft werken. Daarom zullen wij je website onderhouden, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Liever zelf doen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Door het gebruiksvriendelijke CMS kun je altijd zelf aanpassingen doorvoeren.

 

Ervaren webdesigners

Een website laten maken begint bij een design, dit is de eerste stap voordat we overgaan tot webdevelopment. Er zijn ontzettend veel zaken waar je als webdesigner rekening mee moet houden zodat alles naar behoren werkt. Van gebruiksvriendelijkheid, uitstraling tot conversieoptimalisatie, het zijn allemaal belangrijke onderdelen die bijdragen aan het succes van je website. Voordat we beginnen met back end development, zorgen we dan ook dat het ontwerp helemaal naar wens is. Onze webdesigners zullen hiervoor zorgen!

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Winstgevende websites op maat gemaakt

Conversiegericht. Goed vindbaar. Gebruiksvriendelijk.

Onze werkwijze

Veelgestelden vragen over websites

Wil je een website laten maken, dan komt daar vaak een hoop bij kijken. Wij geven je hierover graag advies zodat je weet wat je te wachten staat. 

Bekijk hier ook de veelgestelde vragen over websites. 

Hoelang duurt het om een website te maken?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe groot de website is, is de content er al, zijn er nog speciale functionaliteiten?

Wat kost het om een website te laten maken?

Ook de kosten voor een website zijn afhankelijk van verschillende factoren. Vertel ons over je project en we maken een voorstel voor je!

Waar op letten bij het laten maken van een website?

Marketing, design, gebruiksvriendelijkheid, er zijn ontzettend veel dingen waar je rekening mee moet houden. Maar geen zorgen, wij zullen je in dit proces begeleiden en ontzorgen!

Een website laten maken die goed vindbaar is

Naast een mooi design en gebruiksvriendelijkheid, is een goede vindbaarheid voor je website ontzettend belangrijk. Door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) of social media, kunnen we ervoor zorgen dat je website meer traffic krijgt. 

Door het opzetten van een effectieve marketing strategie, zorgen wij ervoor dat jij beter vindbaar wordt. Wij focussen ons hierbij voornamelijk op Google, omdat dit voor een aanzienlijke groei kan zorgen in het aantal website bezoekers. Zie hier de resultaten van een van onze klanten na 6 maanden.

Resultaten website laten maken
De resultaten van een website laten maken met SEO optimalisaties

Als full service internetbureau ontzorgen wij jou volledig

Ga je een professionele website laten maken, wil je natuurlijk dat dit goed gebeurt. Wij helpen kleine en middelgrote bedrijven met het maken een unieke website tegen een scherpe prijs. Samen met onze ervaren specialisten zorgen wij ervoor dat jij online succes behaald. Professionele WordPress designs in combinatie met de kennis van back end developers zorgen ervoor dat jouw online visitiekaartje helemaal op orde is! Een mooie website die heel gebruiksvriendelijk is met een betrouwbaar content management systeem. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je met de perfecte website in je eigen huisstijl.

Een prettige samenwerking zonder verrassingen achteraf

 

Zoekmachine optimalisatie

 

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Offerte aanvragen voor webdevelopment of een andere vraag?

Ben je benieuwd naar de kosten voor het ontwikkelen van jouw nieuwe website? Wij stellen vrijblijvend een voorstel op maat voor je op, inclusief online marketing strategie. 

Vul het contact formulier in en vertel ons meer over je bedrijf. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.