SEA specialist

Op zoek naar een SEA specialist?

Wil je graag starten met SEA of ben je hier al mee bezig? Dan is het verstandig om een ervaren SEA specialist in te schakelen. In eerste instantie lijken SEA campagnes misschien eenvoudig. Je kiest een paar woordjes waarop je zichtbaar wilt worden, je maakt een advertentie, en daar ga je. Helaas ligt het iets gecompliceerder. Vooral omdat steeds meer bedrijven de kracht van SEA ontdekken, wordt ook de concurrentie een stuk heviger.

Op het moment dat je succesvol wilt worden met advertenties op Google, zul je het dus goed aan moeten pakken. Je betaalt immers per klik op jouw advertentie een bedrag aan Google. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden en en zo veel mogelijk conversies te behalen, is het verstandig om een SEA specialist in te schakelen.

 

Wat kun je verwachten van onze SEA specialisten?

Wanneer een bedrijf inschakelt om zoekmachine advertentie campagnes op te zetten. Of om je huidige campagnes te optimaliseren, wil je natuurlijk dat hier het maximale uit gehaald wordt. Naast dat wij jarenlange ervaring hebben in het opzetten van campagnes, hebben wij ook wekelijks contact met Google. Hier kunnen wij terecht met vragen, krijgen we tips en zorgen we er samen met Google voor dat jouw advertenties succesvol worden! Op het moment dat je met ons gaat samenwerken kun je het volgende verwachten:

  • Converterende advertentie
  • Continue optimalisatie 
  • Overzichtelijke rapportages
  • Altijd bereikbaar voor vragen
sea specialist

Wat is onze werkwijze tijdens het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes?

De afgelopen jaren hebben wij een effectieve werkwijze ontwikkeld om winstgevende Google ads campagnes op te zetten. We beginnen altijd met het bespreken van de doelstellingen en wensen. Wil je meer klanten trekken voor een bepaalde dienst, nieuw personeel of offerte aanvragen? Vervolgens gaan we hier een plan voor opstellen. Misschien zijn er nieuwe landingspagina’s nodig of extra content. Als de basis goed staat, gaan we door met het opzetten van de advertenties. De advertentie teksten, extensies, biedingen per zoekwoord, en ga.zo nog maar even door. Er komen een hoop dingen kijken bij het opzetten hiervan. Nadat de advertenties zijn opgezet zullen we deze continue blijven monitoren en optimaliseren. We willen immers de concurrentie voorblijven!

 

Wat zijn de kosten van SEA?

Bij SEA zijn de kosten net even anders opgebouwd dan bij SEO. Je betaalt namelijk per klik op jouw advertentie een bedrag aan Google. Hoeveel dit is, verschilt per zoekwoord. Over het algemeen zien we dat hoe duurder diensten of producten zijn, en hoe hoger de concurrentie, hoe hoger de CPC (cost per click). Voor het zoekwoord ‘hypotheek afsluiten’ zijn de kosten bijvoorbeeld een stuk hoger dan ‘sushi restaurant Utrecht’.

Wat de kosten per klik ook zijn, wij gaan doen er alles aan om deze zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door continue te optimaliseren. Hoe beter de advertenties, hoe lager de CPC en hoe hoger het conversie percentage .

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

SEA specialist inschakelen?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!