SEA Specialist

Direct meer klanten en omzet door winstgevende SEA campagnes.

Google Analytics
Ads Google SEA
MOZ
SE Ranking
Ahrefs

Wil je graag starten met SEA of ben je hier al mee bezig? Dan is het verstandig om een ervaren SEA specialist in te schakelen. In eerste instantie lijken SEA campagnes misschien eenvoudig. Je kiest een paar woordjes waarop je zichtbaar wilt worden, je maakt een advertentie, en daar ga je. Helaas ligt het iets gecompliceerder. Vooral omdat steeds meer bedrijven de kracht van SEA ontdekken, wordt ook de concurrentie een stuk heviger.

Op het moment dat je succesvol wilt worden met advertenties op Google, zul je het dus goed aan moeten pakken. Je betaalt immers per klik op jouw advertentie een bedrag aan Google. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden en en zo veel mogelijk conversies te behalen, is het verstandig om een SEA specialist in te schakelen.

 

Wat kun je verwachten van onze SEA specialisten?

Wanneer een bedrijf inschakelt om zoekmachine advertentie campagnes op te zetten. Of om je huidige campagnes te optimaliseren, wil je natuurlijk dat hier het maximale uit gehaald wordt. Naast dat wij jarenlange ervaring hebben in het opzetten van campagnes, hebben wij ook wekelijks contact met Google. Hier kunnen wij terecht met vragen, krijgen we tips en zorgen we er samen met Google voor dat jouw advertenties succesvol worden! Op het moment dat je met ons gaat samenwerken kun je het volgende verwachten:

– Converterende advertentie
– Continue optimalisatie
– Overzichtelijke rapportages
– Altijd bereikbaar voor vragen

sea specialist

Onze werkwijze voor Google Ads campagnes?

De afgelopen jaren hebben wij een effectieve werkwijze ontwikkeld om winstgevende Google ads campagnes op te zetten. We beginnen altijd met het bespreken van de doelstellingen en wensen. Wil je meer klanten trekken voor een bepaalde dienst, nieuw personeel of offerte aanvragen? Vervolgens gaan we hier een plan voor opstellen. Misschien zijn er nieuwe landingspagina’s nodig of extra content. Als de basis goed staat, gaan we door met het opzetten van de advertenties. De advertentie teksten, extensies, biedingen per zoekwoord, en ga.zo nog maar even door. Er komen een hoop dingen kijken bij het opzetten hiervan. Nadat de advertenties zijn opgezet zullen we deze continue blijven monitoren en optimaliseren. We willen immers de concurrentie voorblijven!

 

Wat zijn de kosten van SEA?

Bij SEA zijn de kosten net even anders opgebouwd dan bij SEO. Je betaalt namelijk per klik op jouw advertentie een bedrag aan Google. Hoeveel dit is, verschilt per zoekwoord. Over het algemeen zien we dat hoe duurder diensten of producten zijn, en hoe hoger de concurrentie, hoe hoger de CPC (cost per click). Voor het zoekwoord ‘hypotheek afsluiten’ zijn de kosten bijvoorbeeld een stuk hoger dan ‘sushi restaurant Utrecht’.

Wat de kosten per klik ook zijn, wij gaan doen er alles aan om deze zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door continue te optimaliseren. Hoe beter de advertenties, hoe lager de CPC en hoe hoger het conversie percentage .

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Benieuwd naar hoe onze SEA specialisten je kunnen helpen?

Search engine advertising is een ontzettend krachtig online marketing kanaal, mits dit goed wordt ingezet natuurlijk. Door middel van deze betaalde advertenties via Google (voorheen Google Adwords) of Bing ads, sta je direct bovenaan in de zoekresultaten. Het aantal bezoekers neemt hierdoor toe. In combinatie met goede landingspagina’s zal je omzet en het aantal klanten behoorlijk toenemen. 

Je kunt dit ook combineren met de werkzaamheden van een SEO specialist. Deze zorgt ervoor dat je organisch hoger komt in de zoekresultaten. Deze combinatie zorgt voor een volledige search engine marketing strategie. Door de krachten te bundelen, kan iedere online marketeer zijn of haar kennis inzetten voor het maximale resultaat.

Wat doet een SEA specialist?

Het opzetten en optimaliseren van een SEA campagne is een hoop werk. Of het nu gaat om de normale resultaten van Google, of Google shopping, het moet allemaal perfect ingesteld worden. Door hier bovenop te zitten kunnen we de kosten laag houden en de winst maximaliseren.

Wat is het doel van onze SEA specialisten?

Op het moment dat een SEA specialist voor je aan de slag gaat, zullen w esamen met jou de doelen bepalen. Of het nu gaat om het vervullen van vacatures, het analyseren van je huidige campagnes, meer cursussen verkopen, of het conversiepercentage verhogen van de verkoop van je  diensten, wij helpen je erbij!

Op welke manieren kun je adverteren?

Er zijn verschillende manieren om te adverteren binnen Google. Google shopping, display ads of een andere betaalde advertentie, wij weten wat de beste strategie is! Het is dan ook ons doel om je te hlpen aan meer blije klanten.

Wat hoort er allemaal bij zoekmachinemarketing?

Naast dat adverteerders via Google of Bing hun ads plaatsen, is het ook mogelijk om SEO te doen. Dit zijn de organische resultaten en hier betaal je dus niet per klik. Wij kiezen in de meeste gevallen voor een combinatie tussen deze 2 kanalen.

Onze klanten aan het woord…

{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Ook een SEA specialist inschakelen?

Aan de slag met search engine advertising? Of het nu gaat om een lokale ondernemer of e commerce managers, wij helpen je graag! Naast het inzetten van een SEA specialist, helpen we je ook graag met search engine optimization. Als marketing bureau helpen jou met verschillende onderdelen, zodat jij de zoekmachines kan domineren. 

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.