Social media adverteren

Meer bereik, nieuwe leads of meer sales, met social media adverteren is het mogelijk!

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Wil je adverteren op social media? Goede keus! Meer naamsbekendheid, sales of aanvragen, met social media is het mogelijk om heel gericht te adverteren. Of je je nu richt op consumenten of op bedrijven, potentiële klanten bevinden zich hoe dan ook op social media. Voor het ene bedrijf is Facebook adverteren een goede optie, voor de ander LinkedIn en weer iemand anders kiest voor Snapchat. Eén ding is zeker, met social ads kun je heel resultaatgericht en effectief te werk gaan om meer conversies te behalen!

 

Effectieve social media campagnes

Onze creatieve social media specialisten kunnen je helpen om krachtige advertenties op te zetten. Of je nou nieuw personeel wilt aantrekken of meer sales wilt genereren met je webshop, met social media is het mogelijk. Samen met jou zullen we bespreken wat het doel is van je online campagnes. Door onze betrokkenheid bij je bedrijf en een heldere communicatie, kunnen we snel schakelen en zijn we erg flexibel. Dit maakt dat onze campagnes keer op keer daadkrachtig zijn!

 

Adverteren op social media voor meer conversies

Bij het instellen van je campagne kunnen we een doel bepalen. Ben je een startend bedrijf, is het misschien goed om te focussen op naamsbekendheid en impressies. Gaat het om een webshop en wil je doorgroeien? Dan is het slim om te focussen op meer conversies. Door heel gericht te adverteren kunnen we je doelgroep bereiken. Dit zal zorgen voor meer traffic op je website. Creatieve campagnes in combinatie met effectieve targeting zal ervoor zorgen dat jij meer conversies behaalt!

social media adverteren

Adverteren op Facebook en Instagram: wat zijn de kosten?

Bij social media adverteren kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Het budget kun je namelijk helemaal zelf bepalen. Per campagne is het mogelijk om dit tot op de euro nauwkeurig in te stellen. Het voordeel hiervan is dat het erg flexibel is. Van te voren zullen we samen met jou het budget bepalen en hier de campagnes op inrichten. Uiteraard met als doel om zoveel mogelijk traffic en conversies te genereren.

 

De voordelen van adverteren op social media

Social media adverteren heeft een aantal belangrijke voordelen. Vooral de effectiviteit is iets waardoor veel mensen kiezen voor social media. Je kunt namelijk heel gericht je doelgroep bepalen, hierdoor zal deze sneller betrokken raken met jouw product of dienst. Ben je benieuwd wat social ads voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor deskundig advies!

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Alles wat je moet weten over social media adverteren.

Veel bedrijven kiezen ervoor om te adverteren op social media. Dit is namelijk een goede strategie om direct nieuwe klanten of aanvragen binnen te krijgen. Of het nu gaat om facebook ads, LinkedIn, Snapchat of Instagram, wij kunnen je hierbij helpen. Door onze ruime ervaring op gebied van social advertising weten we precies hoe we de maximale return on ad spend kunnen behalen om zo de kosten laag te houden en toch een fantastisch resultaat neer kunnen zetten.

De ontwikkelingen op gebied van online marketing en dus ook op social media gaan erg hard. Daarom zijn wij constant bezig met het verkrijgen van nieuwe kennis op gebied van Facebook, LinkedIn en Instagram. Hierdoor weten wij dan ook precies wat wel en wat niet werkt. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Wat is het resultaat van social advertising?

Meer leads, klanten, sales, personeel, wat je doel ook is, met social advertising is het mogelijk!

Wat zijn de tarieven voor social advertising?

Je kunt het budget zelf bepalen. Uiteraard kunnen wij je hierin wel adviseren.

Welke kanalen kan ik het beste kiezen?

Dat ligt natuurlijk helemaal aan je prodcut of dienst en uiteraard aan het doel van de campagne. Wil je hier meer informatie over? Wij stellen gratis. en vrijblijvend een marketing plan voor je op!

Helpen jullie mij ook met mijn website?

Zeker, webdevelopment, SEO, SEA of social, we doen het allemaal!

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Meer informatie over de kosten van social media adverteren?

Bij het opzetten van social media campagnes werken wij via een aantal eenvoudige stappen. Als eerste bekijken we wat het doel is van de campagne. Meer leads? klanten? Of gaat het juist om awareness. Het is belangrijk om dit duidelijk te hebben voordat we het geschikte kanaal kiezen. Vervolgens doen we een onderzoek naar je doelgroep zodat we weten hoe we deze mensen het beste kunnen bereiken. Als dit gedaan is, kunnen we de campagne op gaat zetten. We zijn constant bezig om deze te optimaliseren om het maximale rendement te behalen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis marketing plan voor jou bedrijf om te zien waar de kansen liggen.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.