SEO Rotterdam

Daadkrachtige SEO campagnes voor ondernemers uit Rotterdam.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Direct starten met SEO Rotterdam? SEO staat voor search engine optimization, oftwel zoekmachine optimalisatie. Door SEO optimalisatie zul je hoger komen in de zoekmachines. Hierdoor wordt je online vindbaarheid beter en kom je onder de aandacht bij potentiële klanten. Of je nu lokaal gevonden wilt worden in de regio Rotterdam, of door het hele land, onze creatieve SEO specialisten kunnen je hierbij helpen!

Er zijn verschillende technieken en SEO werkzaamheden die gebruikt worden om ervoor te zorgen dat je website hoger komt in de resultaten van Google. Hierbij kun je denken aan de content op je website maar ook hoe je website technisch in elkaar zit. Daarnaast is linkbuilding een erg belangrijk onderdeel. Heb je ook hulp nodig met SEO Rotterdam en wil je stijgen in de zoekresultaten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend SEO advies.

 

De werkwijze van SEO?

We beginnen door samen met jou de doelstellingen te bespreken. Door onderzoek te doen naar de markt en jouw concurrenten kunnen we een plan opstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw website en het plaatsen van links op externe websites. Maandelijks zullen we analyseren wat de resultaten zijn, zo weet je precies wat de voortgang is.

Wij werken met de beste content specialisten en hebben toegang tot duizenden websites waarop links geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat we jouw website in enkele maanden op een top positie kunnen krijgen.

 

SEO uitbesteden Rotterdam

Of je nu meer of klanten door het hele land wilt, wij kunnen je helpen. Dus, ben jij klaar voor meer bezoekers en meer klanten via je website? Maak dan een afspraak en kom langs! We zullen samen met jou kijken naar de kansen op gebied van online marketing voor jouw bedrijf.

seo bedrijf in Rotterdam

De onderdelen van SEO

Er zijn honderden factoren die invloed hebben op jouw positie binnen Google. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk te optimaliseren. Hiervoor zullen we van te voren een uitgebreid plan opstellen. Tijdens de uitvoering zullen we alle data constant analyseren en waar nodig bij sturen. Over het algemeen kunnen we de onderdelen van SEO opdelen in drie hoofd categorieën.

 

Linkbuilding

Door links naar jouw website te plaatsen zul je stijgen in Google. Wij zorgen er altijd voor dat er alleen links geplaatst worden op relevante websites met een hoge domain authority. Of je nu de lokale vindbaarheid wilt verbeteren zodat je SEO in Rotterdam beter wordt, of dat je website scoort in op landelijk niveau, het bouwen aan een krachtig linkprofiel is een cruciaal element van de SEO optmalisatie strategie.

 

Content

Door de content op je website te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je hoger in Google komt. De content moet zo relevant mogelijk zijn voor je bezoekers. Dit onderdeel valt onder on page SEO optimalisatie. Het bepalen van de juiste zoekwoorden en deze verwerken in overtuigende en pakkende SEO teksten is een vast onderdeel van onze diensten. Hiermee hebben we een goede basis om jouw website op de eerste pagina te krijgen!

 

Technische optimalisatie

Niks is zo vervelend als een langzame website, daarom optimaliseren we de laadtijd en techniek van je website. Een langzame website is namelijk ook nog eens erg slecht voor je ranking. De drie onderdelen samen zorgen voor goede resultaten en een betere positie in de SERP! Door de krachten van verschillende SEO specialisten te bundelen kunnen we het maximale resultaat behalen.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Veelgestelde vragen over SEO Rotterdam

Wil je aan de slag met SEO Rotterdam? Dan is de kans groot dat je nog wat vragen hebt. Hier vindt je een aantal veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesplan en website analyse. We zullen binnen 24 uur reageren!

Hoe word ik lokaal beter vindbaar?

Er zijn een hoop dingen die komen kijken bij het optimaliseren van je website. Dit kunnen we verdelen in off- en on page optimalisatie. Onze experts weten precies hoe ze jou hiermee kunnen helpen! Als SEO bureau Rotterdam, staan wij voor een persoonlijke aanpak en een innovatieve werkwijze!

Wat zijn de kosten voor zoekmachine optimalisatie?

Wat precies de kosten zullen zijn is lastig te zeggen. Wij voeren campagnes uit van enkele honderden tot duizenden euro’s per maand. Door meer dan 10 jaar ervaring, weten wij precies wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien, we adviseren je dan ook graag over de werkzijze en bijbehorende budgetten.

Kunnen jullie mij helpen met linkbuilding?

Zeker, nadat je hele website geoptimaliseerd is, focussen wij ons bijna volledig op het bouwen aan een krachtig backlink profiel. De afgelopen jaren hebben wij een groot link netwerk opgebouwd. Dit geeft ons de mogelijkheid om relevante en sterke backlinks voor onze klanten te plaatsen. Hierdoor bouw je meer autoriteit op en zul je stijgen in de zoekresultaten.

Wanneer is het resultaat van zoekmachine optimalisatie zichtbaar?

Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn strategie. Het is dus van groot belang om geduld te hebben. Meestal zijn de eerstte resultaten binnen enkele maanden zichtbaar. Uiteraard proberen wij altijd quick fixes te vinden om direct verschil te mkaen. 

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Wat zijn de kosten voor SEO?

De kosten voor SEO kunnen natuurlijk behoorlijk verschillen. Dit hangt heel erg af van de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden, en hoe sterk de concurrentie is. Als je hier meer informatie over wilt, kun je het beste contact opnemen. Ons doel is altijd om een zo hoog mogelijke ROI te behalen.

Het is mogelijk om een gratis en vrijblijvend voorstel inclusief adviesplan aan te vragen. Op deze manier weet je precies hoe je ervoor staat en wat de kansen en mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf op gebied van zoekmachine optimalisatie.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.