#1 SEO specialist Rotterdam

SEO Rotterdam

SEO staat voor search engine optimization. Dit is het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Hierdoor krijg je een betere positie op Google, waardoor je meer website bezoekers krijgt.

Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden om ervoor te zorgen dat je website hoger komt in de resultaten van Google. Alle technieken die hiervoor gebruikt worden vallen onder SEO. Hierbij kun je denken aan de content op je website maar ook hoe je website technisch in elkaar zit.

 

De werkwijze van SEO?

We beginnen door samen met jou de doelstellingen te bespreken. Door onderzoek te doen naar de markt en jouw concurrenten kunnen we een plan opstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw website en het plaatsen van links op externe websites. Maandelijks zullen we analyseren wat de resultaten zijn, zo weet je precies wat de voortgang is.

Wij werken met de beste content specialisten en hebben toegang tot duizenden websites waarop links geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat we jouw website in enkele maanden op een top positie kunnen krijgen.

 

De onderdelen van SEO

Er zijn honderden factoren die invloed hebben op jouw positie binnen Google. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk te optimaliseren. Hiervoor zullen we van te voren een uitgebreid plan opstellen. Tijdens de uitvoering zullen we alle data constant analyseren en waar nodig bij sturen. Over het algemeen kunnen we de onderdelen van SEO opdelen in drie hoofd categorieën.

 

Linkbuilding

Door links naar jouw website te plaatsen zul je stijgen in Google. Wij zorgen er altijd voor dat er alleen links geplaatst worden op relevante websites met een hoge domain authority.

 

Content

Door de content op je website te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je hoger in Google komt. De content moet zo relevant mogelijk zijn voor je bezoekers. Dit onderdeel valt onder on page SEO optimalisatie.

 

Technische optimalisatie

Niks is zo vervelend als een langzame website, daarom optimaliseren we de laadtijd. Een langzame website is namelijk ook nog eens erg slecht voor je ranking.

 

Wat zijn de kosten voor SEO?

De kosten voor SEO kunnen natuurlijk behoorlijk verschillen. Dit hangt heel erg af van de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden, en hoe sterk de concurrentie is. Als je hier meer informatie over wilt, kun je het beste contact opnemen. Ons doel is altijd om uw SEO investering minimaal 4 keer terug te verdienen.

 

SEO uitbesteden Rotterdam

Of je nu meer lokale klanten of klanten door het hele land wilt, wij kunnen je helpen. Dus, ben jij klaar voor meer bezoekers en meer klanten via je website? Maak dan een afspraak en kom langs! We zullen samen met jou kijken naar de kansen op gebied van online marketing voor jouw bedrijf.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook hulp nodig met online marketing?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!