Professionele webshop laten maken

Professionele maatwerk webshops.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Wilt u een professionele webshop laten maken? Misschien een nieuwe of gewoon je bestaande site updaten met een fris ontwerp en nieuwe inhoud. Wij kunnen voor alles zorgen! Ons team is gespecialiseerd in geweldig webontwerp dat het imago voor zowel persoonlijk gebruik als zakelijke doeleinden zal versterken, we zorgen ook voor hoge conversies door bij elke beurt relevante aanbiedingen te doen. Professionele WordPress webshops zijn onze specialiteit. We hebben een team dat gespecialiseerd is in het maken van prachtige, functionele en gemakkelijk te beheren sites die er ook fantastisch uitzien op alle apparaten.

professionele website laten maken

Waaraan moet een professionele webshop voldoen

Bij het maken van een nieuwe webshop, komen een hoop dingen kijken. Wat maakt een professionele webshop nu echt tot een succes? Wij zetten de belangrijkste voorwaarden even op een rijtje:

1. Een gebruiksvriendelijke webshop

Een professionele webshop is bovenal gebruiksvriendelijk. Dit betekent dat het ontwerp logisch in elkaar zit en makkelijk te begrijpen is voor de bezoeker. Het lastig zoeken naar bepaalde producten of informatie dient hierbij vermeden te worden. Bovendien moet de navigatie helder en duidelijk zijn, zodat de bezoeker altijd weet waar hij of zij is op de website.

2. Een responsive webshop

Een tweede voorwaarde waaraan een professionele webshop moet voldoen, is dat het een responsive website is. Dit houdt in dat de website automatisch aangepast wordt aan het apparaat waarop deze bekeken wordt. Zo kan iemand die je website bezoekt vanaf zijn smartphone gemakkelijk alle informatie vinden, net zoals iemand die je site bekijkt op een laptop of desktop computer.

3. Een snelle webshop

Een derde voorwaarde waaraan een professionele webshop moet voldoen, is dat het een snelle website is. Dit is van groot belang, want als een website langzaam laadt, verliest de bezoeker hier vaak snel de interesse in. Zorg ervoor dat je webshop zo snel mogelijk laadt door bijvoorbeeld niet te veel afbeeldingen of andere bestanden te gebruiken.

4. Een goede online vindbaarheid

Een vierde en laatste voorwaarde waaraan een professionele webshop moet voldoen, is dat het een goede online vindbaarheid heeft. Dit houdt in dat de webshop makkelijk te vinden is als iemand naar een bepaald product of dienst zoekt. Zorg ervoor dat je website goed geïndexeerd wordt door zoekmachines als Google en zorg ervoor dat je relevante keywords gebruikt in de content van je website.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Professionele en resultaatgerichte webshops

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden waaraan een professionele webshop moet voldoen. Wij kunnen je hierbij helpen, want wij maken alleen Professionele WordPress webshops die aan al deze voorwaarden voldoen. Bovendien zorgen wij ervoor dat elke website die we maken, uniek is en perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen bete

Hoelang duurt een professionele webshop maken?

Afhankelijk van de mogelijkheden, het ontwerp en de functionaliteiten, duurt het 4-8 weken om een professionele webshop te laten maken. Wil je precies weten hoelang het duurt voor jouw project, neem dan contact op en vertel ons meer over je webwinkel.

Waarom zou ik investeren in een professionele webshop?
Wanneer je bedrijf afhankelijk van online verkopen is een goede webwinkel onmisbaar. Dit zorgt voor een flinke toename in het aantal conversies, oftewel, meer winst!
Doen jullie ook marketing voor webshops?
Zeker, de marketing is minstens net zo belangrijk als de shop zelf. Je wilt immers een continue stroom aan relevante bezoekers. Wij helpen je hierbij door alle kanalen op de juiste manier in te richten en te optimaliseren.

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

De kosten voor een professionele webshop

Benieuwd naar de kosten voor een professionele webshop ? Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal pagina’s dat je wilt laten maken, de functionaliteiten die je wilt toevoegen of het ontwerp dat je wilt laten maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over de kosten voor een Professionele WordPress webshop. Wij maken dan een op maat gemaakte offerte voor jou, zodat je precies weet wat de kosten zullen zijn.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.