SEO tekstschrijver

SEO tekstschrijver nodig voor top resultaten in Google?

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Een SEO tekstschrijver helpt je met het optimaliseren van de content op je website zodat je beter gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Uiteraard wil je nog wel dat potentiële klanten de teksten ook aantrekkelijk vinden en goed kunnen begrijpen. Bij SEOFY weten wij precies hoe wij deze balans kunnen vinden.

 

Zoekmachine optimalisatie begint met een goede SEO tekst

SEO bestaat uit veel verschillende onderdelen. Van meta descriptions en externe links tot pakkende SEO content. Een hogere ranking begint echter altijd met het optimaliseren van je SEO teksten. Dit is de basis van je website en moet dan ook helemaal op orde zijn. Wij helpen je met de perfecte balas tussen je website bezoeker en Google.

SEO tekstschrijver

Kwalitatieve teksten zijn een belangrijk onderdeel van een goede SEO strategie

Wij houden ons dagelijks bezig met de drie belangrijkste pijlers van Search Engine Optimization: content, autoriteit en techniek. We beginnen het het schrijven van SEO webteksten. Dit wordt altijd gedaan door een ervaren SEO copywriter. Deze weet precies wat er nodig is om een betere vindbaarheid te behalen.

Een prettige leeservaring en de juiste opmaak staat voorop. Maar ga je SEO teksten laten schrijven van wil je meer, je wilt hoger in Google komen. Wij focussen ons daarom eerst op een zoekwoorden onderzoek zodat we precies weten waar je op moet scoren. Daarnaast voeren we een concurrentie analyse uit zodat we weten wat hun aanpak is. Vervolgens kunnen we aan de slag om goede SEO teksten te schrijven!

Terugbelverzoek
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Content marketing door een goede SEO schrijver

Het produceren van hoogwaardige content is een voortdurent proces binnen de SEO strategie. Geen kromme zinnen, maar een contentstrategie die ervoor zorgt dat je on page SEO helemaal op orde is. Van het schrijven van blogs tot technische SEO, wij staan voor je klaar!

Wat doet een SEO tekstschrijver?
Een SEO tekstschrijver is een copywriter die zich richt op het optimaliseren van teksten zodat deze beter worden gevonden in zoekmachines. Hierbij wordt voornamelijk gefocust op de laatste richtlijnen van Google. Het doel is om teksten te schrijven die ervoor zorgen dat een website zo hoog mogelijk komt in de organische resultaten.
Wat is het uurtarief van een SEO tekstschrijver?
Gemiddeld liggen de tarieven voor een SEO tekstschrijver tussen de €40 en €100 euro per uur. Wij raden echter altijd aan op een tarief per tekst af te spreken. Dit is dan ook hoe wij werken. Dit zorgt voor duidelijkheid voor beide partijen.
Hoe gaan jullie SEO tekstschrijvers te werk?
Onze SEO tekstschrijver zorgt er eerst altijd voor dat de onderwerpen bepaald worden. De schrijver houdt tijdens het schrijven van de webteksten altijd rekening met de laatste richtlijnen van Google. Wanneer de teksten af zijn worden er interne links toegevoegd en wordt er gewerkt aan de autoriteit. Daarnaast melden we nieuwe en goede content altijd direct aan bij Google.
Onze klanten aan het woord…
Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.
Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Onze tekstschrijvers inschakelen?

Of het nu gaat om landingspagina’s, blogs of andere webpagina’s, wij helpen je graag met de juiste content! Met de juiste SEO tekst zorg je voor een betere vindbaarheid. Wij zorgen voor de perfecte balans tussen jouw bezoekers en Google.

Contact opnemen?
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.