SEO campagne

Effectieve SEO campagnes laten opzetten?

Wil je graag aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Bij SEOFY zijn wij gespecialiseerd in het opzetten van effectieve en doelgerichte SEO campagnes. Of het nu gaat om het versterken van je backlink profiel of het verruimen van de content op je landingspagina’s, wij doen het dagelijks!

Ons klantenbestand is behoorlijk divers. Dit heeft er voor gezorgd dat in veel ervaring hebben opgedaan in verschillende soorten branches. Dus wat voor bedrijf je ook hebt, of wat je dan ook wilt bereiken, wij ondersteunen je er graag bij!

 

Belangrijke onderdelen tijdens het opzetten van een SEO campagne

Er zijn veel belangrijke onderdelen bij het opzetten van SEO campagnes. De juiste strategie bepalen, onderzoek doen, het monitoren van het resultaat. Het zijn allemaal dingen die komen kijken bij onze SEO strategie. Belangrijke punten die altijd onderdeel zijn van onze SEO campagnes zijn:

  • De juiste doelstellingen bepalen
  • Het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek
  • Optimaliseren van teksten en afbeeldingen
  • Het verkrijgen van krachtige backlinks
  • Heldere rapportages

Naast SEO kunnen we je ook helpen met andere zaken zoals het opzetten van je nieuwe website. Ook andere vormen van online marketing voeren we graag voor je uit. Bijvoorbeeld het opzetten van SEA campagnes voor direct meer resultaat! Dit kan allemaal een onderdeel zijn van de strategie die we samen met jou zullen bepalen.

SEO campagne

Wat zijn de kosten van een SEO campagne

De kosten voor het opzetten van een SEO campagne kunnen behoorlijk verschillen. Voor kleine lokale bedrijven zijn de kosten natuurlijk een stuk lager dan voor grote webshops. De kosten lopen dus ook uiteen van een paar honderd tot een paar duizend euro per maand. Wat je budget ook is, het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat jij je investering zo vaak mogelijk terugverdient. Het maximaliseren van de ROI (return on investment) is dan ook waar onze kracht ligt!

 

Advies nodig van een specialist?

Wil je ook graag een SEO campagne laten opzetten, maar weet je nog niet precies wat je kunt verwachten? Wij vertellen je graag wat meer. Alle campagnes die wij uitvoeren voor onze klanten zijn maatwerk. We kijken dus altijd naar de huidige situatie, bepalen de doelstellingen en kunnen hier vervolgens een strategie voor opstellen. Als je ons iets meer verteld over je wensen, kunnen we vrijblijvend een plan van aanpak voor je maken. Zo heb je een beter beeld over wat er nodig is en hoe we te werk kunnen gaan!

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook een SEO campagne laten opstellen?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!
Werken met Seofy staat voor…
laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!