WooCommerce webshop laten maken

Professionele WooCommerce webshops op maat.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Op zoek naar een bedrijf om een WooCommerce webshop te laten maken? WooCommerce is een populaire plugin voor WordPress, ga je een webshop laten maken, dan is dit de perfecte optie! Wij hebben dit al vele malen succesvol ingezet voor onze klanten, en weten hoe we het moeten gebruiken om jouw ideale WooCommerce webshop te maken.

 

De vele mogelijkheden van WooCommerce

Deze krachtige plugin heeft vele mogelijkheden, en wij weten precies hoe we deze moeten inzetten om ervoor te zorgen dat je nieuwe WordPress webwinkel aan al jouw wensen voldoet. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen, of lees verder op onze website voor meer informatie over WooCommerce en andere mogelijkheden voor je webshop.

Woocommerce webshop laten maken

Resultaatgericht Woocommerce webshops

Een Woocommerce webshop heeft vele voordelen. Zo is het erg gebruiksvriendelijk, zowel voor jou als beheerder van de webshop als voor je bezoekers. Het is ook een zeer uitgebreide plugin, waardoor er vele mogelijkheden zijn om je shop precies naar wens te maken.

 

Wat zijn de voordelen van Woocommerce?

Een WooCommerce webshop laten maken? Goede keuze! Dit heeft namelijk veel voordelen. Het is een uitgebreide plugin, waardoor er vele mogelijkheden zijn om je webwinkel helemaal op maat te maken. Je website is ook gebruiksvriendelijk, zowel voor jou als beheerder van de webshop als voor je bezoekers. Daarnaast zijn er ook vele voordelen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, hierdoor zal je makkelijk gevonden worden door je doelgroep.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Hoe lang duurt het voordat mijn WooCommerce webshop klaar is?

De doorlooptijd van een project is afhankelijk van het ontwerp, de functionaliteiten die je wilt en of er extra koppelingen moeten worden gemaakt. Maar over het algemeen duurt het ongeveer 4 – 8 weken voordat je shop klaar is. Er zijn een hoop verschillende mogelijkheden en opties tijdens het ontwikkelen van de webwinkel, dus de exacte tijd is per project verschillend. Vertel ons meer over jouw bedrijf zodat we een inschatting kunnen maken over de kosten en hoelang het duurt om te bouwen. 

Wat kost een WooCommerce webshop?
Wat de kosten zullen zijn hangt af van verschillende factoren. Van design tot functionaliteiten, er komen een hoop dingen kijken. De kosten variëren van 2.500 en €7.500 voor standaard webshops. Uitgebreide projecten met veel speciale functionaliteit kosten meestal tussen de €7.500 en €15.000.
Waarom zou ik kiezen voor WooCommerce?
Gebruiksvriendelijk, professioneel en oneindige mogelijkheden. Het zijn enkele voordelen van deze webwinkels! Tegenwoordig is het voor bijna iedere shop een goede optie om te kiezen voor WooCommerce!
Zijn de WooCommerce weshops op maat?
Uiteraard! Wij werken niet met standaard templates, maar bouwen alles vanuit niets op. Hierdoor is je nieuwe shop helemaal uniek en zijn de mogelijkheden eindeloos!

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

De kosten voor een Woocommerce webshop

Wanneer je een Woocommerce webshop laat maken, kunnen we we de kosten onderverdelen in 3 fases. Het ontwerp van de webshop, front end development en back end development. Het ontwerp is het uiterlijk van de webshop, en wordt gemaakt door een webdesigner. De front end development is de technische realisatie van de webshop, en dit gebeurt door een webdeveloper. De back end development is het programmeren van de website, en dit gebeurt ook door een webdeveloper. In sommige gevallen kunnen we ook extra functionaliteiten toevoegen aan je shop, zoals een link naar je boekhoudprogramma of CRM-systeem.

De exacte kosten van je Woocommerce webshop hangen dus af van het ontwerp, de functionaliteiten die je wilt en of er extra koppelingen moeten worden gemaakt. Als wij een grove schatting moeten maken komen de kosten gemiddeld uit tussen de €2.500 en €7.500 voor standaard webshops. Is het een webshop met speciale functionaliteiten, custom producten of heb je andere speciale wensen? Dan kunnen de kosten variëren van €7.500 tot €15.000.

Uiteraard is het ook mogelijk om hiernaast een online marketing traject te laten lopen zodat je shop goed vindbaar is.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.