WordPress specialist

WordPress specialisten met 10 jaar ervaring.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Een WordPress specialist nodig om een WordPress website te laten maken? WordPress websites zijn een van onze specialiteiten. Wij maken WordPress websites die gebruiksvriendelijk zijn en optimaal presteren in zoekmachines. WordPress SEO is één van onze expertises, dus je kunt er zeker van zijn dat je WordPress website goed vindbaar zal zijn.

 

De werkzaamheden van een WordPress specialist

Door de jaren heen hebben wij erg veel ervaring opgedaan met WordPress. Wij weten precies wat er nodig is om een WordPress website te maken die gebruiksvriendelijk is, snel laadt, goed vindbaar is in zoekmachines. Wij zijn dan ook de WordPress specialisten die jij zoekt! WordPress websites laten maken? Neem contact op met ons!

Wordpress specialist

Waarom zou je kiezen voor een WordPress website?

Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk en je hebt veel mogelijkheden qua design en functionaliteit. WordPress websites kunnen eenvoudig geüpdatet worden door iedereen, ook als je geen technische kennis hebt. Bovendien zijn WordPress websites goed vindbaar in zoekmachines.

 

Wat is het verschil tussen een WordPress website en een HTML website?

Een WordPress website maakt gebruik van een content management system (CMS). Dit betekent dat je de inhoud van je website eenvoudig kunt wijzigen en toevoegen, zonder dat je technische kennis nodig hebt. WordPress websites zijn daarnaast gebruiksvriendelijk en snel te maken. HTML websites moeten handmatig worden aangepast en dit vraagt veel (technische) kennis.

 

Van ontwerp tot realisatie door een WordPress specialist

Het gehele traject van het ontwikkelen van een website kunnen we voor je oppaken. Onze WordPress specialisten zitten klaar om je te helpen! We luisteren naar jouw wensen en eisen en maken hier een ontwerp van. Aan de hand van dit ontwerp gaan we aan de slag met de realisatie van je WordPress website.

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

We laten je WordPress website op de juiste manier zien!

Wanneer je een WordPress website laat maken, is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt getoond. Dit betekent dat de website optimaal moet presteren in zoekmachines en gebruiksvriendelijk moet zijn. WordPress SEO is één van onze expertises. Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website goed vindbaar is. Zo kunnen bezoekers jouw website gemakkelijk vinden en benutten ze jouw website optimaal. WordPress websites laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een website op maat voor je!

Hoeveel kost een WordPress specialist inhuren?

Het is moeilijk om vast te stellen hoeveel een WordPress specialist inhuren precies kost, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het design, de functionaliteiten, het aantal pagina’s.

Een WordPress website laten maken door onze WordPress specialisten? Neem contact op voor een offerte op maat! We helpen je graag!

Wat zijn de voordelen van WordPress?
Er zijn voor voordelen te benoemen. WordPress is gebruiksvriendelijk, WordPress websites kunnen eenvoudig geüpdatet worden door iedereen, ook als je geen technische kennis hebt. Bovendien zijn WordPress websites goed vindbaar in zoekmachines. WordPress websites zijn daarnaast gebruiksvriendelijk en snel te maken. HTML websites moeten handmatig worden aangepast en dit vraagt veel (technische) kennis. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld.
Helpen jullie ook met support & onderhoud?
Een WordPress website laten maken is één, maar het onderhouden van een WordPress website is minstens zo belangrijk. Wij bieden doorlopende support & maintenance aan voor al onze WordPress websites. Op die manier weet je zeker dat je WordPress website up-to-date is en optimaal blijft presteren. Heb je vragen of opmerkingen? We helpen je graag!

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

Als WordPress specialisten staan we altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig bij het maken of onderhouden van een WordPress website? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! Je bent bij ons aan het juiste adres als WordPress specialist. Wanneer je een WordPress website laat maken door onze specialisten, weet je zeker dat je een gebruiksvriendelijke en snelle website krijgt die goed vindbaar is in zoekmachines.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.