Linkbuilding bureau

Ervaren linkbuilding specialisten met 10 jaar ervaring.

Google Analytics
Ahrefs
MOZ
SE Ranking
Ads Google SEA

Op zoek naar een linkbuilding bureau?

Dan ben je bij SEOFY aan het juiste adres. Om een goede positie te bemachtigen binnen Google, komen een hoop dingen kijken. Linkbuilding is hier één van, en is dan ook zeer belangrijk om mee te nemen in je SEO strategie. Het verkrijgen van de juiste backlinks is ontzettend bepalend voor de resultaten van jouw website. Helaas kan het behoorlijk lastig zijn om de juiste backlinks te verkrijgen. Gelukkig kunnen wij als linkbuilding bureau je hier goed bij helpen!

 

Onze linkbuilding strategie

Tijdens het bepalen van de linkbuilding strategie is het belangrijk om te kijken wat de start positie is en waar we naar toe willen werken. Watvoor backlinks hebben concurrenten en hoe zijn deze verkregen? Wanneer we dit weten kunnen we de juiste strategie bepalen en werken aan een krachtig backlinks profiel.

We kunnen dit doen op verschillende manieren. Misschien is het verstandig om verschillende websites te benaderen zodat we hier gastblogs kunnen plaatsen. Of misschien moeten we eerst aan de kwantiteit werken.

 

Wat zijn goede backlinks

Als SEO specialisten kijken wij naar verschillende zaken. Niet iedere backlinks heeft dezelfde waarde. Een website die zelf al veel backlinks heeft, is een stuk krachtiger dan een nieuwe website. Wij kijken daarom altijd naar de domain authority, trustflow, citationflow en het verkeer van een website. Wanneer deze zaken op orde zijn, kunnen we terug linken naar jouw website.

Linkbuilding bureau seofy

Hoelang duurt linkbuilding

Wanneer je een linkbuilding bureau inschakelt, heb je natuurlijk niet binnen 1 maand goede posities bemachtigd. Natuurlijk doen wij er alles aan om zo snel mogelijk resultaat te leveren, maar we houden altijd ongeveer 6 maanden aan om te kijken wat het effect is geweest. Wel kijken we altijd van te voren of er wat quick fixes te behalen zijn. Misschien zijn er andere punten die geoptimaliseerd kunnen worden die het resultaat versnellen.

 

Betrouwbare links door een ervaren linkbuilding bureau

SEO en linkbuilding gaat hand in hand, sterker nog, het is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie. Relevante links zorgen voor meer autoriteit en betere posities. Een externe website die linkt naar jouw pagina’s is een belangijke factor. Mits dit waardevolle wesbites zijn natuurlijk. Het type links dat wij plaatsen, is uiteraard volledig in lijn met de richtlijnen van Google. Dit zorgt ervoor dat de posities in Google stijgen en de behaalde resultaten altijd naar wens zijn!

Terugbelverzoek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Een betrouwbaar linkbuilding bureau voor meer groei online

Wanneer je aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie kan een linkbuilding specialist natuurlijk niet ontbreken. Om de posities in de organische zoekresultaten te laten stijgen en organisch verkeer te laten stijgen, is een betrouwbaar linkprofiel met een goede domein autoriteit onmisbaar. 

Wij maken van te voren een analyse van je huidige linkprofiel, interne linkstructuur en concurrenten. Als we vervolgens links verzamelen weten we hoe we gericht te werk kunnen gaan. Hierdoor verbeteren we de vindbaarheid in de zoekresultaten, en zullen dit vertalen naar een heldere rapportage. 

Hoe creëren jullie een betrouwbaar linkprofiel?

Als professioneel linkbuilding bureau, weten wij precies wat er nodig is om jouw posities te laten stijgen. Ons linkbuilding bureau beschikt over veel kennis, ervaring en een groot netwerk. Hierdoor hebben wij de mogelijheid om op duizenden websites links te plaatsen. Uiteraard checken wij hiervoor altijd de waardes van deze website. Je bent hierdoor verzekerd van een betrouwbaar en krachtig linkprofiel.

Helpen jullie mij ook met on page SEO?

Uiteraard, wij maken vooraf altijd een analyse van de complete website. Misschien is het nodig om eerst de content en landingspagina’s te optimaliseren. De interne linkstructuur is een belangrijkse factoor voor de posities in Google. Wij kunnen dit gehele traject voor je uit handen nemen. Door onze innovatieve full service aanpak weten wij onze klanten geheel te ontzorgen.

Doen jullie aan interne linkbuilding?

Tijdens onze analyse nemen we de gehele laptop en interne links mee. Op deze manier weten wij precies wat er nodig is wanneer jij kiest voor linkbuilding uitbesteden. Het plaatsen van interne links naar de belangrijkste pagina’s zal ervoor zorgen dat je sneller stijgt in Google. 

Hoe kies ik een goed linkbuilding bureau??

Wanneer je op zoek gaat naar linkbuilding bureau’s, zal je merken dat iedereen zijn eigen werkwijze heeft. Het is dan ook vooral belangrijk dat je een specialist of bedrijf vindt dat bij jou en je bedrijf past. Door in gesprek te gaan met een bureau en een analyse te laten maken, zul je hier al snel achter komen. 

Onze klanten aan het woord…

Review Seofy marketing
{
Goed bedrijf. Wij werken nu een aantal maanden met Seofy samen en hebben hierdoor veel nieuwe website bezoekers en klanten.
Google review
Review Seofy marketing
{
Seofy heeft kennis van zaken en kwalitatieve online marketing. Ik ben erg tevreden over de SEO.
Google review
Review Seofy marketing
{

Seofy heeft mijn wensen razendsnel weten te vertalen naar een hele mooie site die volledig aansluit bij wat ik voor ogen had: moderner en overzichtelijker. Helemaal top! Ik ben heel blij met het resultaat.

Google review
Online marketing klant Day 1 World Of Cars
Online marketing klant Visum Parnter
Online marketing klant Creative Valley
Online marketing klant New Beginnings
Online marketing klant Watermelon
Online marketing klant 402 Automotive
Online marketing klant Lease Offerte
Online marketing klant Trusted ID
Online marketing klant De Mik
Online marketing klant Zitgerei
Online marketing klant Yules Masseert
Online marketing klant Maters en de Koning

De kosten voor een linkbuiding bureau

Linkbuilding kan eigenlijk op iedere niveau en is dan ook voor ieder budget mogelijk. Natuurlijk is het wel belangrijk om rekening te houden met de concurrentie. Je kunt je voorstellen dat je als lokale aannemer een stuk sneller vindbaar wordt dan wanneer je wilt gevonden worden op het zoekwoord ‘broek kopen’. Wij zullen hier vooraf altijd over adviseren, zodat je weet waar je aan toe bent.

Contact opnemen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.