Linkbuilding bureau

Op zoek naar een linkbuilding bureau?

Dan ben je bij SEOFY aan het juiste adres. Om een goede positie te bemachtigen binnen Google, komen een hoop dingen kijken. Linkbuilding is hier één van, en is dan ook zeer belangrijk om mee te nemen in je SEO strategie. Het verkrijgen van de juiste backlinks is ontzettend bepalend voor de resultaten van jouw website. Helaas kan het behoorlijk lastig zijn om de juiste backlinks te verkrijgen. Gelukkig kunnen wij als linkbuilding bureau je hier goed bij helpen!

 

Onze linkbuilding strategie

Tijdens het bepalen van de linkbuilding strategie is het belangrijk om te kijken wat de start positie is en waar we naar toe willen werken. Watvoor backlinks hebben concurrenten en hoe zijn deze verkregen? Wanneer we dit weten kunnen we de juiste strategie bepalen en werken aan een krachtig backlinks profiel.

We kunnen dit doen op verschillende manieren. Misschien is het verstandig om verschillende websites te benaderen zodat we hier gastblogs kunnen plaatsen. Of misschien moeten we eerst aan de kwantiteit werken.

 

Wat zijn goede backlinks

Als SEO specialisten kijken wij naar verschillende zaken. Niet iedere backlinks heeft dezelfde waarde. Een website die zelf al veel backlinks heeft, is een stuk krachtiger dan een nieuwe website. Wij kijken daarom altijd naar de domain authority, trustflow, citationflow en het verkeer van een website. Wanneer deze zaken op orde zijn, kunnen we terug linken naar jouw website.

linkbuilding bureau

Hoelang duurt linkbuilding

Wanneer je een linkbuilding bureau inschakelt, heb je natuurlijk niet binnen 1 maand goede posities bemachtigd. Natuurlijk doen wij er alles aan om zo snel mogelijk resultaat te leveren, maar we houden altijd ongeveer 6 maanden aan om te kijken wat het effect is geweest. Wel kijken we altijd van te voren of er wat quick fixes te behalen zijn. Misschien zijn er andere punten die geoptimaliseerd kunnen worden die het resultaat versnellen.

 

Met welke kosten moet je rekening houden voor het inschakelen van een linkbuilding bureau?

Linkbuilding kan eigenlijk op iedere niveau en is dan ook voor ieder budget mogelijk. Natuurlijk is het wel belangrijk om rekening te houden met de concurrentie. Je kunt je voorstellen dat je als lokale aannemer een stuk sneller vindbaar wordt dan wanneer je wilt gevonden worden op het zoekwoord ‘broek kopen’. Wij zullen hier vooraf altijd over adviseren, zodat je weet waar je aan toe bent.

Terug gebeld worden?

Vul het formulier in en ik bel je z.s.m. terug.

Ook een linkbuilding bureau inschakelen?

Wil je een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een specialist voor je online marketing werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken met Seofy staat voor…

laagste prijs   Meer klanten en omzet via je website.

laagste prijs   Een transparante samenwerking.

laagste prijs  Duidelijke uitleg en rapportages.

Meer omzet en klanten via je website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!